Si cine pierde?Dan Mateianu scrie:@Stefan Popescu
Daca nu incetati cu jignirile ne despartim iar..
PS Curios. La galetile de laturi aruncate in capul meu, pe unde umblai?
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Si cine pierde?Dan Mateianu scrie:@Stefan Popescu
Daca nu incetati cu jignirile ne despartim iar..
Exista o singura entitate autorizata sa organizeze Campionatul National, sa selectioneze echipa reprezentativa, sa se ocupe de pregatire si sa asigure participarea la Campionatul Mondial. Se numeste Federatia Romana de Pescuit Sportiv. Nu stiai? Se poate rezolva. Si repede.Vladut Mateianu scrie: Prima postare unde atingi si probleme reale, nu doar bazaconii.
Eu personal voi plati taxa doar catre cel care isi asuma rolul de organizator. Ca sa stiu pe cine voi da in judecata in cazul in care acest turneu se anuleaza sau Agvps nu va inscrie echipa castigatoare la CM.
Nu este nimic de ascuns, dar asa stau lucrurile.
Chestiile astea le-ai transmis si organizatorilor "Cupei Mondiale" de pe Sarulesti? Ei stiu ca nu pot organiza legal competitii de pescuit sportiv? Ca nu pot organiza competitii sportive decat cu participare de cluburi legal constituite, cu sportivi si arbitri legitimati?Stefan Popescu scrie: AGVPSR stie ce ar trebui sa stiti si voi si anume ca nu poate organiza legal competitii de pescuit sportiv pe teritoriul Romaniei.
Si uite asa, acum ca toate amanuntele se cunosc si organele de control fiind sesizate, idiotul va trebui sa achite toate obligatiile catre stat, inclusiv impozitele pe premii, plata arbitrilor e baza de contracte de prstari servicii conform Codului fiscal, asistenta medicala (salvare tata, cu echipament de resuscitare,etc.) asa ca s-ar putea ca la final sa se constate ca sumele sunt cam mici si premiile trebuie diminuate.
Stefan Popescu scrie:Noaptea mintii!
Am vazut Procesul verbal al sedintei tinute de Orhei. Nu stiu cum a fost, dar pe Procesul verbal am numarat 12 semnaturi. Asa o fi sau restul nu stiau sa scrie?
Noapte ai tu în cap rege al T......! Ți-am mai spus, cum prinzi una din zbor, cum te zvârli pe forum ca să-ți iei porția de clanță! Belește ochii și vezi că sunt postate doar două pagini!Stefan Popescu scrie:Noaptea mintii!
Am vazut Procesul verbal al sedintei tinute de Orhei. Nu stiu cum a fost, dar pe Procesul verbal am numarat 12 semnaturi. Asa o fi sau restul nu stiau sa scrie?
Sa mori tu? Dupa ce ca esti prost, esti si chior. Esti plin de calitati, piguliciStefan Popescu scrie:Noaptea mintii!