Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Stefan Popescu »

Lucian SV scrie:@kelu84
Stai tu la banca ta, fiindcă habar nu ai tu de când îl urmăresc pe zoios!
Nimic din ceea ce am postat nu este întâmplător (vezi construcția posturilor mele) și dacă mai apare pe aici urmează alte șuturi cu poarta goală!
Bai, Nea Caisa, sa nu crezi ca daca iti freci coatele pe la DNA Suceava imi faci vreo impresie. Baietii aia sunt ceva mai discreti.

Ca sa dovedesti cat esti de tare, uite, luni o sa trimit la sefii tai amenintarile pe care le faci aici la adresa mea, cat si vocabularul elevat cu care le faci. Ce zici? Te tine?
Vezi ca nu glumesc.

Lucian SV
Puncte: 0

Mesaj de Lucian SV »

Vezi că ești limitat! Dacă o să recitești postările mele o să-ți dai seama că ele au o construcție care demonstrează că am scris doar adevăruri (dar tu cu logica mai greu), iar referitor la limbaj să știi că ai primit doar ceea ce ai semănat. Eu zic să mai citești ce ai scris pe aici și după aia vezi cine pe cine a amenințat. Sau te pregătești să faci iar o tâmpenie ce de obicei! Stai parcat unde ești și vezi de coșmelia ta. ps. Doare nu, să vadă toată lumea ce pui de lele ești? Poți să scrii din proprie inițiativă din veniturile federației (sponsorizări și cotizații) câți bani s-au dus pe apa sâmbetei ca urmare a acțiunilor pe care le-ai pierdut în instanță, reprezentând cheltuieli de judecată și câte mai ai pe drum? Ar trebui să fii mândru de chestiile astea fiindcă asta e activitatea ta de bază, tribunale, procese, plângeri, toți sunt răi și au ceva cu tine! :lol: :lol: :lol: ps.2 Parcă ți-am mai spus că sunt membru fondator al FRP, ai uitat?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Lucian SV scrie:Vezi că ești limitat! Dacă o să recitești postările mele o să-ți dai seama că ele au o construcție care demonstrează că am scris doar adevăruri (dar tu cu logica mai greu), iar referitor la limbaj să știi că ai primit doar ceea ce ai semănat. Eu zic să mai citești ce ai scris pe aici și după aia vezi cine pe cine a amenințat. Sau te pregătești să faci iar o tâmpenie ce de obicei! Stai parcat unde ești și vezi de coșmelia ta. ps. Doare nu, să vadă toată lumea ce pui de lele ești? Poți să scrii din proprie inițiativă din veniturile federației (sponsorizări și cotizații) câți bani s-au dus pe apa sâmbetei ca urmare a acțiunilor pe care le-ai pierdut în instanță, reprezentând cheltuieli de judecată și câte mai ai pe drum? Ar trebui să fii mândru de chestiile astea fiindcă asta e activitatea ta de bază, tribunale, procese, plângeri, toți sunt răi și au ceva cu tine! :lol: :lol: :lol:
OK. Discutam saptamana viitoare cand seful tau va primi o scrisoare de la mine. Sa vedem dupa aia cat esti de viteaz.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie:OK. Discutam saptamana viitoare cand seful tau va primi o scrisoare de la mine. Sa vedem dupa aia cat esti de viteaz.
Lasă tu nu avea grija vitejiei mele, răspunde la întrebări așa ca de la președinte la membru fondator al FRP. Nu tu ai venit pe aici să vezi ce mai facem, cum ne distrăm? :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Lucian SV scrie:
Stefan Popescu scrie:OK. Discutam saptamana viitoare cand seful tau va primi o scrisoare de la mine. Sa vedem dupa aia cat esti de viteaz.
Lasă tu nu avea grija vitejiei mele, răspunde la întrebări așa ca de la președinte la membru fondator al FRP. Nu tu ai venit pe aici să vezi ce mai facem, cum ne distrăm? :lol: :lol: :lol:
Eu nu ma distrez. Incerc sa va atrag atentia ca incalcati Legea.

PS Nu mai minti ca esti membru fondator al federatiei. Tu esti un nimeni caruia ii place sa se dea mare. Intelegi?

ioan sebastian

Mesaj de ioan sebastian »

La cate jigniri ai adus si la cati dusmani ti ai facut mersul pe strada cred ca a devenit un sport extrem pentru tine :)

Stefan Popescu
pescar de competitie

ioan sebastian scrie:La cate jigniri ai adus si la cati dusmani ti ai facut mersul pe strada cred ca a devenit un sport extrem pentru tine :)
Fa aici o lisa cu cei pe care i-am jignit si care se declara dusmanii mei. Astept.

PS Nu mi-e frica sa merg pe strada, fi linistit.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual