Poate am fost un pic "agresiv" in raspunsul pe care l-am dat. Sincer, nu aceasta a fost intentia mea.Florin G scrie:Pt. domnul BogdanCorbu am de raspuns in urmatorul fel respectuos : intentia nu este de a agita pe cineva ci pur si simplu vorbesc din proprie experienta si daca merg la un concurs, eu neica nimeni ,vreau sa concurez cu echipe separate nu cu grupuri de echipe.
Si mai mult de atat cred ca este bine pt calitatea discutiei sa nu dam nume ci sa discutam teoretic pt ca altfel devin chestiuni personale si se strica ideea.
Stima!
1.In primul rand, eu cred ca un concurs este mai "calitativ" cu cat este mai mare competitia (pescari cat mai valorosi).
2. Experienta se capata participand la concursuri, infruntandu-te direct cu situatia, tragand apoi concluziile la sfarsit. Stand "pe margine" lucrurile stau altfel, le vezi total diferit (crezi ca Messi ar fi la fel de bun daca ar juca doar la antrenamente)
3. CRED ca daca sar impune aceasta regula,in multe, foarte multe concursuri ar ramane locuri fara a fi ocupate (presupun)