Vladut Mateianu scrie:Nu cred ... pe o balta de calitate (gen MV, Sulimanu,Magura9, etc) nu este foarte greu sa prinzi cateva zeci de kg de crap in 2 de ore ! Se pare ca greu este sa-i dai drumul....
nu cred ca pe MV sau Magura 9 poti sa umplii caroseria de la masina cu peste...
din cauza "pescarilor" precum cei din filmulet ducem masinile in parcari special amenajate la 300-500m de locul de pescuit cand mergem pe balti gen pleasa/magura 9 sau administratorul este nevoit sa plateasca 1 paznic la 4-5 pescari cum este pe MV2...
mare e gradina ta doamne si cam multi au loc in ea
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
Vladut Mateianu scrie:Nu cred ... pe o balta de calitate (gen MV, Sulimanu,Magura9, etc) nu este foarte greu sa prinzi cateva zeci de kg de crap in 2 de ore ! Se pare ca greu este sa-i dai drumul....
nu cred ca pe MV sau Magura 9 poti sa umplii caroseria de la masina cu peste...
din cauza "pescarilor" precum cei din filmulet ducem masinile in parcari special amenajate la 300-500m de locul de pescuit cand mergem pe balti gen pleasa/magura 9 sau administratorul este nevoit sa plateasca 1 paznic la 4-5 pescari cum este pe MV2...
corect. doar ca din cauza acestor impostori avem toti de suferit...
Sunt atatea balti cu pescuitul la liber unde poti retine peste nu inteleg de ce se ajunge in situati de genu sa furi / sustragi peste din lacuri unde acest lucru este interzis , ca fapt divers s-au inventat si pescariile pentru cei mai pofticiosi !
Poate se uita si patronul respectivei balti la imagini si cand vine vremea sa plece de pe balta aceste zdrente,sa caute cu toporul prin caroseria masinii iar gaborii sa fie si ei prin preajma
RazvanG scrie:Poate se uita si patronul respectivei balti la imagini si cand vine vremea sa plece de pe balta aceste zdrente,sa caute cu toporul prin caroseria masinii iar gaborii sa fie si ei prin preajma
Unul din dobitoci are un tatuaj echivalent cu o copie a C.I.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
se vede ceva si din numarul masinii
niste jeguri ... pustani fara minte
pana la urma, tot parnaia e solutia pt furt
importanta e si colaborarea politiei
or sa ajunga administratorii de balta sa-si noteze si nr. masinilor, sa ceara si buletinul etc.
george tomescu scrie:se vede ceva si din numarul masinii
niste jeguri ... pustani fara minte
pana la urma, tot parnaia e solutia pt furt
importanta e si colaborarea politiei
or sa ajunga administratorii de balta sa-si noteze si nr. masinilor, sa ceara si buletinul etc.
Important e sa-i toarne cu mortul in masina, restul sunt detalii inutile.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".