O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Mesaj de Lao »

Deja o dai in cocalarie si tu si pauleta. Crezi ca asa iti pastrezi clientii cu arfe de smecher? Nu am fost niciodata pe garla ta si nici nu cred ca voi ajunge cu asemenea atitudine. Nici nu-i cunosc pe reclamanti, pt oscior pot garanta ca nu e clona, e un pescar incepator, dar nu cred ca iti face bine la afacere o asemenea atitudine pe care o adopti fata de clienti.

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

domnilor, cred ca s a deviat de la SUBIECT... nu are rost sa intrati in POLEMICA.. nu face bine nimanui... si PESCARU si PATRONU trebuie sa discute civilizat( sa luam exemplu de la vecini, ungari, etc..) asa nu ati rezolvat nimic... " nu mai calc pe balta ta.. sa nu mai vi la mine pe balta.." de ce asa??? o discutie AMIABILA rezolva lipsurile mai repede.. sunt din NAVODARI, fac 3 minute pina la corbu( super balta).. , o balta facuta de pescar(PATRON) pentru pescari... parerea mea ca problema trebuia rezolvata acolo pe balta, amiabil... respect domnului pescar , respect domnului patron... FIRE INTINSE ..C&R..

SONEL

Mesaj de SONEL »

george_gre scrie:
Taticule ai fost la mine pe balta si te-am tratat urat? Daca da spune-mi cand si cu ce daca nu NU TE MAI BAGA!
Recunosc, nu am fost la peste la cercani, imi cer scuze daca s-a inteles gresit. Ma refeream IN GENERAL, la toti patroni de balti de prin jurul Bucurestiului, care stiu doar sa faca bani din pasiunea noastra cu investiti cat mai mici-minime ! Am auzit numai cuvinte frumoase despre tine George si e pacat sa te strici cu pescarii pentru cateva lemne uscate, astea sunt treburi de paznici. In schimb il cunosc pe mister PAULETA este exact ce-si doreste un patron de balta pe langa casa lui. Poate ne posteaza si noua abonamentul lui pe Cercani pe 2012, ca as face pariu pe masina ca este primit GRATIS pe balta pentru INTERVENTII pe toate forumurile de profil.

sandus.

Mesaj de sandus. »

lorenzo_n scrie:domnilor, cred ca s a deviat de la SUBIECT... nu are rost sa intrati in POLEMICA.. nu face bine nimanui... si PESCARU si PATRONU trebuie sa discute civilizat( sa luam exemplu de la vecini, ungari, etc..) asa nu ati rezolvat nimic... " nu mai calc pe balta ta.. sa nu mai vi la mine pe balta.." de ce asa??? o discutie AMIABILA rezolva lipsurile mai repede.. sunt din NAVODARI, fac 3 minute pina la corbu( super balta).. , o balta facuta de pescar(PATRON) pentru pescari... parerea mea ca problema trebuia rezolvata acolo pe balta, amiabil... respect domnului pescar , respect domnului patron... FIRE INTINSE ..C&R..
civilizat cu cine lorenzo ? cu patronii cu 5 crapi in balta (nu ma refer la ciortani) si cu gura mare ? stai pe balta printre pescari si vei auzi ce nu ai auzit niciodat cand pe o balta recunoscuta in trecut nimeni nu prinde nici-un crap. si banii sunt la patron in buzunar ca doar e boss.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

SONEL scrie:
george_gre scrie:
Taticule ai fost la mine pe balta si te-am tratat urat? Daca da spune-mi cand si cu ce daca nu NU TE MAI BAGA!
Recunosc, nu am fost la peste la cercani, imi cer scuze daca s-a inteles gresit. Ma refeream IN GENERAL, la toti patroni de balti de prin jurul Bucurestiului, care stiu doar sa faca bani din pasiunea noastra cu investiti cat mai mici-minime !
Sonel, pt orice pasiune vei plati in lumea asta. Iti place sky-ul, iti iei pass pe partie. Iti place golful, vei inchiria teren, vei cumpara crose. Iti place dansul, mergi in cluburi si dai bani la bar. Orice pasiune te costa. Tu vrei sa mergi pe balta si sa nu te coste. Ai dreptate ca sunt si patroni care nu investesc, dar aici nu a fost cazul. Iti place sa stai la umbra si sa nu mai cari umbrele (care oricum nu te protejeaza suficient)...ai umbrare cu stuf. Iti place sa nu faci monturile pe pamant sau pe masute de plastic, ai masa cu bancute sub umbrar. Crezi ca astea le-a lasat Dumnezeu pe balta si a zis George "sa fie primit" ?
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

zemo

Mesaj de zemo »

da de sobolaneii care ies noaptea din baracile de pe mal si-ti mananca nada, iti rod husele, etc nu zice nimeni nimic ? cine ar trebui sa suporte stricaciunile stimati colegi ?

menzoco

Mesaj de menzoco »

Sa nu incepem cu sobolani,muste,tantari.SA VEZI SOBOLANI PE BALTI CONSACRATE.suntem im camp tata acolo.nu va mai bagati aiurea.iti face danezu o mamaliga instant.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Nu pot sa cred ca exista asa ceva.

De ce nu pescuiesti in cada ca sa nu mai vezi sobolani ? Vezi ca si prin baie mai exista cate un gandac, sa nu te deranjeze prea tare.

Vorba lui Menzoco, esti pe camp. Ce-ai vrea ??? Nu pot sa cred ca exista useri pe acest forum care se plang de surcele pt gratar, de sobolani, etc. Comentati fratilor de balta in sine si spuneti-i lui George ce va doare, dar legat de balta, nu de surcele si sobolani. Pe balta vreti sa fie ca in Belek la all inclusive ???
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Pot sa scriu si despre rezultate...
In aprilie la 24h am prins vreo 25 ciortani ~1kg
In mai la 24h am prins vreo 15 ciortani ~1kg
In iunie la 24h am prins 10 ciortani ~1kg si 2 intre 2-3kg
In iulie la 24h nu am prins nimic...
Apa este scazuta cred ca 2m...

Despre conditiile de pe balta nu am de ce sa ma plang, este o balta super misto, cu umbrare mari, cu mese, cu scaune, cu pontoane, cu pomi pt umbra etc... e super...
As putea sa trec si peste problema cu apa care seaca in continuu si dauneaza clar pescuitului...
Dar cand patronul are o reactie atat de agresiva la doleantele mele, prefer sa ma retrag..
Critic echilibrat

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

Fiecare impune conditiile pe proprietatea sa cui nu ii convine sa stea acasa, dar l-as ruga pe dl George daca este amabil si bine intentionat sa ne traduca sau sa ne explice remarca de-o inteligenta maxima a d-lui Pauleta.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”