Multumiri D-lui Petcu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
ionut72
pescar de competitie

Multumiri D-lui Petcu!

Mesaj de ionut72 »

Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului, am creat eu acest topic, unde va puteti manifesta, in limita regulamentului, si multumirile si nemultumirile fata de modul de actiune al Domnului Petcu.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

crapmikaze
Puncte: 0

Re: Multumiri D-lui Petcu!

Mesaj de crapmikaze »

ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului, am creat eu acest topic, unde va puteti manifesta, in limita regulamentului, si multumirile si nemultumirile fata de modul de actiune al Domnului Petcu.

Paul, de ce nu postezi si mesajul care ti-a fost șters ?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului,
N-ai nicio sansa. Omu' plateste, poate sa stearga ce vrea. Basca mai poate sa si spameze forumul cu tot ce-i trece prin tasta. Tu ai sanse sa fii banat si topicul sters.
Exemple sunt destule, sunt cativa platitori care joaca dupa cum vor ei. Regulile sunt pentru fraieri.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

crapmikaze scrie:
ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului, am creat eu acest topic, unde va puteti manifesta, in limita regulamentului, si multumirile si nemultumirile fata de modul de actiune al Domnului Petcu.

Paul, de ce nu postezi si mesajul care ti-a fost șters ?
Nu l-am salvat, era un raspuns la:
Dle te rog sa ma crezi ca m-am saturat sa fiu ”luat peste picior” ba de unii, ba de altii !!!
, ceva de genul,

Bravo Victoras, e balta ta, nu face compromisuri, fi dur cu toti carcotasii care se trezesc ca vor schimbarea regulamentul in interesul clientilor!

Sionut

Mesaj de Sionut »

si mie mi-a fost sters un comentariu ... si nu sarisem calul,
ma amuzam doar cum poti dovedi daca vii cu socrul insotitor :D
CS APS

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Sionut scrie:si mie mi-a fost sters un comentariu ... si nu sarisem calul,
Pai ce-i asa greu de dovedit? Nu trebuie decat sa prezinti certificatul de nastere al sotiei, buletinul socrului si certificatul de casatorie! :)

Brohlin

Mesaj de Brohlin »

Eu sunt amarat de pescar de weekend, un weekend care vine, daca am noroc, de mai mult de 2 ori pe an, dar urmaresc acest forum cu mare interes. Avand in vedere cele spuse mai sus, va intreb urmatorul lucru: de ce va bateti capul? De ce tot insistati sa schimbati ceva ce nu se vrea schimbat?

Sent from my HTC One using Tapatalk

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

crapmikaze scrie:

robustus...deja ai pretenții, ceri prea mult. Ultima oară am fost la MV cu însoțitor(ajutor ptr scoaterea peștelui,ptr siguranța, sa nu rănim peștii). Eu pescuiam doar cu 4 lansete si însoțitorul cu "o pluta". După ce ne-am instalat au venit paznicii si m-au pus sa îmi mut lansetele un metru, pentru ca nu erau in dreptul standului( fierul ăla din apa) , le aveam un metru in stânga standului in condițiile in care in dreapta aveam o salcie care m-ar fi încurcat când înțepam. A trebuit sa-mi mut lansetele , 2 in stânga standului si 2 in dreapta standului ( ruleta o uitasem acasă). In fine,după ce am plătit taxa (80+80/24h) si după "discuțiile"care le-am avut cu paznicul ...am primit un bon de 50 de lei, paznicul susținând ca l-am supărat si îmi eliberează un bon de 50 RON doar:)))))). Țin sa Menționez ca dreapta-stânga 7-8 standuri nu se afla niciun pescar, nu cred ca ar fi deranjat pe nimeni Poziționarea greșita a lansetelor, atâta timp cât eu respectam standul Si delimitarea lui DUPĂ MALUL OPUS!!!!!
Victoras Petcu scrie:
Paznicii au respectat regulamentul !!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Re:

Mesaj de ionut72 »

Brohlin scrie:Eu sunt amarat de pescar de weekend, un weekend care vine, daca am noroc, de mai mult de 2 ori pe an, dar urmaresc acest forum cu mare interes. Avand in vedere cele spuse mai sus, va intreb urmatorul lucru: de ce va bateti capul? De ce tot insistati sa schimbati ceva ce nu se vrea schimbat?

Sent from my HTC One using Tapatalk
Serios acum, nici eu nu pricep de ce unii vor cu tot dinadinsul sa le bage unora bani in buzunar cu anasana si le si dau lectii gratuite de administare a baltii!

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Sionut scrie:si mie mi-a fost sters un comentariu ... si nu sarisem calul,
Si mie mi-a sters posturi.
Care nu contraveneau regulamentului.
Intr-un post am pus problema insotitorilor.
Adica am voie cu nevasta, sau prietena, dar nu am voie cu un prieten.

"2. Sotia sau copilul (in virsta de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !"

Asta spune in regulament.
Ce am scris eu atunci in topic a fost faptul ca m-am scos pentru ca oricum nevasta-mea pescuieste mai bine ca mine.
Pentru asta ..delete.

Pai faceti domnule Petcu un regulament inteligibil si care nu poate fi interpretat de fiecare cum vrea si pe urma sa aveti pretentii.
Asta era scopul raspunsului meu, sa va atrag atentia asupra lacunelor din regulament.

Oricum degeaba vine lumea cu sugestii, dumnealui e patron (a tinut in mod expres sa evidentieze acest aspect) si daca ne convine bine daca nu... ura si la gara.

Exact mentalitatea angajatorilor care in momentul in care apare un angajat nemultumit singurul raspuns pe care-l are este "Nu-ti convine? Dai drumu' acasa, ca tine mai am 100 la usa"
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”