O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
alex.laurentiu

Re: O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Mesaj de alex.laurentiu »

Si totusi, numele paznicului, care e?! :lol: :lol:

tibi nicolae
Puncte: 0

Mesaj de tibi nicolae »

george_gre scrie:
george_gre scrie:
tibi nicolae scrie:Salut Gabi cam la fel am patit si eu miercuri, cu diferenta ca am luat totusi un peste de 10 kg. Cea mai mare captura a saptamanii,se stransese lumea ca la urs. De la paznic am aflat ca balta nu mai are peste mare, a fost vandut la domnul Petcu de la MV2 ca oricum este de vanzare.
Si schimba si nada, nu este acelasi lucru ca anul trecut si nici ca cea cu care pescuiesc ei la concursuri ! Incearca cu ceva Bogdan Dragan in functie de buget si vei vedea diferenta ! (pe toate baltile nu doar la Greaca Cercani)

Salut i-mi spui si mie ce paznic ti-a zis tie ca l-am vandut?(cred ca va place sa vb. aiurea)
Oare crezi ca daca vindeam pestele paznicul stia si numele celui care l-a cumparat? nu ti-a vis si pretul si cantitatea si nr. de bucati?
Mie paznicul mi-a zis de tine MULTE DAR CRED CA NU VREI SA SCRIU PE FORUM!!!
La mine rar vin paznicii cand prinde cineva un peste mare(supravegheaza de la distanta)

DACA NU STI NU MAI COMENTA TE ROG MULT!!!!!!

ASTEPT RASPUNS !!

CARE PAZNIC ?
DAN il cheama, discutia a avut loc in parcarea unde era masina mea inchisa(noaptea), nu o mai zguduiti aiurea ca realitatea a demonstrat ca omul nu mintea. Cati crapi de peste 10 kg sau prins anul acesta ? 4 ? 5 ? E pestele dv. si e treaba dv ce faceti cu el, dar nu mai incercati sa ascundeti realitatea !
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Tie cam iti place sa o zgudui observ,sincer,oamenii ca tine care mint cu nerusinare si vb. aiurea n-ar mai trebui primiti pe balti cu renume.
Daca eram in locul lui Nea George mai vedeai balta Greaca Cercani doar pe forumuri.

DAN il cheama, discutia a avut loc in parcarea unde era masina mea inchisa(noaptea), nu o mai zguduiti aiurea ca realitatea a demonstrat ca omul nu mintea. Cati crapi de peste 10 kg sau prins anul acesta ? 4 ? 5 ? E pestele dv. si e treaba dv ce faceti cu el, dar nu mai incercati sa ascundeti realitatea !

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

Salut i-mi spui si mie ce paznic ti-a zis tie ca l-am vandut?(cred ca va place sa vb. aiurea)
Oare crezi ca daca vindeam pestele paznicul stia si numele celui care l-a cumparat? nu ti-a vis si pretul si cantitatea si nr. de bucati?
Mie paznicul mi-a zis de tine MULTE DAR CRED CA NU VREI SA SCRIU PE FORUM!!!
La mine rar vin paznicii cand prinde cineva un peste mare(supravegheaza de la distanta)

DACA NU STI NU MAI COMENTA TE ROG MULT!!!!!![/quote]

ASTEPT RASPUNS !!

CARE PAZNIC ?[/quote]

DAN il cheama, discutia a avut loc in parcarea unde era masina mea inchisa(noaptea), nu o mai zguduiti aiurea ca realitatea a demonstrat ca omul nu mintea. Cati crapi de peste 10 kg sau prins anul acesta ? 4 ? 5 ? E pestele dv. si e treaba dv ce faceti cu el, dar nu mai incercati sa ascundeti realitatea ![/quote]

Foarte frumos din partea dvs d-le Tiberiu ca ati dat "pe goarna" paznicul ...Patronul sigur era interesat de numele lui ca sa ii ofere o prima ......la drepta !

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

In ultima vreme pe Greaca, pentru ca pestele trage atat de bine, paznicii + patronul pentru a atrage si mai mult clienti, desi balta este full non stop, au inceput sa ceara 5 lei pt 3 surcele sa aprinzi un foc, 10 lei pt un prelungitor etc..
Critic echilibrat

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Spune-mi o balta unde beneficiezi de aceste servicii MOCA si pe urma poti sa te plangi pe aici......daca iti pune omul la dispozitie toate conditile tot nu e bine :roll: :roll:
osc1or scrie:In ultima vreme pe Greaca, pentru ca pestele trage atat de bine, paznicii + patronul pentru a atrage si mai mult clienti, desi balta este full non stop, au inceput sa ceara 5 lei pt 3 surcele sa aprinzi un foc, 10 lei pt un prelungitor etc..

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Madalin Dirla scrie:Spune-mi o balta unde beneficiezi de aceste servicii MOCA si pe urma poti sa te plangi pe aici......daca iti pune omul la dispozitie toate conditile tot nu e bine :roll: :roll:
Pleasa?
Critic echilibrat

george_gre

Mesaj de george_gre »

osc1or scrie:In ultima vreme pe Greaca, pentru ca pestele trage atat de bine, paznicii + patronul pentru a atrage si mai mult clienti, desi balta este full non stop, au inceput sa ceara 5 lei pt 3 surcele sa aprinzi un foc, 10 lei pt un prelungitor etc..

Sa inteleg ca ati cerut lemne de foc? Pai cine sinteti dvs sa va dau gratis(are la magazin CACALAU)
A-ti vrut lumina,PLATITI ca nu-i tata patron la ENEL.

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

un patron de balta (sau, ma rog, unul care se da patron de balta) nu ar trebui sa fie asa tare in gura in fata clientilor care ii baga bani in buzunare, domnu george ! masina la puscarie ne obligati sa o tinem, controale acceptam ca la aeroport, cumparam ce ne recomandati dvs ca momeala (probabil ca aveti parte si acolo) taxa o achitam, credeti ca mureati daca ne dadeati o mana de lemne gratis ? cuvantul OMENIE va este cunoscut ? sau numai la cine aveti interes ?
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

tibi nicolae scrie:un patron de balta (sau, ma rog, unul care se da patron de balta) nu ar trebui sa fie asa tare in gura in fata clientilor care ii baga bani in buzunare, domnu george ! masina la puscarie ne obligati sa o tinem, controale acceptam ca la aeroport, cumparam ce ne recomandati dvs ca momeala (probabil ca aveti parte si acolo) taxa o achitam, credeti ca mureati daca ne dadeati o mana de lemne gratis ? cuvantul OMENIE va este cunoscut ? sau numai la cine aveti interes ?
uite si cine era in spatele clonei osc1or :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

frate dar nu aveti loc de Greaca ?
Care-i problema ca tii masina in parcare, nu e mai bine asa ? Ai ceva de ascuns ? Daca te-ar prinde cu peste in masina crezi ca ar fi bine sa ii dea drumu lu Marfaru ??? :mrgreen:
Iar asta cu grataru e o prostie, frate vrei sa faci gratar ia-ti ce iti trebuie , ce urmeaza sa fie obligat patronu de balta sa iti asigure carnea pentru gratar ???
Nu mai va mancati din popou ca va ramane in dinti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,

Pescuiesc de 3-4 ani pe balta si o singura data- prima data am fost controlat de unu cu P ceva paleala, paulica, dracu stie , la prima partida dar in rest nu am avut niciodata controale si am pescuit 15 partide de 24 ore anul trecut spre exemplu si anul asta vreo 8 dar atata timp cat nu am nimic de ascuns si nu ma comport dubios nu are de ce dracu sa ma controleze.

Daca tot esti asa de iscusit si vorbesti de omenie si alte cele, cam de cate lemne crezi ca ar avea nevoie sa dea in medie la 3 insi pe zi lemne de gratar timp de 100 de zile pe an iar tu marele pescar lasi suma in medie 25 de lei pe o partida de 12 ore ca banuiesc ca ai abonament ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”