Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Stefan Popescu »

Dan Mateianu scrie:@Stefan Popescu

Daca nu incetati cu jignirile ne despartim iar..
Si cine pierde?
PS Curios. La galetile de laturi aruncate in capul meu, pe unde umblai?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie: Prima postare unde atingi si probleme reale, nu doar bazaconii.
Eu personal voi plati taxa doar catre cel care isi asuma rolul de organizator. Ca sa stiu pe cine voi da in judecata in cazul in care acest turneu se anuleaza sau Agvps nu va inscrie echipa castigatoare la CM.
Nu este nimic de ascuns, dar asa stau lucrurile.
Exista o singura entitate autorizata sa organizeze Campionatul National, sa selectioneze echipa reprezentativa, sa se ocupe de pregatire si sa asigure participarea la Campionatul Mondial. Se numeste Federatia Romana de Pescuit Sportiv. Nu stiai? Se poate rezolva. Si repede.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Asa o fi, da' pana una alta nu ai mai organizat niciun cn din 2015, si acuma vad ca ai trecut direct la cupe mondiale :lol:

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

Hold your horses. A mai fost acum un an sau doi anuntat un concurs la Sarulesti, pe forum si pe site, organizat sub inaltul patronaj al cotetului de la Alba..si apoi pauza.
Din ce tin minte cocncursul s-a organizat dar a disparut cotetul din schema.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Măi, măi zoaia iar se suie pe gard! Poate se uită aici și Răzvan Ulmeanu. O să înțeleagă el mai încolo despre ce este vorba.
Hai să te iau la coasă ca să știi de unde ți se trage zoiosule!
De ce oare ți se cuvine titlu de rege neîncoronat al T....? Cu mîna ta ai scris PLÂNGERI PENALE împotriva unor PESCARI ROMÂNI care s-au dus să pescuiască la CM organizate de FIPS CIPS. Acești OAMENI și-au câștigat acest drept în stand, câștigând niște concursuri pe care nici să te mai naști de o sută de ori nu o să organizezi. Pentru mine acești OAMENI - PESCARI ROMÂNI care reușesc să meargă la mondiale într-un an competițional reprezintă un etalon al performanței. Iar acești OAMENI nu răsar ca ciupercile după ploaie! Să mâzgâlești pe un a4 un șir de articole din Codul Penal în calitate de „moț” (nu de președinte al unei federații sportive că asta tăvălești în picioare numai când respiri, gunoiule) prin care aduci la cunoștința Parchetului „fapte penale” săvârșite de PESCARUL ROMÂN care s-a dus la CM să-și demonstreze măiestria și să ne facă mândrii și pe noi cei de acasă, e un lucru demn de un biped care vrea să stea în capul mesei? Nu am nevoie de răspuns la această întrebare. Dar la întrebarea asta poți să răspunzi: AI STA(T) MĂCAR 24 DE ORE ÎN AREST?
Măi ANIMALULE, ca să citez dintr-un clasic încă în viață, cum crezi că te judecă un PESCAR ROMÂN care intră în stand și concurează în mod cinstit, indiferent de frig, ploaie, soare, lupta cu nesomnul, ca tu să-l duci pe la Parchet fiindcă el a pescuit? OAMENII ăștia nu dau un scuipat pe tine, dacă vrei să primești așa ceva uită-te în oglindă, darămite un vot de încredere. De lucru acesta poți să te convingi și în jurul tău la coșmelie!
Tu crezi că un pescar stă și așteaptă să-i spui tu când să concureze? Când o să-ți termini tu bâlciul? Nu fraiere, PESCARUL ROMÂN știe zicala „fuți nu fuți vremea trece băi pulă”, iar pentru ei pasiunea și dorința de a concura nu are preț.
Să scrii plângeri penale, să târăști la Procuratură PESCARI ROMÂNI pentru că pescuiesc reprezintă apogeul tâmpeniei din partea ta, e ca și cum într-un război din prizionerii capturați execuți pe loc trupa, iar pe pofițeri îi duci la hotel și le mai bagi și curve în pat!
Băi ....... Pescarul Român este o ființă gingașă pe care nici cu o floare nu ai voie să o atingi, el este un înger în natură, o făptură fără seamăn pe care nici o nevastă nu-și permite să-i ..... feng-shu-iul.
Ps. Dacă cineva are altă părere să intre și să mă contrazică cu argumente

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Stefan Popescu scrie: AGVPSR stie ce ar trebui sa stiti si voi si anume ca nu poate organiza legal competitii de pescuit sportiv pe teritoriul Romaniei.

Si uite asa, acum ca toate amanuntele se cunosc si organele de control fiind sesizate, idiotul va trebui sa achite toate obligatiile catre stat, inclusiv impozitele pe premii, plata arbitrilor e baza de contracte de prstari servicii conform Codului fiscal, asistenta medicala (salvare tata, cu echipament de resuscitare,etc.) asa ca s-ar putea ca la final sa se constate ca sumele sunt cam mici si premiile trebuie diminuate.
Chestiile astea le-ai transmis si organizatorilor "Cupei Mondiale" de pe Sarulesti? Ei stiu ca nu pot organiza legal competitii de pescuit sportiv? Ca nu pot organiza competitii sportive decat cu participare de cluburi legal constituite, cu sportivi si arbitri legitimati? :D :D

Pigulici, dar, tu insuti, stii ca daca implici srl-ul de la Alba in competitia asta, iti incalci propriile statute si regulamente si iar te cauta, pe la garsoniera, corpul de control? :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Noaptea mintii!
Am vazut Procesul verbal al sedintei tinute de Orhei. Nu stiu cum a fost, dar pe Procesul verbal am numarat 12 semnaturi. Asa o fi sau restul nu stiau sa scrie?

Eduard Mosneanu

Mesaj de Eduard Mosneanu »

Stefan Popescu scrie:Noaptea mintii!
Am vazut Procesul verbal al sedintei tinute de Orhei. Nu stiu cum a fost, dar pe Procesul verbal am numarat 12 semnaturi. Asa o fi sau restul nu stiau sa scrie?
Fişiere ataşate
z9mGe_s-200x150.gif
z9mGe_s-200x150.gif (23.56 KiB) Vizualizat de 847 ori
Gone fishing....

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Noapte ai tu în cap rege al T......! Ți-am mai spus, cum prinzi una din zbor, cum te zvârli pe forum ca să-ți iei porția de clanță! Belește ochii și vezi că sunt postate doar două pagini!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Sa mori tu? Dupa ce ca esti prost, esti si chior. Esti plin de calitati, pigulici :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”