Victoras Petcu scrie:ionut72 scrie:Pen ca Petcu Victor a avut neobrazarea sa-mi stearga un mesaj, intr-un topic moderat de el, mesaj care nu contravenea cu nimic regulamentului, am creat eu acest topic, unde va puteti manifesta, in limita regulamentului, si multumirile si nemultumirile fata de modul de actiune al Domnului Petcu.
ionut72 scrie:
"......................era o simpla gluma: "poate ca ar trebui si-un sobor de preoti sa asiste la populare........................"
Te doare ceva ?
Te rog sa nu-ti mai dai cu parerea despre M.V.2 !!!
"Daca mesajele mele te deranjeaza, ai posibilitatea sa le stergi, pe topicurile unde ai posibilitatea s-o faci."
Am inceput sa sterg..........................
Bravo, foarte bine, continua s-o faci, asta e calea de urmat, asa iti faci din ce in ce mai multi prieteni si iti castigi din ce in ce mai multi potentiali clienti, incasarile cresc de la un an la altul, balta e plina ochi toata saptamana, din ce in ce mai multe concursuri, esti pe drumul cel bun, n-are rost sa te abati de la el! In plus, te-oi fi saturat si tu sa te ia la misto "toti desteptii" care carcotesc doar pentru ca au bani si vor sa-i chletuiasca la tine pe balta
Tu cenzurezi unora postarile, astia iti cenzureaza tie ... incasarile si-ti fac ditai "reclama" pe unde pot! Win-win situation!