O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Bogdan Corbu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Mesaj de Bogdan Corbu »

Florin G scrie:Pt. domnul BogdanCorbu am de raspuns in urmatorul fel respectuos : intentia nu este de a agita pe cineva ci pur si simplu vorbesc din proprie experienta si daca merg la un concurs, eu neica nimeni ,vreau sa concurez cu echipe separate nu cu grupuri de echipe.
Si mai mult de atat cred ca este bine pt calitatea discutiei sa nu dam nume ci sa discutam teoretic pt ca altfel devin chestiuni personale si se strica ideea.

Stima!
Poate am fost un pic "agresiv" in raspunsul pe care l-am dat. Sincer, nu aceasta a fost intentia mea.

1.In primul rand, eu cred ca un concurs este mai "calitativ" cu cat este mai mare competitia (pescari cat mai valorosi).
2. Experienta se capata participand la concursuri, infruntandu-te direct cu situatia, tragand apoi concluziile la sfarsit. Stand "pe margine" lucrurile stau altfel, le vezi total diferit (crezi ca Messi ar fi la fel de bun daca ar juca doar la antrenamente)
3. CRED ca daca sar impune aceasta regula,in multe, foarte multe concursuri ar ramane locuri fara a fi ocupate (presupun)
Cu respect,
Bogdan Corbu

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Florin G scrie:Mai fac 2 comentarii si daca deranjez ma retrag.
1...., eu neica nimeni ,vreau sa concurez cu echipe separate nu cu grupuri de echipe.
....
2. Repet , daca deranjez cu acest subiect imi vad de treaba mea si cu asta basta.

Stima!
1. nu esti obligat sa participi...poti alege orice concurs vrei
2.se aplica regula nr 1.
"X13"

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

BIG LIKE :wink: !

vali s. scrie:N-o sa se intample acest lucru, dar asa ar fi corect sa fie intr-un concurs care nu este pe loturi/ cluburi. Echipele aceluiasi club pleaca cu dorinta de a castiga concursul, la inceputul competitiei, insa pe parcurs, in functie de factorii care influenteaza evolutia in acel concurs, aleg sa puna umarul pentru castigarea concursului de catre cea mai bine situata echipa, fireste daca pot. De obicei pot. Secundar dorintei personale/ echipelor participante apare palmaresul clubului.

Nici mie si nici echipei cu care particip de obicei la concursuri nu ne convine situatia, dar c'est la vie. Am ales sa nu fim parte vreunui club, venim cu placere la concursuri si ne simtim extraordinar cand/ daca reusim sa castigam un premiu, mai ales cand te lupti cu un grup, nu cu o singura echipa.

Eu nu intervin pe forum, nu doresc nicio polemica, dar discutia deschisa de cel care a generat subiectul nu trebuie sa ramana fara ecou.

clinci
Pescar de competitie

Mesaj de clinci »

Florin G scrie:Salut ,

Probabil ca sunt multi care au mai propus acest lucru si nu inteleg de ce organizatorii de concursuri , de orice fel , nivel si miza nu aplica aceasta regula de un bun simt maxim.
Sunt convins ca cei mai multi dintre voi ,pescari buni , consacrati si cu multa experienta , stiu ca 2 sau trei echipe ale aceluiasi club sunt de fapt una singura cu bune si cu rele.
Mi ar placea sa vad o dezbatere curata , cu argumente , pro si contra atat ale organizatorilor cat si a celor care participa la concursuri deranjati sau nu de acest fapt.

Multumesc,
Toate bune!
Din punctul meu de vedere ai trei optiuni:
1. parasesti fenomenul,
2. ramai in concursuri si iti asumi riscul de a te bate de la"egal la egal" cu pescarii din cluburi,
3. aderi la un club, si intri in "marea conspiratie".

P.S. unul dintre cluburile care a deschis recent lista inscrierii de noi pescari este CarpZone. ;-)
CPK

0721406017

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Nu ai cum sa ne ingradesti dreptul de participare pe timpul si bani nostri plus ca o regula a clubului este ca lotul pentru CN se face conform rezultatelor avute ,cum a spus si George A. Performanta Costa 1,5 miliarde taxa-nada la nivel de club si nu mai crede ca daca venim in haita ne creem vrun avantaj pentru podium exista rivalitate,exsita dorinta de afirmare
Vice Campion National 2014

the mover

Mesaj de the mover »

clinci scrie:

Probabil ca sunt multi care au mai propus acest lucru si nu inteleg de ce organizatorii de concursuri , de orice fel , nivel si miza nu aplica aceasta regula de un bun simt,comunist
Sunt convins ca cei mai multi dintre voi ,pescari buni , consacrati si cu multa experienta , stiu ca 2 sau trei echipe ale aceluiasi club sunt de fapt una singura cu bune si cu rele.este intr-adevar frustrant, :lol:
Mi ar placea sa vad o dezbatere curata , cu argumente , pro si contra atat ale organizatorilor cat si a celor care participa la concursuri deranjati sau nu de acest fapt.Tu de fapt esti deranjat de competitie.

Multumesc,
Toate bune!

Din punctul meu de vedere ai trei optiuni:
1. parasesti fenomenul,
2. ramai in concursuri si iti asumi riscul de a te bate de la"egal la egal" cu pescarii din cluburi,
3. aderi la un club, si intri in "marea conspiratie".

LIKE!
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Florin G

Mesaj de Florin G »

Salut ,
Putem sa ne radem si sa facem oleaca de caterinca, ok.
Eu am deschis acest subiect la modul serios si nu imi permit sa iau pe cineva la misto
In general , cei care vor sa joace dupa reguli si in competitii curate pt a se vedea unde este valoarea sportivului sunt capitalistii , comunistii trucau orice competitie din orice domeniu tocmai pt a masca incompetenta.
Este frustrant sa vezi ca se coalizeaza niste echipe consacrate pt a scoate un nimeni din joc.
Competitia ma motiveaza.
Am inteles ca nu trebuie sa deschizi cutia pandorei si ca trebuie sa ramana incremenit sistemul ( probabil ca este unul din motivele pt care nici nu se dezvolta asa cum ar trebui ).
Sa fie bine ca sa nu fie rau !

Respect !

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Ai fost la un concurs si ai patit ceva in sensul asta? Pentru ca tocmai ti s-au dat niste contraexemple mai sus.
Reguli in concurs exista deja, ceea ce vrei tu este discriminare. La fel de bine puteai sa spui sa nu mai participe aia cu brandul de peste 45 cm sau cu echipament mai scump de 1000 de euro...sau mai stiu eu ce ineptie.
Marius Sârbu

Florin G

Mesaj de Florin G »

Da am patit asa ceva.
Este clar ca nu am o experienta teribila in pescuitul de competitie dar , atat cat am participat am inteles cat de cat cum merge treaba. Voi participa in continuare cu mare placere si mai mult de atat in ciuda diferentelor de viziune eu chiar va respect si imi scot palaria in fata experientei ,cunostintelor , talentului si a banilor cheltuiti de voi .
Ceea ce cred in continuare este ca daca ne masuram sportivitatea, ( nu este concurs de saramuri ), hai sa o facem corect.
Iar eu nu cred ca este corect sa vina mai multe echipe din aceiasi casa si sa tipe ca ei nu sunt impreuna, oricum ar fi sunt mai impreuna decat sunt eu cu ceilalti. Eu nu am cu cine sa schimb info si nici nu ma ajuta nimeni cu nimic.
Repet nu jignesc , nu fac bascalie , nu pot eu sa schimb nimic , este doar o discutie care poate mai pune pe ganduri pe cineva care spune in sinea lui : da frate , stiu cum se fac manevrele dar nu am puterea sa ies eu si sa fac galagie dar cu prima ocazie cand este agitatie ies si eu pt ca vreu sa fie corect si cei care au imbatranit in combinatii trebuie sa o lase mai moale. Si altii invata , se mai chinuie uneori , baga bani si nu au sanse reale pt ca este un circuit relativ inchis.

Daca te uiti pe comentariile celor care au intervenit , cel mai des este : agresivitate , mistocareala si indemnul sa parasesc fenomenul .
Multumesc.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Putem sa ne radem si sa facem oleaca de caterinca, ok.
Eu am deschis acest subiect la modul serios si nu imi permit sa iau pe cineva la misto
In general , cei care vor sa joace dupa reguli si in competitii curate pt a se vedea unde este valoarea sportivului sunt capitalistii , comunistii trucau orice competitie din orice domeniu tocmai pt a masca incompetenta.
Este frustrant sa vezi ca se coalizeaza niste echipe consacrate pt a scoate un nimeni din joc.
Competitia ma motiveaza.
Am inteles ca nu trebuie sa deschizi cutia pandorei si ca trebuie sa ramana incremenit sistemul ( probabil ca este unul din motivele pt care nici nu se dezvolta asa cum ar trebui ).
Sa fie bine ca sa nu fie rau !

Respect !
Chiar daca nu vezi acest lucru,sistemul se dezvolta din toate punctele de vedere.

ps.

Consideri ca este cineva vinovat ca tu nu ai cu cine sa schimbi info?
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”