Vladut Mateianu scrie:osc1or scrie:Stie cineva de vreun caz concret in care o echipa iesita din calcule pt podium s-a apucat sa nadeasca excesiv, eventual la marginea directiei lor de pescuit pt a strica vadul echipei vecine si pt a ajuta o echipa prietena? .
Da.
Nu conteaza numele lor, important este ca nu gasim solutii de contracarare...

----------
Da si eu stiu

... am patit si eu si-au patit si alti colegi de club dar atata timp cat nadeste in standul lui regulamentar nu poti face nimic
Sa va povestesc de la un concurs de pe Greaca unde doua echipe Green Lake au fost in lupta pt. locul 1 pana in ultimul moment si erau una langa alta
La un moment dat echipa in care era George -Dan Stoica-Alex incepe noaptea sa prinda pe un pat facut ziua in 30 metrii

. Noi (eu -Ghita Adrian-Catalin ) ne uitam cum percuteaza unul dupa altul si la noi nimic

. La un moment dat, dupa ce vedeam ca prinde unul dupa altul ,Ghita Adrian a luat cobra de 24 si a inceput sa arunce in sus cate 7-8 bile deodata si cadeau in linie cu patul lor la marginea standului nostru -spre ei

. (nadire regulamentara in standul nostru )
A aruncat (bombardat) in jur de 4-5 kg si asa a reusit sa puna pe fuga pestele care era pe patul lor de nada si nu au mai prins pe acel pat

.
Nu e frumos ....dar e `sanatos si scopul scuza mijloacele

. Am castigat noi locul 1 la doar 3 kg fata de ei ..Daca nu intervenea atunci Ghita , sigur terminam noi pe 2
Am avut ceva discutii dupa concurs cu George dar pana la urma a inteles ca citez : " sunteti rai fara mama si fara tata in concursuri " si "Eu nu puteam face asa ceva -bravo voua, asa trebuie sa fi "