O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
the mover

Re: O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Mesaj de the mover »

Florin G
Tare sunt curios cati ani ai?
Eu o sa am peste o luna 51,cand ma duc la o petrecere ,daca din 10-12 invitatzi imi spun ca sunt beat -ma duc si ma culc ,alta sansa nu am. :lol: :lol:
Crezi ca daca te opui majorita-tii esti mai cu mot?-

Esti ca Rapid si Becali ,,singur impotriva tuturor""
Vezi ca eu tin cu Rapid,(da nu le spune la baieti ,ca o sa ma omoare cu misto-urile,ramane intre noi te rog).
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:Stie cineva de vreun caz concret in care o echipa iesita din calcule pt podium s-a apucat sa nadeasca excesiv, eventual la marginea directiei lor de pescuit pt a strica vadul echipei vecine si pt a ajuta o echipa prietena? .
Da.
Nu conteaza numele lor, important este ca nu gasim solutii de contracarare... :oops:
Ba exista. Data care vine n-am sa mai accept si am sa-i mut nasul la ceafa.
Urban culture.

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

cornel.s scrie:
Ei Cornele...te faci estetician tocmai acum? :lol: si pentru ce? ca nadeste unu mai mult decat celalalt :lol: sau ca nu nadeste deloc? :lol:
Fara violenta
"X13"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

sebastian_andone scrie:
cornel.s scrie:
Ei Cornele...te faci estetician tocmai acum? :lol: si pentru ce? ca nadeste unu mai mult decat celalalt :lol: sau ca nu nadeste deloc? :lol:
Fara violenta
Sa nadeasca la el acasa nu in concursuri unde se investesc bani gramada. Sti ce am invatat eu Sebi de la viata asta? Ca mai bine faci pe nebunu' ca sa-ti mearga bine. Cu cealalta, cu prostia s-a invatat lumea.
P-astialalti daca-i lasi ti se urca in cap.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel.s scrie:Ba exista. Data care vine n-am sa mai accept si am sa-i mut nasul la ceafa.
se vede ca ai "muuulte" concursuri la activ...pacat insa ca din alea putine cate au fost, n-ai invatat mai nimic...
as spune ca balta omoara tastatura...la tine e altfel, tastatura omoara pescarul :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornelserbu scrie:
cornel.s scrie:Ba exista. Data care vine n-am sa mai accept si am sa-i mut nasul la ceafa.
se vede ca ai "muuulte" concursuri la activ...pacat insa ca din alea putine cate au fost, n-ai invatat mai nimic...
as spune ca balta omoara tastatura...la tine e altfel, tastatura omoara pescarul :wink:
Nea Cornele cand bagi intr-un concurs bani cu care iti poti lua o carabina buna pentru goana si ti se intampla de-astea te gandesti a doua oara daca nu-i mai bine sa iti iei carabina aia si doua autorizatii de mistret si caprior ca macar castigi ceva.
Ai dreptate. Ar cam trebui sa sparg tastatura asta. Nu-mi aduce prea mari satisfactii. Ba din contra. Am urmarit topicul asta si mi-a lasat un gust amar. Nici macar nu se mai poate discuta. Daca ai o alta parere sau vi cu ceva nou trebuie sa-ti pui si streangul de gat.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si cu invatatul asta se poate spune cateceva. Cand esti new entry ti se baga pumnul pe gura, la modul "dute si te culca pentru ca esti beat". Vrei nu vrei trebuie sa suporti niste cutume care nu stiu ce randament mai dau. De cealalta parte, cand esti vechi, nu mai trebuie sa inveti nimic ca tu le faci si le faci la modul in care sa-ti convina tie, iar restul, Dumnezeu cu mila. E ca intr-un cartel. De-asta sunt atatea probleme, nu din cauza orgoliilor. Asta e gaselnita cu orgoliile. Se poate discuta in particular, dar nu sunt relevante. E demotivant ce sa mai vorbim. Take it or leave it nu e o politica eficienta.
Urban culture.

Florin G

Mesaj de Florin G »

the mover scrie:Florin G
Tare sunt curios cati ani ai?
Eu o sa am peste o luna 51,cand ma duc la o petrecere ,daca din 10-12 invitatzi imi spun ca sunt beat -ma duc si ma culc ,alta sansa nu am. :lol: :lol:
Crezi ca daca te opui majorita-tii esti mai cu mot?-

Esti ca Rapid si Becali ,,singur impotriva tuturor""
Vezi ca eu tin cu Rapid,(da nu le spune la baieti ,ca o sa ma omoare cu misto-urile,ramane intre noi te rog).
Salut.
Multi inainte! domnule Stoica. Eu am 43 ani .
Nu mai insist , ma duc si ma culc .
Sunt un om educat , stiu cand e cazul sa ma retrag din discutie. Nici vorba sa fiu mai cu mot. Am crezut ca ceea ce am observat eu este o abordare gresita si ca daca discutam fara patima poate iese ceva bun. M am inselat si asa cum am vazut din atatea argumente solide lucrurile sunt corecte si foarte bine puse la punct si mai ales sistemul nu doreste sa fie modificat in vreun fel.
Toate bune !

equinox

Mesaj de equinox »

Salut tuturor!Am urmarit cu atentie topicul cum de altfel si alte postari pe alte topicuri de aceeasi natura.Firul rosu ar fi ca o parte a pescarilor cu aspiratii competitionale si care nu sunt inregimentati intr-un club sunt speriati de ideea de a participa la concursuri unde participa mai multe echipe dintr-un club ,crezand ca au un handicap din start sau sunt convinsi ca vor fi furati de catre alte echipe .
Recunosc ca la inceput am fost si eu tentat sa gandesc la fel.Lucrurile insa nu stau chiar asa.Mai important este sa ai tu ca echipa cunostintele necesare despre balta in general,despre standul pe care ai picat in particular,sa ai incredere in nada cu care pescuiesti,sa ai cel putin un lansator bun in echipa,sa muncesti,sa ai echipament de calitate(scump pentru bugetul unui om de conditie medie din Romania dar ieftin pentru majoritatea pescarilor de afara),sa mai ai prieteni in fenomen care sa iti poata da informatii credibile SI NU IN ULTIMUL RAND SA AI UN PIC DE BULAN LA TRAGEREA LA SORTI.Si astea nu se pot dobandi decat prin antrenamente/concursuri pe pista respectiva,antrenamente de casting,disciplina de echipa prin multe ore de petrecuta impreuna pe balta si o stea norocoasa .
Daca poti face asta,atunci ai o sansa buna indiferent cate echipe dintr-un club participa la concursul ala.Dau exemplu Tancabestiul....lasa sa cad eu pe Vaci 1 sau Pilhan si pot face strategii Dinamo cu dr.Gorgan si Avicola 4 pana cad pe jos.
Problemele ce trebuie rezolvate sunt:
- respectarea cu sfintenie a regulamentului(ala impus de organizator),arbitrii sa se autosesizeze cu adevarat cand acesta este incalcat indiferent de "nume" si in general sa fie mai seriosi.Nu iti convine regulamentul....nu participa ..ca nu te-a luat nimeni cu arcanu'.
-daca am dovedit trisoru',daca l-ai scuipat din cap pana-n picioare,nu-l linge frate in popou dupa aia daca ai vazut ca are bani ..ca te descalifici...si tu ca organizator dai nastere la discutiile astea unde se contesta moralitatea unor competitii...si e pacat.
- limitarea nr. de standuri pe anumite piste,asfel incat posibilitatea de influente de la un stand vecin la altul sa fie minima.
Parea mea este ca daca se elimina suspiciunile ce planeaza ca o umbra asupra competitiilor de la noi nu vor mai exista concursuri la care nu se completeaza numarul de locuri(cum s-a mai intamplat....) si ..poate...vom fi iarasi campioni mondiali :wink: .
Toate cele bune.
Gelu....pescuim si noi?!!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

equinox scrie:........
Parea mea este ca daca se elimina suspiciunile ce planeaza ca o umbra asupra competitiilor de la noi nu vor mai exista concursuri la care nu se completeaza numarul de locuri......
Nu cred ca o sa eliminam vreodata suspiciunile (pe toate) ptr. ca majoritatea romanilor, au scenarita in sange !
Legat de sugestiile facute, o sa mentionez ca:
- arbitrii sunt mai putini decat concurentii si decat numarul locurilor de pescuit, fapt ptr. care nu pot acoperi cu supravegherea toata balta pe toata durata concursului. E oarecum normal sa apara deficiente in judecarea rapida si corecta a eventualelor probleme de arbitraj ! Aici un mare ajutor poate veni chiar din partea concurentilor, care au stipulat in regulament dreptul de a contesta in scris orice problema. Surprinzator, din 2009 incoace, eu personal n-am vazut nici o contestatie scrisa !
- oricine poate gresi, voit sau nu ... insa in viata toti ne-am dori macar o data o a doua sansa ! Uita-te in orice sport si spune-mi unul in care esti exclus pe viata la prima abatere (de genul asta de care discutam) !
- numarul de locuri dintr-un concurs e dictat de reteta financiara nu de limitarea posibilitatilor de fraudare. E adevarat ca un numar mai mic de standuri e mai indicat decat aglomerarea baltii, dar cum spuneam, reteta concursului permite sau nu sa se desfasoare cu un anumi numar de echipe. E de fapt o combinata intre taxa pe balta, taxa de inscriere la concurs, numarul de locuri si valoarea premiilor. Modificarea nr. de locuri in concurs duce invariabil la modificari ale taxei de inscriere si a valorii premiilor.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”