O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Mesaj de George-Alexandru »

osc1or scrie:Stie cineva de vreun caz concret in care o echipa iesita din calcule pt podium s-a apucat sa nadeasca excesiv, eventual la marginea directiei lor de pescuit pt a strica vadul echipei vecine si pt a ajuta o echipa prietena? Sunt curios cine a platit nada in exces.
In cazul in care o echipa iese din calcul pt podium si refuza sa mai nadeasca in ultima zi sa zicem, nu se poate considera non combat.. si eu daca as fi in situatia asta (si din pacate am fost :)) fara sanse dupa o anumita perioada de timp, nu am mai nadit deloc... pur si simplu din considerente financiare, nu ca sa ajut echipa adversa.. Ma poate acuza cineva ca am renuntat sa mai pescuiesc si m-am bagat la somn?
Si eu eram de acord cu Florin G pana la concursul APS de pe Greaca din toamna, cand a venit GL cu 5 sau 6 echipe, si 2 sau 3 echipe s-au luptat intre ei pana in ultima ora pt primul loc... ceilalti care au iesit din calcule pe parcurs au redus motoarele, dar ii cam inteleg...

Imi e greu sa cred ca pe banii lor se duc la concurs cu gandul "azi ma duc sa il ajut pe X (din alta echipa) sa mai ia un podium" platesc nada + taxa + transport + mancare 3 zile (pt unii poate o jumatate de salariu) ca sa ma duc sa ma culc 2 zile pe balta sa se duca pestele meu de pe vad spre vadul lui...
Deci ai facut non combat pentru Ghita,desi nu esti membru. :D :D :D :D :D
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:Stie cineva de vreun caz concret in care o echipa iesita din calcule pt podium s-a apucat sa nadeasca excesiv, eventual la marginea directiei lor de pescuit pt a strica vadul echipei vecine si pt a ajuta o echipa prietena? .
Da.
Nu conteaza numele lor, important este ca nu gasim solutii de contracarare... :oops:
----------

Da si eu stiu :D ... am patit si eu si-au patit si alti colegi de club dar atata timp cat nadeste in standul lui regulamentar nu poti face nimic :wink:

Sa va povestesc de la un concurs de pe Greaca unde doua echipe Green Lake au fost in lupta pt. locul 1 pana in ultimul moment si erau una langa alta :lol:

La un moment dat echipa in care era George -Dan Stoica-Alex incepe noaptea sa prinda pe un pat facut ziua in 30 metrii :shock: . Noi (eu -Ghita Adrian-Catalin ) ne uitam cum percuteaza unul dupa altul si la noi nimic :oops: . La un moment dat, dupa ce vedeam ca prinde unul dupa altul ,Ghita Adrian a luat cobra de 24 si a inceput sa arunce in sus cate 7-8 bile deodata si cadeau in linie cu patul lor la marginea standului nostru -spre ei :D . (nadire regulamentara in standul nostru )

A aruncat (bombardat) in jur de 4-5 kg si asa a reusit sa puna pe fuga pestele care era pe patul lor de nada si nu au mai prins pe acel pat :lol: :lol: .

Nu e frumos ....dar e `sanatos si scopul scuza mijloacele :lol: :lol: . Am castigat noi locul 1 la doar 3 kg fata de ei ..Daca nu intervenea atunci Ghita , sigur terminam noi pe 2 :wink:

Am avut ceva discutii dupa concurs cu George dar pana la urma a inteles ca citez : " sunteti rai fara mama si fara tata in concursuri " si "Eu nu puteam face asa ceva -bravo voua, asa trebuie sa fi " :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:Stie cineva de vreun caz concret in care o echipa iesita din calcule pt podium s-a apucat sa nadeasca excesiv, eventual la marginea directiei lor de pescuit pt a strica vadul echipei vecine si pt a ajuta o echipa prietena? .
Da.
Nu conteaza numele lor, important este ca nu gasim solutii de contracarare... :oops:
MAi multa nada :? si mai multa nada :wink: pana vomita crapul si nu mai musca deloc la vecini :cry:
"X13"

Tosa

Mesaj de Tosa »

Parerea mea ;daca sunt mai multe echipe din acelasi club la concurs pe o balta fara sectoare sa nu fie vecini de stad(cum e sa pescuiasca 2 sau 3 echipe din acelasi club in standuri alaturate?cine e martor la cantar ?vecinul....nu pot sa cred ca se poate supraveghea un stand cu 8 sau 12 bete si atunci poti face jocurile daca nu mai esti in carti si primesti TVA-ul inapoi) )la fel si pe acelasi sector!!Asta ar fi posil daca regulamentul e clar(la tragerea la sorti daca se extrag standuri alaturate mai extrage inca un loc dupa care cel anterior extras se introduce la loc in urna pt.urmatorii concurenti).Non-combatul nu ai cum sa-l stopezi(interesele primeaza)...face parte din gena cu care ne nastem.La fel cum in concursuri sunt primiti si cei dovediti ca fura.Limitarea de nada ar fi benefica mai ales ca ar putea aparea in concursuri ai alti pescari care nu pot arunca in balata zeci de kg.de nada.In Ungaria,Slovenia sunt concursuri cu limitare de nada si nu duc lipsa de competitori.(mai ales ca poti plati o taxa mai mare decat la cele fara limitare).
65,64kg Pilhan

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

petre iulian scrie: La un moment dat echipa in care era George -Dan Stoica-Alex incepe noaptea sa prinda pe un pat facut ziua in 30 metrii :shock: . Noi (eu -Ghita Adrian-Catalin ) ne uitam cum percuteaza unul dupa altul si la noi nimic :oops: . La un moment dat, dupa ce vedeam ca prinde unul dupa altul ,Ghita Adrian a luat cobra de 24 si a inceput sa arunce in sus cate 7-8 bile deodata si cadeau in linie cu patul lor la marginea standului nostru -spre ei :D . (nadire regulamentara in standul nostru )

A aruncat (bombardat) in jur de 4-5 kg si asa a reusit sa puna pe fuga pestele care era pe patul lor de nada si nu au mai prins pe acel pat :lol: :lol: .

Nu e frumos ....dar e `sanatos si scopul scuza mijloacele :lol: :lol: . Am castigat noi locul 1 la doar 3 kg fata de ei ..Daca nu intervenea atunci Ghita , sigur terminam noi pe 2 :wink:
O poveste clasica pentru carpfishingul romanesc. O sa ajungem sa aruncam cu pietre in apa sa speriem pestii vecinului, ca nu-i interzis de regulament :oops: Ciudat cum majoritatea care fac galagie aici si care zic ca nu-i nici un avantaj apatin aceluias club, cu 14 locuri intai si 2,8 echipe pe concurs. Era interesant sa vedem la statistici si cate echipe au participat la concursurile in care s-a castigat locul 1, pentru ca daca la 16 concursuri fara locul 1 au participat 20 de echipe si la celelalte 14 in care s-a castigat locul 1 au participat 50 de echipe argumentele date aici parca nu mai au aceeasi greutate...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

@DumiD

5 locuri 1 au fost castigate cu o singura echipa in concurs
3 locuri 1 au fost castigate cu 2 echipe in concurs (de 2 ori au castigat locul 2 cealalta )
restul de la 2 in sus :wink:

multumit ?

pot da exemple cand din 7 echipe participante s-au luat 5 trofee(5 echipe au castigat cate ceva )
loc 1 ,2 si 3 pe un sector
loc 1 alt sector
+Captura -nu se cumula
Ultima oară modificat Lun Feb 03, 2014 18:29 de către petre iulian, modificat 1 dată în total.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Da, statistica va da dreptate, cel putin la locul 1. Despre podiumuri nu mai vorbim,ca e prea mult de calculat :D

aurelian_solomon

Mesaj de aurelian_solomon »

Deci, in concluzie, sunt prea putine concursuri!!!

:wink:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Ce a povestiti Iulian se face la orice concurs, indiferent cine sunt adversarii de alaturi, daca este nevoie sa-ti creezi astfel un mic avantaj. Nu inteleg ce vi se pare asa iesit din comun? Face parte din joc. Singura problema ar fi non-combat-ul. Dar la aceeasi categorie poti sa incadrezi si un vecin al adversarului care e mai slab sau, la fel de bine, un loc care pur si simplu e prost. La fotbal, daca tot comparam mere cu pere, un club care are mai multi bani sau suporteri mai numerosi, trebuie exclus pt. ca-si creeaza un avantaj prin asta? Si in alte sporturi se practica...statul la "pomana", obosirea, provocarea, pacalirea adversarului, ca sa nu mai zic de spionaj sau copiere de tehnica si strategii. Se pot reglementa anumite lucruri prin regulament, sistem de punctaj...dar cam atat. Si cred ca lucruri de-astea se intampla de foarte mult timp in fenomen. Tre` sa fii naiv sa te prezinti ca incepator la un concurs si apoi sa te miri de lucrurile astea. Pai si la o partida de placere daca mergi, cu balta plina, si vezi ca vecinii prind si tu nu, tot faci ceva: incerci sa iesi in fata lor, sa iti consolidezi patul de nada, sa vezi cu ce prind ei, muti o lanseta mai langa ei, ii imbeti...faci ceva, saprinzi si tu, nu?. Zic :)
Ultima oară modificat Lun Feb 03, 2014 19:38 de către pharaoh, modificat 1 dată în total.
Marius Sârbu

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

DumiD scrie:Da, statistica va da dreptate, cel putin la locul 1. Despre podiumuri nu mai vorbim,ca e prea mult de calculat :D
Ai dreptate. Invidia e prea mare pentru unii.
"X13"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”