Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
DAN il cheama, discutia a avut loc in parcarea unde era masina mea inchisa(noaptea), nu o mai zguduiti aiurea ca realitatea a demonstrat ca omul nu mintea. Cati crapi de peste 10 kg sau prins anul acesta ? 4 ? 5 ? E pestele dv. si e treaba dv ce faceti cu el, dar nu mai incercati sa ascundeti realitatea !george_gre scrie:george_gre scrie:tibi nicolae scrie:Salut Gabi cam la fel am patit si eu miercuri, cu diferenta ca am luat totusi un peste de 10 kg. Cea mai mare captura a saptamanii,se stransese lumea ca la urs. De la paznic am aflat ca balta nu mai are peste mare, a fost vandut la domnul Petcu de la MV2 ca oricum este de vanzare.
Si schimba si nada, nu este acelasi lucru ca anul trecut si nici ca cea cu care pescuiesc ei la concursuri ! Incearca cu ceva Bogdan Dragan in functie de buget si vei vedea diferenta ! (pe toate baltile nu doar la Greaca Cercani)
Salut i-mi spui si mie ce paznic ti-a zis tie ca l-am vandut?(cred ca va place sa vb. aiurea)
Oare crezi ca daca vindeam pestele paznicul stia si numele celui care l-a cumparat? nu ti-a vis si pretul si cantitatea si nr. de bucati?
Mie paznicul mi-a zis de tine MULTE DAR CRED CA NU VREI SA SCRIU PE FORUM!!!
La mine rar vin paznicii cand prinde cineva un peste mare(supravegheaza de la distanta)
DACA NU STI NU MAI COMENTA TE ROG MULT!!!!!!
ASTEPT RASPUNS !!
CARE PAZNIC ?
DAN il cheama, discutia a avut loc in parcarea unde era masina mea inchisa(noaptea), nu o mai zguduiti aiurea ca realitatea a demonstrat ca omul nu mintea. Cati crapi de peste 10 kg sau prins anul acesta ? 4 ? 5 ? E pestele dv. si e treaba dv ce faceti cu el, dar nu mai incercati sa ascundeti realitatea !
osc1or scrie:In ultima vreme pe Greaca, pentru ca pestele trage atat de bine, paznicii + patronul pentru a atrage si mai mult clienti, desi balta este full non stop, au inceput sa ceara 5 lei pt 3 surcele sa aprinzi un foc, 10 lei pt un prelungitor etc..
Pleasa?Madalin Dirla scrie:Spune-mi o balta unde beneficiezi de aceste servicii MOCA si pe urma poti sa te plangi pe aici......daca iti pune omul la dispozitie toate conditile tot nu e bine![]()
![]()
osc1or scrie:In ultima vreme pe Greaca, pentru ca pestele trage atat de bine, paznicii + patronul pentru a atrage si mai mult clienti, desi balta este full non stop, au inceput sa ceara 5 lei pt 3 surcele sa aprinzi un foc, 10 lei pt un prelungitor etc..
uite si cine era in spatele clonei osc1ortibi nicolae scrie:un patron de balta (sau, ma rog, unul care se da patron de balta) nu ar trebui sa fie asa tare in gura in fata clientilor care ii baga bani in buzunare, domnu george ! masina la puscarie ne obligati sa o tinem, controale acceptam ca la aeroport, cumparam ce ne recomandati dvs ca momeala (probabil ca aveti parte si acolo) taxa o achitam, credeti ca mureati daca ne dadeati o mana de lemne gratis ? cuvantul OMENIE va este cunoscut ? sau numai la cine aveti interes ?