Lansete Harrison Balista....

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

Lansete Harrison Balista....

Mesaj de gaby_po23 »

In urma cu ceva timp am cumparat 4 buc harrison balista ..la sfatul lui Vlad Pavlovici...dupa 2 luni de asteptare... au venit betele .
Neavand rabdare m-am dus repede pe Moara sa le testez....cand sa arunc,,,Dezamagire... aruncam prea putin fata de ce imi inchipuiam...
Am inceput sa critic aceste bete.... fara sa cunosc faptul ca aveam mulinete Attak....si faptul ca nu stiam sa arunc cu ele....
Zilele trecute... un prieten... a aruncat cu aceste bete... muliete bblc... fir 0.28 daiwa...pe camp...plumb 115.
Am ramas cu Gura cascata.... 150 m lejer.... am numarat cu metru..
Eu am aruncat... dar din pacate nu reusesc sa arunc prea departe...Deci.... Eu nu stiu sa incarc aceste bete...
IMI CER SCUZE DOMNULUI VLAD PAVOVICI... PENTRU CA I-AM PUS LA INDOIALA CREDIBILITATEA... ASUPRA ACESTOR BETE.... PRECUM SI ECHIPEI BIGFISH ( MARINA , POMPILIU SI MIHAI )
Betele sunt fenomenale... ( ele costa 13 mil\ buc pt ca sunt model 2009....si au finisaje de ultima generatie....iar la 4 Buc.. ai discount...)
Ps.... cu ce bete s-a castigat in 2002 CM de crap .....?

raduionescu45

Re: Lansete Harrison Balista....

Mesaj de raduionescu45 »

nu erau puse la vanzare? mi-ai zis ca le-ai vandut!
eram doar curios!
sa le stapanesti sanatos si sa te antrenezi cu ele pana arunci 151m!

ionescu marian m
Pescar de competitie

Mesaj de ionescu marian m »

cred ca cel mai important pe langa bete este tenica (stilul aruncarii) .Eu aveam niste bete din niro si aruncam lejer suta de metri iar acum mi-am luat magic-uri si acum dau in jur de 150 metri cu plumb de 120 grame ( fara forfat )-----masurat

claudiue

Mesaj de claudiue »

Iar ati inceput fratilor sa aruncati toti cate 150 de metrii "lejer" :lol: ??? Dar daca va suparati cat aruncati?
Fiti si voi mai relaxati...aruncati mai putin sa nu va obositi in drill ca il aduceti de departe rau :lol:

ionescu marian m
Pescar de competitie

claudiue scrie:Iar ati inceput fratilor sa aruncati toti cate 150 de metrii "lejer" :lol: ??? Dar daca va suparati cat aruncati?
Fiti si voi mai relaxati...aruncati mai putin sa nu va obositi in drill ca il aduceti de departe rau :lol:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------mosule nu te pronunta aiurea daca vrei pot sa iti dovedesc eu stau in militari si pot sa mergem pe lacul morii cand vrei tu :wink: :wink:

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Deci este masurat cu counter -ul ? :lol: :lol:
Nu contest calitatile de casting ale nimanui, dar daca cineva vrea sa zica ca a aruncat xxx metrii.........
Cel mai bine pune ruleta pe pamant.... sa vezi cand masori cu ruleta... .ce departe e prima suta de metrii :lol:

ionescu marian m
Pescar de competitie

ValiRom scrie:Deci este masurat cu counter -ul ? :lol: :lol:
Nu contest calitatile de casting ale nimanui, dar daca cineva vrea sa zica ca a aruncat xxx metrii.........
Cel mai bine pune ruleta pe pamant.... sa vezi cand masori cu ruleta... .ce departe e prima suta de metrii :lol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------posibil sa ai dreptate ...dar daca a mintit counter-ul inseamna ca am mintit si eu acum nu-mi ramane decat sa fac cum ai zis cat de curand si revin cu rezultatul :lol: :lol:

claudiue

Mesaj de claudiue »

ionescu marian m scrie:
claudiue scrie:Iar ati inceput fratilor sa aruncati toti cate 150 de metrii "lejer" :lol: ??? Dar daca va suparati cat aruncati?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------mosule nu te pronunta aiurea daca vrei pot sa iti dovedesc eu stau in militari si pot sa mergem pe lacul morii cand vrei tu :wink: :wink:
Bine, e ca tine! Da tu lejer pe Lacul Morii 150 de metrii ca acolo sta crapul pe lacul asta!
Sa ai bafta!

Citeste si aici pana una alta : http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... ng+darvari
Vezi ca oamenii venisera pregatiti sa faca casting, nu pescuiau lejer ca tine...
Ultima oară modificat Vin Feb 12, 2010 19:37 de către claudiue, modificat 1 dată în total.

ionescu marian m
Pescar de competitie

claudiue scrie:
ionescu marian m scrie:
Bine, e ca tine! Da tu lejer pe Lacul Morii 150 de metrii ca acolo sta crapul pe lacul asta!
Sa ai bafta!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------te-ai suparat degeaba ,i-mi cer scuze daca din cauza postarii mele ----sa sti ca pe lacul asta nu cred ca mai e crap din cauza braconajului intensiv

ionescu marian m
Pescar de competitie

eu am specificat ca am reusit sa arunc nu sa pescuiesc am si mentionat ca au fost aruncari fara forfat doar cu plumb de 120 grame

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”