O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Mesaj de Genes Florin »

cea mai buna varianta de a concura unde nu vin mai multe echipe dintr-un club, sunt acele concursuri cu taxa mica si fara interes material.
parerea mea ca acolo vei gasi ceea ce-ti doresti.
sanatate si spor la treaba.
Balta Puiesti

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

interesant titlu "O singura echipa din partea unui club la orice concurs."

Te invit sa stai de vorba cu baietii din club si sa le interzici sa mearga mai mult de 3(o echipa ) intr-un concurs pe banii lor... si cum avem 10 echipe sa le explici ca tu nu vrei sa participe decat una adica le vine randul la 10 concursuri :wink: :wink: :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Genes Florin scrie:cea mai buna varianta de a concura unde nu vin mai multe echipe dintr-un club, sunt acele concursuri cu taxa mica si fara interes material.
parerea mea ca acolo vei gasi ceea ce-ti doresti.
sanatate si spor la treaba.
------

nici acolo nu scapa .... 6 echipe G.L. la APS anul asta 2014 , 7 echipe in primavara 2013 ,5 in toamna 2013 ... :wink: :wink:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Daca discutam de pescari angajati si platiti pe baza de contract de catre un club, as intelege temerile de genul asta...altfel, nu le inteleg. Cred deasemenea ca e aproape imposibil sa interzici inscrierea echipelor la un concurs privat , pe baza apartenentei la un club ... ar insemna ca pescarii sa fie legitimati, sa le fie verificate contractele cu clubul, sa se urmareasca daca se transfera, daca au abateri disciplinare (exclusi din club)...ca la fotbal !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Florin G

Mesaj de Florin G »

Mai multe echipe ale aceluiasi club pot merge la concursuri diferite cu sanse mai mari sa se imbogateasca palmaresul clubului. Intrebarea logica este : ce are de castigat un club daca participa cu 3 echipe la acelasi concurs ?( sanse mai mari la podium cumva ? )

bradlly

Mesaj de bradlly »

O idee mai salutara cred ca ar fi ca organizatorul sa limiteze nada/echipa, fara a exista posibilitatea de a plimba nada de la o echipa la alta din acelasi club.

Abia atunci dupa 3,4 concursuri realizate pe aceeasi balta, vor iesi la iveala calitatile pescarilor ( strategii ), bilele cu adevarat bune ( nu doar marketing si volum de nada aruncata ).

parerea mea...
APS Bucuresti
Alexandru Brad

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Florin G scrie:Mai multe echipe ale aceluiasi club pot merge la concursuri diferite cu sanse mai mari sa se imbogateasca palmaresul clubului. Intrebarea logica este : ce are de castigat un club daca participa cu 3 echipe la acelasi concurs ?( sanse mai mari la podium cumva ? )
------

Bilant 2013 /Green Lake

Total competitii la care sa participat: 30 - competitii
Total echipe participante: 78 - echipe

--------

ti se pare tie ca noi am fost la 5-6 competitii intr-un an , unde am venit cate 7-8 echipe ?
poate te referi la altii :wink:...faceti 100 de competitii pe an sa avem unde sa ne impartim :wink:
Ultima oară modificat Dum Feb 02, 2014 23:35 de către petre iulian, modificat 1 dată în total.

ionescu marian m
Pescar de competitie

Mesaj de ionescu marian m »

o mare prostie .

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Florin G scrie:Mai multe echipe ale aceluiasi club pot merge la concursuri diferite cu sanse mai mari sa se imbogateasca palmaresul clubului. Intrebarea logica este : ce are de castigat un club daca participa cu 3 echipe la acelasi concurs ?( sanse mai mari la podium cumva ? )
Clubul Green Lake investeste 1,5 miliarde(taxe+nada) pe sezon ca acele echipe sa aduca palmares?
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

bradlly scrie:O idee mai salutara cred ca ar fi ca organizatorul sa limiteze nada/echipa, fara a exista posibilitatea de a plimba nada de la o echipa la alta din acelasi club.

Abia atunci dupa 3,4 concursuri realizate pe aceeasi balta, vor iesi la iveala calitatile pescarilor ( strategii ), bilele cu adevarat bune ( nu doar marketing si volum de nada aruncata ).

parerea mea...
Practic hai sa jucam fotbal incaltati cu papuci cu arici.

Daca ai fi organizator la un concurs pe Greaca,care ar fi limita de nada /echipa,si care ar fi factorii in functie de care ai ajunge la o anumita cantitate?

Din postarea ta sa inteleg ca nu experienta pescarilor,echilibrul echipei,locul si strategia sunt factorii decisivi in castigarea unui concurs ci cantitatea de nada?Ai sacii cu bile ai rezolvat si experienta,si calitati..tot.
Ultima oară modificat Dum Feb 02, 2014 23:51 de către George-Alexandru, modificat 1 dată în total.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”