Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Intrebari despre CN

Mesaj de osc1or »

Si in concluzie, de organizat organizati ceva anul asta pe sectiunea crap?
Nu de alta dar nu vad nimic constructiv in nici o postare de-a ta nea Stefane.

Ca sa atragi fonduri de la mts tre sa ai un program competitional planuit... nu te platesc aia pe activitatea de a baga batul prin gard la altii pe forum. Hai sa vedem concret planul competitional la crap. (Suntem pe crapmania, ne intereseaza in special aceasta nisa, concursul de pescuit oblete pe tarnava mica nu cred sa intereseze pe cineva...)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Intrebare: Cine a fost viteazul care a ajuns la concluzia ca Asociatia Pescarilor de Rapitori a lui Lucian Constantin zis si gyorg ar fi nimerita sa adune cascavalul pentru organizarea brailei zise Campionatul AGVPSR? Nu s-a gasit niciun viteaz din toate echipele participante sa faca pe casierul?
Cu ocazia asta, o sa trimit ANAF-ul sa vada ce mai face asociatia asta care de vreo zece ani nu mai face nimic.
Oare nu exista nici o minte luminata sa se intrebe de ce nu incaseaza AGVPSR banii daca tot e campionatul ei? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi ce inseamna sa fi de la tara ? :D Habar nu ai ce se intampla prin Bucuresti... :D Daca suni la Anaf, s-ar putea sa-ti raspunda vicele de la clubul pe care vrei sa-l raportezi, paracioasa mica ! :mrgreen: Si s-ar putea sa nu iasa bine...

Daca ti-ai gasi ceva de munca cred ca ar fi mai bine, nu te-ai mai plictisi pe aici, nu ai mai sifona si raporta, ai avea si ceva banuti in buzunar ca sa nu mai fi nevoit sa ii cersesti de la noi, etc. E asa greu ? Sau esti tzigan ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Stefan Popescu scrie:Stati linistiti, ca au fost toate institutiile in control si cafeaua am dat-o eu. ANAF, Curtea de conturi, corpul de control al MTS.
#rezist
Stim, de aia te cauta portareii! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Stati linistiti, ca au fost toate institutiile in control si cafeaua am dat-o eu. ANAF, Curtea de conturi, corpul de control al MTS.
#rezist
Rezişti aşa cum te-ai obişnuit: cu capu' în perete şi cu kuru-n castravete.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

osc1or scrie:Si in concluzie, de organizat organizati ceva anul asta pe sectiunea crap?
Nu de alta dar nu vad nimic constructiv in nici o postare de-a ta nea Stefane.

Ca sa atragi fonduri de la mts tre sa ai un program competitional planuit... nu te platesc aia pe activitatea de a baga batul prin gard la altii pe forum. Hai sa vedem concret planul competitional la crap. (Suntem pe crapmania, ne intereseaza in special aceasta nisa, concursul de pescuit oblete pe tarnava mica nu cred sa intereseze pe cineva...)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Calendarull competitional va fi facut public dupa AG din 24 martie. Intre timp, Cupa mondiala de la Sarulesti se va desfasura sub egida federatiei. Am fost solicitati in acest sens.
Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie:Intrebare: Cine a fost viteazul care a ajuns la concluzia ca Asociatia Pescarilor de Rapitori a lui Lucian Constantin zis si gyorg ar fi nimerita sa adune cascavalul pentru organizarea brailei zise Campionatul AGVPSR? Nu s-a gasit niciun viteaz din toate echipele participante sa faca pe casierul?
Cu ocazia asta, o sa trimit ANAF-ul sa vada ce mai face asociatia asta care de vreo zece ani nu mai face nimic.
Oare nu exista nici o minte luminata sa se intrebe de ce nu incaseaza AGVPSR banii daca tot e campionatul ei? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi ce inseamna sa fi de la tara ? :D Habar nu ai ce se intampla prin Bucuresti... :D Daca suni la Anaf, s-ar putea sa-ti raspunda vicele de la clubul pe care vrei sa-l raportezi, paracioasa mica ! :mrgreen: Si s-ar putea sa nu iasa bine...

Daca ti-ai gasi ceva de munca cred ca ar fi mai bine, nu te-ai mai plictisi pe aici, nu ai mai sifona si raporta, ai avea si ceva banuti in buzunar ca sa nu mai fi nevoit sa ii cersesti de la noi, etc. E asa greu ? Sau esti tzigan ?
Poti sa spui un singur pescar de la care am luat un singur leu?
PS Sunt pensionar!
:lol: :lol: :lol:
ionut72 scrie:
#rezist
Stim, de aia te cauta portareii! :)
Mai idiotule, nu vezi ca incerc sa te evit? Care portarei ma cauta?

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie: Intre timp, Cupa mondiala de la Sarulesti se va desfasura sub egida federatiei. Am fost solicitati in acest sens.
Și în ce constă „egida” asta? Stropiți participanții cu „aghiazmă” federală? Le dai binecuvâtarea să pescuiască? Eu cred că o să treci prin standuri să le faci altceva la băieți. Să fii sexi! :D

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Cum adica cupa mondiala? E organizata de cips? Sau de Nelson Mondial? Pare a fi o braila, la plantat!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Dar federatia asta super legala nu organizeaza numai competitii cu pescari legitimi recunoscuti la nivel national si international, antrenati de antrenori certificati? sau merge si asa? cu pescari neegali, fara forme de munca?
La cupa asta internationala de la sarulesti ce fel de pescari participa?
Critic echilibrat

Galeru Andrei

Mesaj de Galeru Andrei »

"Nea popescule tata, raspunde la intrebarile pescarilor, lasa vrajelile.
In 2015 am inteles, avem campioni nationali atestati de federatie. Ce au facut la CM?
In 2016 si 2017 cine a iesit campion national? La CM ce au facut?
In 2018 unde se tine CN?"

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Chiar asa....ce cauti Tu si Federatia Ta, la braila asta internationala...?...
Le faci teste antidopig ?
Ii verifici de legitimatii ?...sau le faci legitimatii pe loc ?
II controlezi daca au vizita medicala vizata la zi ?
Tai bilete la intrare..?
Vii cu masina de pompieri ?
Vii cu salvarea ?
Le explici la baieti regulamentul Federal/CIPS-FIPS
O sa interzici plantatul ?
Esti sponsor ?

Spune ?.... care este rostul tau acolo ?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”