Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Recunosc, nu am fost la peste la cercani, imi cer scuze daca s-a inteles gresit. Ma refeream IN GENERAL, la toti patroni de balti de prin jurul Bucurestiului, care stiu doar sa faca bani din pasiunea noastra cu investiti cat mai mici-minime ! Am auzit numai cuvinte frumoase despre tine George si e pacat sa te strici cu pescarii pentru cateva lemne uscate, astea sunt treburi de paznici. In schimb il cunosc pe mister PAULETA este exact ce-si doreste un patron de balta pe langa casa lui. Poate ne posteaza si noua abonamentul lui pe Cercani pe 2012, ca as face pariu pe masina ca este primit GRATIS pe balta pentru INTERVENTII pe toate forumurile de profil.george_gre scrie:
Taticule ai fost la mine pe balta si te-am tratat urat? Daca da spune-mi cand si cu ce daca nu NU TE MAI BAGA!
civilizat cu cine lorenzo ? cu patronii cu 5 crapi in balta (nu ma refer la ciortani) si cu gura mare ? stai pe balta printre pescari si vei auzi ce nu ai auzit niciodat cand pe o balta recunoscuta in trecut nimeni nu prinde nici-un crap. si banii sunt la patron in buzunar ca doar e boss.lorenzo_n scrie:domnilor, cred ca s a deviat de la SUBIECT... nu are rost sa intrati in POLEMICA.. nu face bine nimanui... si PESCARU si PATRONU trebuie sa discute civilizat( sa luam exemplu de la vecini, ungari, etc..) asa nu ati rezolvat nimic... " nu mai calc pe balta ta.. sa nu mai vi la mine pe balta.." de ce asa??? o discutie AMIABILA rezolva lipsurile mai repede.. sunt din NAVODARI, fac 3 minute pina la corbu( super balta).. , o balta facuta de pescar(PATRON) pentru pescari... parerea mea ca problema trebuia rezolvata acolo pe balta, amiabil... respect domnului pescar , respect domnului patron... FIRE INTINSE ..C&R..
Sonel, pt orice pasiune vei plati in lumea asta. Iti place sky-ul, iti iei pass pe partie. Iti place golful, vei inchiria teren, vei cumpara crose. Iti place dansul, mergi in cluburi si dai bani la bar. Orice pasiune te costa. Tu vrei sa mergi pe balta si sa nu te coste. Ai dreptate ca sunt si patroni care nu investesc, dar aici nu a fost cazul. Iti place sa stai la umbra si sa nu mai cari umbrele (care oricum nu te protejeaza suficient)...ai umbrare cu stuf. Iti place sa nu faci monturile pe pamant sau pe masute de plastic, ai masa cu bancute sub umbrar. Crezi ca astea le-a lasat Dumnezeu pe balta si a zis George "sa fie primit" ?SONEL scrie:Recunosc, nu am fost la peste la cercani, imi cer scuze daca s-a inteles gresit. Ma refeream IN GENERAL, la toti patroni de balti de prin jurul Bucurestiului, care stiu doar sa faca bani din pasiunea noastra cu investiti cat mai mici-minime !george_gre scrie:
Taticule ai fost la mine pe balta si te-am tratat urat? Daca da spune-mi cand si cu ce daca nu NU TE MAI BAGA!