Multumiri D-lui Petcu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
DumiD
Pescar de competitie

Re: Multumiri D-lui Petcu!

Mesaj de DumiD »

Victoras Petcu scrie: Am modificat mesajul (am adaugat ce este scris cu rosu) !!!

Cand ”cineva” se va recomanda a fi ”pescar de competitie” (care participa la concursuri de pescuit) si paznicul nu il va cunoaste, paznicul va lua legatura cu mine prin telefon si daca nu este cunoscut nici de mine, cel in cauza va trebui sa fie recomandat de catre un organizator sau un pescar cunoscut mie !!!
asa da.

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului, am creat eu acest topic, unde va puteti manifesta, in limita regulamentului, si multumirile si nemultumirile fata de modul de actiune al Domnului Petcu.
Total in afara subiectului, fara nicio legatura cu cei implicati, numai ca idee de viata, sau de logica , am si eu o nelamarire:

Daca se poate scrie orice fara sa fie interpretat ca "neobrazare" ( dreptul la libera exprimare, bla, bla, ... :D ) , de ce nu se poate sterge orice fara sa fie interpretat ca "neobrazare" ? Ambele fiind "regulamentare" , atat "scrisul" cat si "stersul".

Asa cum unul vrea sa tina o idee inchisa si altul doreste sa o "deschida" , de ce nu se poate ca unul sa doreasca o idee deschisa si altul sa vrea sa o inchida ?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

adica ........sa fie bine ca sa nu fie rau :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

oanavictor scrie:adica ........sa fie bine ca sa nu fie rau :lol:
:wink: :D

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

ionut72 scrie:
Când se ajunge la achitarea daunelor, ”insotitorul” spune ca nu are nici un ban la el,iar pescarul spune ca nu are cum sa-l imprumute ca nici el nu are....................................!!! In fine, nu poti sa-i opresti sculele pescarului pentru ca ”se cheama talharie” si nici sa-i produci ”stricaciuni la scule ,pentru ca spune ca nu a stiut nimic despre ce a facut ”insotitorul”, s.a.m.d. !!!
Pai, si fara insotitor, pescarul care vrea sa fure poate spune ca n-are nici un ban la el! Si, la fel, nu poti sa-i opresti sculele etc. Cum sa spuna ca n-a stiut ce a facut insotitorul cand, la intrare, i se permite accesul numai dupa ce a citit, luat la cunostinta si semnat regulamentul? Regulament care precizeaza clar ca titularul de bon este responsabil pentru orice incalcare a regulamentului a insotitorului si raspunde in solidar cu acesta?

Si mi se pare si normal ca tu sa raspunzi de ce face insotitotul pe care l-ai adus pe balta. Sunt balti unde se practica reguli si mai dure, de genul daca eu, pescar cunoscut de catre administratie, fac o recomandare pentru cineva si pescarul respectiv, primit pe balta in urma recmandarii mele, vine si incalca regulamentul, inclusiv eu imi pierd dreptul de a mai pescui pe acea balta, chiar daca n-am fost prezent cand s-a incalcat regulamentul!

”Pai, si fara insotitor, pescarul care vrea sa fure poate spune ca n-are nici un ban la el! Si, la fel, nu poti sa-i opresti sculele etc”

Nu are bani la el, dar are scule !!!
Nu pot sa opresc sculele,dar pot sa trec cu gipul peste ele !!!
Nu pot sa opresc sculele, dar pot sa fac un act scris cu respectivul, ca recunoaste ca a furat...................si imi lasa sculele pina imi aduce contravaloarea pestelui !!!
Victoras Petcu

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Sa treci cu gipul peste ele?
Pai,daca consideri ca ai fost furat, doar organele competente iti pot face dreptate.
Sau aveti justitiari angajati?
Se numeste distrugerea propietatii asta.
Sa inteleg ca pe balta asta e pe baza de intimidare ?
Din start ii consideri pe toti hoti?
Din ce am inteles pana acum.. daca insotitorul plateste taxa de pescuit iese din discutie ca ar veni la ciordeala.
Aici nu e vorba de tentativa de furt in echipa ci doar de bani.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

pescarusull scrie:Sa treci cu gipul peste ele?
Pai,daca consideri ca ai fost furat, doar organele competente iti pot face dreptate.
Sau aveti justitiari angajati?
Se numeste distrugerea propietatii asta.
Sa inteleg ca pe balta asta e pe baza de intimidare ?
Din start ii consideri pe toti hoti?
Din ce am inteles pana acum.. daca insotitorul plateste taxa de pescuit iese din discutie ca ar veni la ciordeala.
Aici nu e vorba de tentativa de furt in echipa ci doar de bani.

”Din ce am inteles pana acum.. daca insotitorul plateste taxa de pescuit iese din discutie ca ar veni la ciordeala”

Ai inteles gresit, daca ”insotitorul plateste taxa de pescuit” obligatoriu trebuie sa pescuiasca si daca ”ar veni la ciordeala” ar risca printre altele sa ramana si fara scule !!! :D
Victoras Petcu

Brohlin

Mesaj de Brohlin »

Distrugere, amenintari, retineri... cand se confirma si bataia?

Sent from my HTC One using Tapatalk

PallBogdan
pescar de competitie

Multumiri D-lui Petcu!

Mesaj de PallBogdan »

Brohlin scrie:Distrugere, amenintari, retineri... cand se confirma si bataia?

Sent from my HTC One using Tapatalk
Cand o sa vina un smardoi la pescuit, care sta in banca lui si o sa se gaseasca din astia cu puterea in maini sa faca pe razboinicii. Atunci o sa-i vezi aliniati in sir indian la suturi in popou si palme dupa ceafa!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Victoras Petcu scrie:
ionut72 scrie:
Când se ajunge la achitarea daunelor, ”insotitorul” spune ca nu are nici un ban la el,iar pescarul spune ca nu are cum sa-l imprumute ca nici el nu are....................................!!! In fine, nu poti sa-i opresti sculele pescarului pentru ca ”se cheama talharie” si nici sa-i produci ”stricaciuni la scule ,pentru ca spune ca nu a stiut nimic despre ce a facut ”insotitorul”, s.a.m.d. !!!
Pai, si fara insotitor, pescarul care vrea sa fure poate spune ca n-are nici un ban la el! Si, la fel, nu poti sa-i opresti sculele etc. Cum sa spuna ca n-a stiut ce a facut insotitorul cand, la intrare, i se permite accesul numai dupa ce a citit, luat la cunostinta si semnat regulamentul? Regulament care precizeaza clar ca titularul de bon este responsabil pentru orice incalcare a regulamentului a insotitorului si raspunde in solidar cu acesta?

Si mi se pare si normal ca tu sa raspunzi de ce face insotitotul pe care l-ai adus pe balta. Sunt balti unde se practica reguli si mai dure, de genul daca eu, pescar cunoscut de catre administratie, fac o recomandare pentru cineva si pescarul respectiv, primit pe balta in urma recmandarii mele, vine si incalca regulamentul, inclusiv eu imi pierd dreptul de a mai pescui pe acea balta, chiar daca n-am fost prezent cand s-a incalcat regulamentul!

”Pai, si fara insotitor, pescarul care vrea sa fure poate spune ca n-are nici un ban la el! Si, la fel, nu poti sa-i opresti sculele etc”

Nu are bani la el, dar are scule !!!
Nu pot sa opresc sculele,dar pot sa trec cu gipul peste ele !!!
Nu pot sa opresc sculele, dar pot sa fac un act scris cu respectivul, ca recunoaste ca a furat...................si imi lasa sculele pina imi aduce contravaloarea pestelui !!!
Pai, le opresti pe ale titularului de bon, care e responsabil pentru insotitorul pe care l-a adus pe balta! Adica e mai rau pentru cel care vrea sa fure. Pe langa paznici tai, mai ai cate unul in plus pentru fiecare insotitor, direct interesat ca acesta sa nu incalce in nici un fel regulamentul! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”