O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Mesaj de cornelserbu »

cornel.s scrie:Tata Tizule eu vorbesc in concret. Crapmania 2012. Eu pe Vaci 2, Androne pe Vaci 1. Nadea noaptea cu bile din afara standului in extrema noastra stanga, ca altfel nu ajungeau acolo. De ce?!!!!!! Investitie noi, 70 de milioane. Noi ne ridicasem pe sector pe care l-am si luat inainte sa luam si balta si captura. In fiecare seara aceasi poveste. Si pescuit inafara standului. In penultima zi s-a stricat vadul si am inceput sa nu mai scoatem mai deloc. Am pierdut si balta si sectorul. Pestii s-au mutat la dreapta noastra. N-am eu concursuri multe, dar sunt pescar de peste 30 de ani. Explica-mi matale ce s-a intamplat ca ai experienta mai multa si ma tot certi.
gata cornele, nu te mai cert :)
ce sa-ti explic...ce vi s-a intamplat voua nu face parte din exemplul lui "osc1cor"...androne ala era in afara regulamentului daca a nadit din afara standului, iar voi ati stat cu mainile in san.
in general pestele nu pleaca de pe vad, dar daca mai e un pat de nada in apropiere si e mai bun, atunci s-ar putea sa prinzi mai putin...exista si contraatac, dar asta...depinde de pescar :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Lasa Tata ca stiu eu mai bine ce s-a intamplat acolo numai ca nu se cade sa spun mai multe. Mi-e jena numai de partenerul meu care e un baiat sa-l pui la rana si te vindeci imediat si de tatal sau care a facut echipa in conditiile in care se afla atunci. De-asta am si zis ca daca mai exista o data viitoare o sa uit ca stiu sa scriu, dar tot fac o "contestatie". Macar sa stiu ca nu ma barfeste lumea degeaba.
Scuza-ma ca te-am zgandarit. N-am facut-o cu intentie.
p.s. cine a zis ca daca standurile n-ar fi asa de apropiate in concursuri ar fi o solutie a zis bine. Activezi patul si incepi sa cari de pe el. Brusc se muta pestii. Repet, BRUSC. Te ridici si-ti pui balta in cap si apoi pierzi brusc.
Am dat in paranoia. Sufar de scenarita. Mai bine ma abtin (de la concursuri) si stiu sigur ca nu am bagat cine stie ce bani ca sa am dupa ce sa plang. Dau si satisfactie celor care ma apreciaza dupa numarul concursurilor la cate stiu ei ca am participat.
Urban culture.

equinox

Mesaj de equinox »

Te salut,Cornel S.Este vorba de domnul RADU Androne?In rest......de acord cu tine.Toate cele bune!

Trimis de pe al meu HUAWEI G510-0100 folosind Tapatalk
Gelu....pescuim si noi?!!

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Florin G de ce nu spui clar ce te supara?
Banuiesc ca esti din Bucuresti si ca esti frustrat de clubul lupilor care a devenit celebru prin participarea lor cu mai multe echipe la concursuri.
Foarte bine, baietii sant pescari, s-au strans sub o umbrela mare (Green Lake), isi fac reclama, au uniforme, sant uniti si striga in gura mare LUPIII, LUPIIIII!

Simti ca nu ai loc de ei? Ocoleste concursurile unde participa! Se fac manevre? Multi pescari mult mai titrati s-au retras din activitatea competitionala tocmai din cauza acestor "manevre"

Cu cat intrii mai tare in "fenomen" , cu cat te zbati sa te afirmi, sa ajungi mai sus, cu atat mai tare "miroase " si te intrebi?
MERITA? Trebuie sa sti ce vrei ?
Cu cat ai mai multi in spatele tau cu atat vor fi mai multi care iti vor pune piedica.
Vrei acolo sus? Fii ca ei, fii cu ei!

Altfel , te bati singur cu morile de vant.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

cornel.s scrie:
sebastian_andone scrie:
cornel.s scrie:
Ba exista. Data care vine n-am sa mai accept si am sa-i mut nasul la ceafa.
Ei Cornele...te faci estetician tocmai acum? :lol: si pentru ce? ca nadeste unu mai mult decat celalalt :lol: sau ca nu nadeste deloc? :lol:
Fara violenta
Sa nadeasca la el acasa nu in concursuri unde se investesc bani gramada. Sti ce am invatat eu Sebi de la viata asta? Ca mai bine faci pe nebunu' ca sa-ti mearga bine. Cu cealalta, cu prostia s-a invatat lumea.
P-astialalti daca-i lasi ti se urca in cap.

BIG LIKE! DA NENE!

miyagi
Pescar de competitie

Re:

Mesaj de miyagi »

equinox scrie:Te salut,Cornel S.Este vorba de domnul RADU Androne?In rest......de acord cu tine.Toate cele bune!

Trimis de pe al meu HUAWEI G510-0100 folosind Tapatalk
Cred ca asa il cheama. E ala de-si spune addicted. Vezi si tu a 10 editie a "Crapmania" ca nu vorbesc prostii.
Urban culture.

Florin G

Mesaj de Florin G »

Salut.
Nu ma mai supara nimic.
Asta este situatia ma adaptez la ea de dragul pescuielii si a competitiei. Imi place sa pescuiesc dar nu credeam sa imi placa atat de mult competitia.
Am practicat mult timp alpinismul si catararea sportiva , de acolo si din educatie am o anumita etica vis a vis de natura , competitie s.a.m.d . Din acest motiv am fost surprins , dar daca astea sunt datele problemei asa cum am mai spus ma adaptez si ma incurajez cu gandul ca satisfactia va fi cu atat mai mare atunci cand voi reusii sa devansez echipe de club singure sau in grupuri si de ce nu pescari titrati singuri sau in grupuri. ( nu sariti in sus , mai glumim si noi ).Pana acum acolo unde am participat nu m am facut de ras, ba dimpotriva, tinand cont de compania destul de selecta.
Ma pregatesc , acumulez , investesc timp si bani si daca am noroc si un pic de talent vor fi si rezultate. Poate voi adera la un clubulet mai mic si vioi unde sa imi creez un drum , nu stiu , cert este ca nu renunt.

Multumesc,
Toate bune!

mihai stancu

Mesaj de mihai stancu »

Florin G scrie:Am practicat mult timp alpinismul si catararea sportiva , de acolo si din educatie am o anumita etica vis a vis de natura , competitie s.a.m.d .
Mergi pe nemarcate, sunt mai putine gunoaie. :wink:
Simplitatea este sofisticarea extrema.

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

@Florin G

De ce ai mai deschis acest topic daca tu te inscrii ca a doua echipa din acelasi club intr-un concurs???!!!

http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 29271.html
C.S. Friends Carp Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

govo scrie:@Florin G

De ce ai mai deschis acest topic daca tu te inscrii ca a doua echipa din acelasi club intr-un concurs???!!!

http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 29271.html
--------

sa faca misto de noi :lol: :lol: :lol: mai ales ca mai sus tocmai aveam noi 4 echipe si nu era adeptul acestor concursuri :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”