Multumiri D-lui Petcu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
DumiD
Pescar de competitie

Re: Multumiri D-lui Petcu!

Mesaj de DumiD »

cred ca e o greseala la mijloc, o lipsa de comunicare. domnul Petcu Victor nu sterge mesaje, dansul face curat. cu alte cuvinte ati postati mizerii.
[quote="Victoras Petcu"][b]Am terminat curatenia si am mai facut mici modificari la regulament !!! :wink: [/b][/quote]
in plus, se pare ca discutiile au avut si mici efecte asupra regulamentului, luati-o step by step, prin 2019 se scoate si taxa de plantat, tota lumea o sa fie fericita

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului, am creat eu acest topic, unde va puteti manifesta, in limita regulamentului, si multumirile si nemultumirile fata de modul de actiune al Domnului Petcu.
ionut72 scrie:

"......................era o simpla gluma: "poate ca ar trebui si-un sobor de preoti sa asiste la populare........................"

Te doare ceva ?
Te rog sa nu-ti mai dai cu parerea despre M.V.2 !!!

"Daca mesajele mele te deranjeaza, ai posibilitatea sa le stergi, pe topicurile unde ai posibilitatea s-o faci."

Am inceput sa sterg.......................... :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

gabi1 scrie:
crapmikaze scrie:

robustus...deja ai pretenții, ceri prea mult. Ultima oară am fost la MV cu însoțitor(ajutor ptr scoaterea peștelui,ptr siguranța, sa nu rănim peștii). Eu pescuiam doar cu 4 lansete si însoțitorul cu "o pluta". După ce ne-am instalat au venit paznicii si m-au pus sa îmi mut lansetele un metru, pentru ca nu erau in dreptul standului( fierul ăla din apa) , le aveam un metru in stânga standului in condițiile in care in dreapta aveam o salcie care m-ar fi încurcat când înțepam. A trebuit sa-mi mut lansetele , 2 in stânga standului si 2 in dreapta standului ( ruleta o uitasem acasă). In fine,după ce am plătit taxa (80+80/24h) si după "discuțiile"care le-am avut cu paznicul ...am primit un bon de 50 de lei, paznicul susținând ca l-am supărat si îmi eliberează un bon de 50 RON doar:)))))). Țin sa Menționez ca dreapta-stânga 7-8 standuri nu se afla niciun pescar, nu cred ca ar fi deranjat pe nimeni Poziționarea greșita a lansetelor, atâta timp cât eu respectam standul Si delimitarea lui DUPĂ MALUL OPUS!!!!!
Victoras Petcu scrie:
Paznicii au respectat regulamentul !!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
osc1or scrie:Eu am fost asta toamna cu inca 2 prieteni la 12h pe mv2 cu cate 2 lansete fiecare
am pescuit 3 insi cu 6 lansete pe 2 bonuri
ca sa stam gramada toti 3 sub un singur umbrar, am pus toate lansetele gramada la mijloc intre standuri.. a venit paza si ne-a luat la rost sa scoatem imediat lansetele sa le pozitionam in dreptul placutelor.. 1 lanseta pe placuta, 1 in stanga si 1 in dreapta la fiecare stand, daca nu ne convine sa iesim de pe lac..............

Balta asta era buna in coreea de nord, se simteau si amaratii aia de oameni relaxati pe balta...

” Eu am fost asta toamna cu inca 2 prieteni la 12h pe mv2 cu cate 2 lansete fiecare
am pescuit 3 insi cu 6 lansete pe 2 bonuri ”

Asta este o ”lauda” sau ce ? M-ai bine ai fi tacut !!!

Paznicii au respectat regulamentul !!!

11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit ! ”

Finu Trompeta, sa-ti fie rusine ! Postezi numai ce iti convine ?
Vrei sa postez si eu de la botez, când ti-am pus numele Trompeta si ai tacut ca melcu ?
Victoras Petcu

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Victoras Petcu scrie:
ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului, am creat eu acest topic, unde va puteti manifesta, in limita regulamentului, si multumirile si nemultumirile fata de modul de actiune al Domnului Petcu.
ionut72 scrie:

"......................era o simpla gluma: "poate ca ar trebui si-un sobor de preoti sa asiste la populare........................"

Te doare ceva ?
Te rog sa nu-ti mai dai cu parerea despre M.V.2 !!!

"Daca mesajele mele te deranjeaza, ai posibilitatea sa le stergi, pe topicurile unde ai posibilitatea s-o faci."

Am inceput sa sterg.......................... :wink:
Bravo, foarte bine, continua s-o faci, asta e calea de urmat, asa iti faci din ce in ce mai multi prieteni si iti castigi din ce in ce mai multi potentiali clienti, incasarile cresc de la un an la altul, balta e plina ochi toata saptamana, din ce in ce mai multe concursuri, esti pe drumul cel bun, n-are rost sa te abati de la el! In plus, te-oi fi saturat si tu sa te ia la misto "toti desteptii" care carcotesc doar pentru ca au bani si vor sa-i chletuiasca la tine pe balta :)

Tu cenzurezi unora postarile, astia iti cenzureaza tie ... incasarile si-ti fac ditai "reclama" pe unde pot! Win-win situation! :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

:lol:
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

sincer imi pare bine ce iti face ca ai cautat-o pt treaba asta uit te taxa de ponton o meriti cu varf si indesat:))
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

"D-l Petcu" se pare ca traieste in lumea lui imaginara , unde se pare ca este singurul "destept" si "important" si curata "mizeria clientilor " ...adica ...clientii lui care discuta pe acest forum sunt de KKT , bineinteles inafara pupinc...lor care spera sa primeasca reduceri&etc. ! Desi multi clienti nu dau nici...pe "dansul" ci doar le-a placut DOAR sa pescuiasca pe MV ! Importanta "dansului" ca individ e departe de ......cei care ...doreau sa pescuiasca acolo ! Si scriu asta dupa 6 ani de pescuit pe MV si dupa 6 ani in care ...am facut munca de convingere cu multi sa vina pe MV 2 si i-am bagat multi ani , multi ani bani in buzunare fara sa primesc VREODATA BON FISCAL ! O sa-mi gasesc alta balta unde sa pescuiesc , oricum in ultima vreme se prinde din ce in ce mai putin si pesti mai mici ! Eu , personal am pescuit cu placere acolo dar NICIODATA nu am avut ceva BUN de spus de "D-L Petcu" ! Punct !
PS. Si eu am avut "1 milion" de postari sterse de "D-l Petcu" !

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Florin Pata scrie:"D-l Petcu" se pare ca traieste in lumea lui imaginara , unde se pare ca este singurul "destept" si "important" si curata "mizeria clientilor " ...adica ...clientii lui care discuta pe acest forum sunt de KKT , bineinteles inafara pupinc...lor care spera sa primeasca reduceri&etc. ! Desi multi clienti nu dau nici...pe "dansul" ci doar le-a placut DOAR sa pescuiasca pe MV ! Importanta "dansului" ca individ e departe de ......cei care ...doreau sa pescuiasca acolo ! Si scriu asta dupa 6 ani de pescuit pe MV si dupa 6 ani in care ...am facut munca de convingere cu multi sa vina pe MV 2 si i-am bagat multi ani , multi ani bani in buzunare fara sa primesc VREODATA BON FISCAL ! O sa-mi gasesc alta balta unde sa pescuiesc , oricum in ultima vreme se prinde din ce in ce mai putin si pesti mai mici ! Eu , personal am pescuit cu placere acolo dar NICIODATA nu am avut ceva BUN de spus de "D-L Petcu" ! Punct !

” Si eu am avut "1 milion" de postari sterse de "D-l Petcu"

Mai taie d.... din ele !!! :D

Cine te-a adus pe M.V.2, mai bine................!!!

”oricum in ultima vreme se prinde din ce in ce mai putin si pesti mai mici”

Dute unde vrei, dar nu mai mintii !!! :D
Victoras Petcu

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Victoras Petcu scrie:
Florin Pata scrie:"D-l Petcu" se pare ca traieste in lumea lui imaginara , unde se pare ca este singurul "destept" si "important" si curata "mizeria clientilor " ...adica ...clientii lui care discuta pe acest forum sunt de KKT , bineinteles inafara pupinc...lor care spera sa primeasca reduceri&etc. ! Desi multi clienti nu dau nici...pe "dansul" ci doar le-a placut DOAR sa pescuiasca pe MV ! Importanta "dansului" ca individ e departe de ......cei care ...doreau sa pescuiasca acolo ! Si scriu asta dupa 6 ani de pescuit pe MV si dupa 6 ani in care ...am facut munca de convingere cu multi sa vina pe MV 2 si i-am bagat multi ani , multi ani bani in buzunare fara sa primesc VREODATA BON FISCAL ! O sa-mi gasesc alta balta unde sa pescuiesc , oricum in ultima vreme se prinde din ce in ce mai putin si pesti mai mici ! Eu , personal am pescuit cu placere acolo dar NICIODATA nu am avut ceva BUN de spus de "D-L Petcu" ! Punct !

” Si eu am avut "1 milion" de postari sterse de "D-l Petcu"

Mai taie d.... din ele !!! :D

Cine te-a adus pe M.V.2, mai bine................!!!

”oricum in ultima vreme se prinde din ce in ce mai putin si pesti mai mici”

Dute unde vrei, dar nu mai mintii !!! :D
QED ! Amin!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Re: Re:

ionut72 scrie:
Brohlin scrie:Eu sunt amarat de pescar de weekend, un weekend care vine, daca am noroc, de mai mult de 2 ori pe an, dar urmaresc acest forum cu mare interes. Avand in vedere cele spuse mai sus, va intreb urmatorul lucru: de ce va bateti capul? De ce tot insistati sa schimbati ceva ce nu se vrea schimbat?

Sent from my HTC One using Tapatalk
Serios acum, nici eu nu pricep de ce unii vor cu tot dinadinsul sa le bage unora bani in buzunar cu anasana si le si dau lectii gratuite de administare a baltii!

”lectii gratuite de administare a baltii!”

Ioane,ai inceput sa bati campii !!! :lol: :lol: :lol:

Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”