Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------mosule nu te pronunta aiurea daca vrei pot sa iti dovedesc eu stau in militari si pot sa mergem pe lacul morii cand vrei tuclaudiue scrie:Iar ati inceput fratilor sa aruncati toti cate 150 de metrii "lejer"??? Dar daca va suparati cat aruncati?
Fiti si voi mai relaxati...aruncati mai putin sa nu va obositi in drill ca il aduceti de departe rau
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------posibil sa ai dreptate ...dar daca a mintit counter-ul inseamna ca am mintit si eu acum nu-mi ramane decat sa fac cum ai zis cat de curand si revin cu rezultatulValiRom scrie:Deci este masurat cu counter -ul ?![]()
![]()
Nu contest calitatile de casting ale nimanui, dar daca cineva vrea sa zica ca a aruncat xxx metrii.........
Cel mai bine pune ruleta pe pamant.... sa vezi cand masori cu ruleta... .ce departe e prima suta de metrii
Bine, e ca tine! Da tu lejer pe Lacul Morii 150 de metrii ca acolo sta crapul pe lacul asta!ionescu marian m scrie:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------mosule nu te pronunta aiurea daca vrei pot sa iti dovedesc eu stau in militari si pot sa mergem pe lacul morii cand vrei tuclaudiue scrie:Iar ati inceput fratilor sa aruncati toti cate 150 de metrii "lejer"??? Dar daca va suparati cat aruncati?
Fiti si voi mai relaxati...aruncati mai putin sa nu va obositi in drill ca il aduceti de departe rau![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------te-ai suparat degeaba ,i-mi cer scuze daca din cauza postarii mele ----sa sti ca pe lacul asta nu cred ca mai e crap din cauza braconajului intensivclaudiue scrie:Bine, e ca tine! Da tu lejer pe Lacul Morii 150 de metrii ca acolo sta crapul pe lacul asta!ionescu marian m scrie:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------mosule nu te pronunta aiurea daca vrei pot sa iti dovedesc eu stau in militari si pot sa mergem pe lacul morii cand vrei tuclaudiue scrie:Iar ati inceput fratilor sa aruncati toti cate 150 de metrii "lejer"??? Dar daca va suparati cat aruncati?
Fiti si voi mai relaxati...aruncati mai putin sa nu va obositi in drill ca il aduceti de departe rau![]()
Sa ai bafta!