Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului, am creat eu acest topic, unde va puteti manifesta, in limita regulamentului, si multumirile si nemultumirile fata de modul de actiune al Domnului Petcu.
N-ai nicio sansa. Omu' plateste, poate sa stearga ce vrea. Basca mai poate sa si spameze forumul cu tot ce-i trece prin tasta. Tu ai sanse sa fii banat si topicul sters.ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului,
Nu l-am salvat, era un raspuns la:crapmikaze scrie:ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului, am creat eu acest topic, unde va puteti manifesta, in limita regulamentului, si multumirile si nemultumirile fata de modul de actiune al Domnului Petcu.
Paul, de ce nu postezi si mesajul care ti-a fost șters ?
, ceva de genul,Dle te rog sa ma crezi ca m-am saturat sa fiu ”luat peste picior” ba de unii, ba de altii !!!
Pai ce-i asa greu de dovedit? Nu trebuie decat sa prezinti certificatul de nastere al sotiei, buletinul socrului si certificatul de casatorie!Sionut scrie:si mie mi-a fost sters un comentariu ... si nu sarisem calul,
ma amuzam doar cum poti dovedi daca vii cu socrul insotitor
crapmikaze scrie:
robustus...deja ai pretenții, ceri prea mult. Ultima oară am fost la MV cu însoțitor(ajutor ptr scoaterea peștelui,ptr siguranța, sa nu rănim peștii). Eu pescuiam doar cu 4 lansete si însoțitorul cu "o pluta". După ce ne-am instalat au venit paznicii si m-au pus sa îmi mut lansetele un metru, pentru ca nu erau in dreptul standului( fierul ăla din apa) , le aveam un metru in stânga standului in condițiile in care in dreapta aveam o salcie care m-ar fi încurcat când înțepam. A trebuit sa-mi mut lansetele , 2 in stânga standului si 2 in dreapta standului ( ruleta o uitasem acasă). In fine,după ce am plătit taxa (80+80/24h) si după "discuțiile"care le-am avut cu paznicul ...am primit un bon de 50 de lei, paznicul susținând ca l-am supărat si îmi eliberează un bon de 50 RON doar:)))))). Țin sa Menționez ca dreapta-stânga 7-8 standuri nu se afla niciun pescar, nu cred ca ar fi deranjat pe nimeni Poziționarea greșita a lansetelor, atâta timp cât eu respectam standul Si delimitarea lui DUPĂ MALUL OPUS!!!!!
Victoras Petcu scrie:
Paznicii au respectat regulamentul !!!
Serios acum, nici eu nu pricep de ce unii vor cu tot dinadinsul sa le bage unora bani in buzunar cu anasana si le si dau lectii gratuite de administare a baltii!Brohlin scrie:Eu sunt amarat de pescar de weekend, un weekend care vine, daca am noroc, de mai mult de 2 ori pe an, dar urmaresc acest forum cu mare interes. Avand in vedere cele spuse mai sus, va intreb urmatorul lucru: de ce va bateti capul? De ce tot insistati sa schimbati ceva ce nu se vrea schimbat?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Si mie mi-a sters posturi.Sionut scrie:si mie mi-a fost sters un comentariu ... si nu sarisem calul,
ma amuzam doar cum poti dovedi daca vii cu socrul insotitor