gata cornele, nu te mai certcornel.s scrie:Tata Tizule eu vorbesc in concret. Crapmania 2012. Eu pe Vaci 2, Androne pe Vaci 1. Nadea noaptea cu bile din afara standului in extrema noastra stanga, ca altfel nu ajungeau acolo. De ce?!!!!!! Investitie noi, 70 de milioane. Noi ne ridicasem pe sector pe care l-am si luat inainte sa luam si balta si captura. In fiecare seara aceasi poveste. Si pescuit inafara standului. In penultima zi s-a stricat vadul si am inceput sa nu mai scoatem mai deloc. Am pierdut si balta si sectorul. Pestii s-au mutat la dreapta noastra. N-am eu concursuri multe, dar sunt pescar de peste 30 de ani. Explica-mi matale ce s-a intamplat ca ai experienta mai multa si ma tot certi.

ce sa-ti explic...ce vi s-a intamplat voua nu face parte din exemplul lui "osc1cor"...androne ala era in afara regulamentului daca a nadit din afara standului, iar voi ati stat cu mainile in san.
in general pestele nu pleaca de pe vad, dar daca mai e un pat de nada in apropiere si e mai bun, atunci s-ar putea sa prinzi mai putin...exista si contraatac, dar asta...depinde de pescar