Nocomment

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

george tomescu

Re: Nocomment

Mesaj de george tomescu »

Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te si filmezi dupa ce ai furat?
Pe astia nimic nu-i mai face bine.

Dar cu dosar pentru furt tot ar trebui sa ajunga.
CS APS

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

personal nu merg la pescuit pe balti unde exista regula sa las masina in parcare....din motive de comoditate... si/sau eventual din orgoliu, ca admin baltii vede in mine un potential hot nedovedit......dar acum ii inteleg perfect pe patronii de balti care au instituit regula asta...nu credeam ca voi vedea vre-o data asemenea imagini
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Radu Mitrea
Puncte: 0

Mesaj de Radu Mitrea »

osc1or scrie:Nu cred... cine pleaca acasa cu 3-4 kg face si ciorba si saramura si gratar... cine pleaca acasa cu 20kg il vinde cu 10 lei/kg in fata blocului.
Tu de unde sti? :lol:
Nume utilizator schimbat din radu1985

george tomescu

bogdanpesc scrie:personal nu merg la pescuit pe balti unde exista regula sa las masina in parcare....din motive de comoditate... si/sau eventual din orgoliu, ca admin baltii vede in mine un potential hot nedovedit......dar acum ii inteleg perfect pe patronii de balti care au instituit regula asta...nu credeam ca voi vedea vre-o data asemenea imagini
Bogdane, si eu i-am bombanit pe patronii / administratorii care cer sa stea masina in parcare.
Dar nici ei nu au luat degeaba masura asta.
Ce paznic si-ar fi bagat mainile printre tablele caroseriei sa controleze niste nemernici?
Pe de alta parte, probabil ca e masina de serviciu. Iti dai seama daca ii scapa lu' ala un peste si se impute acolo !!! :evil: :evil: :evil:
CS APS

venom

Mesaj de venom »

Jeguri.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Stau si ma gandesc cat de PROST poti sa fii sa filmezi practic rezultatele unui FURT, cam cata minte iti mai trebuie ?!?!?

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

......la un omentdat zice "l-am pus aici sa nu il vada aia la poarta",cred ca e vb. de balta Benga sau Sulimanu,unde mai pui ca se aud si masini trecand cu viteza de parca ar fi pe langa autostrada.
Pacat ca exista asemenea specimene printre noi :( .

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Mi-e scarba. Nu se poate asa ceva. Le doresc sa fie prinsi cat mai curand si sa-si ia o lectie.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

doru_croc scrie:Mi-e scarba. Nu se poate asa ceva. Le doresc sa fie prinsi cat mai curand si sa-si ia o lectie.
am mai gandit putin la subiectul asta
baietii care au facut filmarea asta trebuiesc incurajati si trimisi pe balta de la Orastie ,la fanel,...sa faca o analiza organoleptica a eventualilor pesti din balastiera .....celebra deja :P :P :lol: :lol: :lol:....sau poate chiar acolo s-a intamplat evenimentul??? :lol: :lol: :lol:
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

george tomescu

poate se inscriu in vreun club din federatie :lol:
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”