pescarusull scrie:Si mie mi-a sters posturi.Sionut scrie:si mie mi-a fost sters un comentariu ... si nu sarisem calul,
ma amuzam doar cum poti dovedi daca vii cu socrul insotitor
Care nu contraveneau regulamentului.
Intr-un post am pus problema insotitorilor.
Adica am voie cu nevasta, sau prietena, dar nu am voie cu un prieten.
"2. Sotia sau copilul (in virsta de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !"
Asta spune in regulament.
Ce am scris eu atunci in topic a fost faptul ca m-am scos pentru ca oricum nevasta-mea pescuieste mai bine ca mine.
Pentru asta ..delete.
Pai faceti domnule Petcu un regulament inteligibil si care nu poate fi interpretat de fiecare cum vrea si pe urma sa aveti pretentii.
Asta era scopul raspunsului meu, sa va atrag atentia asupra lacunelor din regulament.
Oricum degeaba vine lumea cu sugestii, dumnealui e patron (a tinut in mod expres sa evidentieze acest aspect) si daca ne convine bine daca nu... ura si la gara.
Exact mentalitatea angajatorilor care in momentul in care apare un angajat nemultumit singurul raspuns pe care-l are este "Nu-ti convine? Dai drumu' acasa, ca tine mai am 100 la usa"
Dle, nu este asa !!!
Intrebati-ma ce nelamuriri aveti (fara iz de misto) si o sa va raspund !