Multumiri D-lui Petcu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Multumiri D-lui Petcu!

Mesaj de Victoras Petcu »

pescarusull scrie:
Sionut scrie:si mie mi-a fost sters un comentariu ... si nu sarisem calul,
ma amuzam doar cum poti dovedi daca vii cu socrul insotitor :D
Si mie mi-a sters posturi.
Care nu contraveneau regulamentului.
Intr-un post am pus problema insotitorilor.
Adica am voie cu nevasta, sau prietena, dar nu am voie cu un prieten.

"2. Sotia sau copilul (in virsta de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !"

Asta spune in regulament.
Ce am scris eu atunci in topic a fost faptul ca m-am scos pentru ca oricum nevasta-mea pescuieste mai bine ca mine.
Pentru asta ..delete.

Pai faceti domnule Petcu un regulament inteligibil si care nu poate fi interpretat de fiecare cum vrea si pe urma sa aveti pretentii.
Asta era scopul raspunsului meu, sa va atrag atentia asupra lacunelor din regulament.

Oricum degeaba vine lumea cu sugestii, dumnealui e patron (a tinut in mod expres sa evidentieze acest aspect) si daca ne convine bine daca nu... ura si la gara.

Exact mentalitatea angajatorilor care in momentul in care apare un angajat nemultumit singurul raspuns pe care-l are este "Nu-ti convine? Dai drumu' acasa, ca tine mai am 100 la usa"

Dle, nu este asa !!!
Intrebati-ma ce nelamuriri aveti (fara iz de misto) si o sa va raspund !
Victoras Petcu

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Unde ai vazut dumneata iz de misto ?
Scrie clar ca sotia are voie sa pescuiasca cu o teava sau cu una din lansetele mele.
E asa sau nu ?
Pai si atunci nu inseamna ca se atinge de sculele mele ?
De unde stie paznicul cu care lanseta da femeia ?
Sta sa o pandeasca noapte ce si cum face ?
Deci in mod direct, nevasta, prin faptul ca e pasionata de pescuit, devine automat un ajutor de nadejde. Regulamentar.
Si atunci care mai e diferenta intre mine si ea si un alt pescar cu un amic ?
Pescarii vor sa vina cu prietenii la pescuit nu cu copiii, nevasta sau socrul.
Sa stea seara sa bea o tuica si sa aiva cui spune povesti pescaresti.
Dumneata vrei sa faci "fabrica de bani", sa taxezi orice punct.
Si apropo de "iz de misto", ce raspuns a fost ala, cum ca cei care planteaza prind peste mai mult deci trebuiesc taxati suplimentari ?
Pai luati taxe in functie de performanta fiecaruia atunci.
Iar celor care nu prind nimic puneti-le cate o conserva de sprot in ulei in traista la plecare.
E afacerea dumneavoastra dar trebuie sa fiti constient ca orice afacere e inexistenta in lipsa clientilor.
Posibil ca acum sa fiti pe val dar nu uitati ca roata se invarte, iar unii dintre cei pe care-i tratati cu sictir in acest moment e posibil sa fi contribuit la succesul M.V.2
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ioane decat sa-mi porti mie de grija,
Iti port o asa grija, de nici nu-ti inchipui! :) N-ai vazut in portofel la sfarsitul anului? Inca n-ai vazut nimic! :lol: :lol:

Pe orice balta civilizata din tara asta se poate pescui in 2 cu drepturi depline pe un stand. Tu fii dur in continuare si timite-ti pazniciii sa-i traga de urechi pe aia care se aduna cate-si 3 sub umbrar si taxeaza-i in plus pe aia care prind mai mult peste! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

ionut72 scrie:
”lectii gratuite de administare a baltii!”

Ioane,ai inceput sa bati campii !!! :lol: :lol: :lol:
Multumesc pentru sugestie !

Am tinut cont si m-am ghidat dupa ea !
O sugestie moca de la DumiD, sa traiasca (asta inseamna ca poa' sa vina linistit cu socru' tot anu'?) Asta dupa ce i-ai sters "o mizerie" de comentariu. Nu face nimic, pana in 2019 se prinde si Dumi care-i schema, dupa ce-i mai stergi vreo cateva zeci de "mizerii"! :lol: :lol:

Ioane, vezi ca ai inceput sa dai cu ea de gard ! Faci pe desteptul si calci prin gropi !
I-a spune tu draga "care-i schema" ? :lol: :lol:
Victoras Petcu

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Victoras Petcu scrie:
ionut72 scrie:
”lectii gratuite de administare a baltii!”

Ioane,ai inceput sa bati campii !!! :lol: :lol: :lol:
Multumesc pentru sugestie !

Am tinut cont si m-am ghidat dupa ea !
O sugestie moca de la DumiD, sa traiasca (asta inseamna ca poa' sa vina linistit cu socru' tot anu'?) Asta dupa ce i-ai sters "o mizerie" de comentariu. Nu face nimic, pana in 2019 se prinde si Dumi care-i schema, dupa ce-i mai stergi vreo cateva zeci de "mizerii"! :lol: :lol:

Ioane, vezi ca ai inceput sa dai cu ea de gard ! Faci pe desteptul si calci prin gropi !
I-a spune tu draga "care-i schema" ? :D
O se sa prinda singur, usor usor, prin 2019, dupa ce-o sa contabilizeze, vesel, cate "mizerii" i-ai sters! :D :D

Bine, tot cam pe atunci te vei prinde si tu care e schema! Usor, usor! :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Ionut, eu am dat acea sugestie pentru pescarii care pescuiesc 12 ore, nu pentru mine sau pentru patronul baltii. N-am de ce sa ma "prind" in privinta patronului pentru ca nu pescuiesc acolo si nici nu o voi face pana nu se umbla la standuri. Pana atunci nu o sa am placerea sa-l cunosc, insa n-am nimic cu el, sa-si conduca afacerea cum crede de cuviinta, dorm foarte linistit fara sa-i port de grija.

p.s. mi-au fost si mie sterse postari pe acel subforum, in special pe topicurile cu pesti adusi noaptea in portbagaj, si am renuntat sa mai postez acolo pentru ca nu-mi sta in caracter sa-i multumesc domnului Petcu pentru tot ce face pentru noi, si cam astea sunt postarile p-acolo. Da' uite ca daca dai o sugestie de bun simt cateodata tine cont de ea, si macar nu-mi mai sar in cap aia doi (stiu ei care) ca ma bag in seama aiurea fara sa ma fi vazut ei pe balta
Ultima oară modificat Sâm Ian 30, 2016 10:30 de către DumiD, modificat 1 dată în total.

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

ionut72 scrie:
Ioane decat sa-mi porti mie de grija,
Iti port o asa grija, de nici nu-ti inchipui! :) N-ai vazut in portofel la sfarsitul anului? Inca n-ai vazut nimic! :lol: :lol:

Pe orice balta civilizata din tara asta se poate pescui in 2 cu drepturi depline pe un stand. Tu fii dur in continuare si timite-ti pazniciii sa-i traga de urechi pe aia care se aduna cate-si 3 sub umbrar si taxeaza-i in plus pe aia care prind mai mult peste! :D
domnul ionut acum 2 zile la alt topic erati de alta parere despre mv2 cum sa gestioneze domnu petcu balta si din ce imi aduc aminte il incurajati sa stearga tot ce este negativ la adresa mv :?: :?:
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Era ironic.
Marius Sârbu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

ionut72 scrie:[quote="Victoras Petcu"....................................................................................

Nu face nimic, pana in 2019 se prinde si Dumi care-i schema, dupa ce-i mai stergi vreo cateva zeci de "mizerii"! :lol: :lol:

I-a spune tu draga "care-i schema" ? :D
O se sa prinda singur, usor usor, prin 2019, dupa ce-o sa contabilizeze, vesel, cate "mizerii" i-ai sters! :D :D

Bine, tot cam pe atunci te vei prinde si tu care e schema! Usor, usor! :lol: :lol:[/quote]

Ioane, spune draga care este schema, numai ocoli raspunsul !!!

Hai curaj, sa vada toti cum iti merge tie mintea inainte cu trei ani fata de ”altii” !!! :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

Alexandru.B

Mesaj de Alexandru.B »

Glume de sezon.
If time is money, I'll spend my money on time.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”