vali
pai eu vin cu rezultatele de la casting fiindca acolo e crema.bine hai sa zicem ca si cu 20 de metrii ai tai,ei ar fi aruncat 180 de metrii.in cele mai ideale conditii:
-cu cele mai bune bete disponibile
-cu cele mai bune mulinete posbilie
-cu cel mai bun fir posibil,uns etc
-CEL MAI IMPORTANT cu o tehnica extraordinara.
tu uiti un lucru, nu toata lumea este un silviu florescu ,sau un cosmin tudor
Unui pescar normal ii tai din start 30 de metrii de la cel mai slab dintre participanti fiindca ei sunt oamnei care se pregatesc special pentru asa ceva.si dupaia incepi sa scazi:10 metrii pentru forma tamburului,10 metrii pentru pozitie etc.Dupaia vezi pe la cat ajungi
Cand mi-am luat hi-surile ma gandeam ca o sa pot pescui pe malul celalalt si o sa fiu nevoit sa vorbesc cu administratorii sa nu se ocupe locul din fata mea ca poate omor lumea.
Sti ce am realizat,ca nu echipamentul face pescarul ci pescarul face echipamentul,cel putin in casting.
Daca omul are o asemenea tehnica incat sa rivalizeze cu cei mai buni din tara atunci imi cer scuze si bravo lui.
Dar aici este vorba de idee generala si nu despre el in particular cum ca ,sa arunci 150 de metrii e simplu ca buna ziua si ca daca arunci de 3 ori si iti iei si ceva scule mai bune gata,s-a rezolvat,o sa te strige prietenii pe balta 150 meters man
ps:legat de partea cu firul de 0,20 sunt perfect de acord cu tine,si eu pescuiesc cu o mulineta cu 0,20 mm,dar pun tamburul ala cand pescuiesc in locuri curate,atunci sa vezi drill