Lansete Harrison Balista....

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

remus_cta
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Lansete Harrison Balista....

Mesaj de remus_cta »

chiar si asa.hai sa zicem ca el a avut 0,20 dar silviu florescu care a dat 201 m la primul concurs si 160 la al 2-lea??????
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

Luci

Mesaj de Luci »

@ doru_croc
Intreaba-l pe Tudor Cosmin ce fir a folosit (0,20, desi regulamentul era cu 0,25)

Ma da carcotasi mai sunteti :D ...
Mai bine hai sa il intrebam cine a pescuit primul cu Hi-S200 si cu Basia in concursurile de casting, poate stie de ce majoritatea au trecut pe Hi-S200 & Basia dupa ce el a castigat concursuri de profil , de ce are atit bun simt ca de cite ori s-a vehiculat ideea ca pe la n. concursuri de pescuit a luat podiumul pe nedrept, in loc sa fie felicitat, a preferat sa taca... in timp ce niste no name vehiculau pe aici ce ineptii le treceau prin cap....cred ca si Doru asa impartial cum il stim imi da dreptate.. :wink:

Ps.: Cele exprimate mai sus imi apartin , spun asta ca sa nu ma trezesc ca vreun "creier luminat" cu facultatea pe la "seral "se vede mai important daca incearca sa il implice si pe el in discutie din cauza mea, iar pe mine,in loc sa ma ignore, sa ma traga la raspundere cu replici "inteligente" copiate de pe google :oops:
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

E.... uite aici incepe sa imi placa mie.
Aici apar 10 oameni care ii dau in cap unuia care zice ca a aruncat 150, si cu ce vin.... cu rezultatele unui concurs de casting hmmmm, devine interesant.... :twisted: :twisted: :twisted:
Remus si Claudiu... stiti din ce parte a batut vantul la acel concurs ? Va zic eu din fata...
Stiti care este cel mai subtire fir permis la acel concurs ?... Va zic eu 0.25....
Stiti ca daca nu ai nici un obstacol in apa poti sa aduci un crap mare si cu un fir de 0.20.... ca sa nu zic 0.18, ca o sa mai vina inca 10 si probabil o sa fiu si batut, :lol: :lol:

Deci, sa stiti ca multi dintre participantii acelui concurs arunca mai mult de 170, daca se schimba cateva criterii.
Decat sa-i facem de ras pe unii care nu stiu, hai mai bine sa ii invatam. Eu sunt dispus sa invat incontinuu.

seara buna,

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

vali
pai eu vin cu rezultatele de la casting fiindca acolo e crema.bine hai sa zicem ca si cu 20 de metrii ai tai,ei ar fi aruncat 180 de metrii.in cele mai ideale conditii:
-cu cele mai bune bete disponibile
-cu cele mai bune mulinete posbilie
-cu cel mai bun fir posibil,uns etc
-CEL MAI IMPORTANT cu o tehnica extraordinara.
tu uiti un lucru, nu toata lumea este un silviu florescu ,sau un cosmin tudor
Unui pescar normal ii tai din start 30 de metrii de la cel mai slab dintre participanti fiindca ei sunt oamnei care se pregatesc special pentru asa ceva.si dupaia incepi sa scazi:10 metrii pentru forma tamburului,10 metrii pentru pozitie etc.Dupaia vezi pe la cat ajungi :wink:
Cand mi-am luat hi-surile ma gandeam ca o sa pot pescui pe malul celalalt si o sa fiu nevoit sa vorbesc cu administratorii sa nu se ocupe locul din fata mea ca poate omor lumea.
Sti ce am realizat,ca nu echipamentul face pescarul ci pescarul face echipamentul,cel putin in casting.
Daca omul are o asemenea tehnica incat sa rivalizeze cu cei mai buni din tara atunci imi cer scuze si bravo lui.
Dar aici este vorba de idee generala si nu despre el in particular cum ca ,sa arunci 150 de metrii e simplu ca buna ziua si ca daca arunci de 3 ori si iti iei si ceva scule mai bune gata,s-a rezolvat,o sa te strige prietenii pe balta 150 meters man
ps:legat de partea cu firul de 0,20 sunt perfect de acord cu tine,si eu pescuiesc cu o mulineta cu 0,20 mm,dar pun tamburul ala cand pescuiesc in locuri curate,atunci sa vezi drill :lol:
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

IMPACT

Mesaj de IMPACT »

de ce nu se fac concursuri de aruncare doar pe pamant ? mai ales daca sunt asa diferente intre aruncari..

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Mai trebuie tinut cont ca atunci cand se masoara cu counter-ul pe apa, firul se mai si intinde si cu siguranta se mai "fura" cel putin 10% la distanta.

Concursurile adevarate de aruncari se fac doar pe pamant si cu vanul in spate.
Mircea B.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”