Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
------Genes Florin scrie:cea mai buna varianta de a concura unde nu vin mai multe echipe dintr-un club, sunt acele concursuri cu taxa mica si fara interes material.
parerea mea ca acolo vei gasi ceea ce-ti doresti.
sanatate si spor la treaba.
------Florin G scrie:Mai multe echipe ale aceluiasi club pot merge la concursuri diferite cu sanse mai mari sa se imbogateasca palmaresul clubului. Intrebarea logica este : ce are de castigat un club daca participa cu 3 echipe la acelasi concurs ?( sanse mai mari la podium cumva ? )
Clubul Green Lake investeste 1,5 miliarde(taxe+nada) pe sezon ca acele echipe sa aduca palmares?Florin G scrie:Mai multe echipe ale aceluiasi club pot merge la concursuri diferite cu sanse mai mari sa se imbogateasca palmaresul clubului. Intrebarea logica este : ce are de castigat un club daca participa cu 3 echipe la acelasi concurs ?( sanse mai mari la podium cumva ? )
Practic hai sa jucam fotbal incaltati cu papuci cu arici.bradlly scrie:O idee mai salutara cred ca ar fi ca organizatorul sa limiteze nada/echipa, fara a exista posibilitatea de a plimba nada de la o echipa la alta din acelasi club.
Abia atunci dupa 3,4 concursuri realizate pe aceeasi balta, vor iesi la iveala calitatile pescarilor ( strategii ), bilele cu adevarat bune ( nu doar marketing si volum de nada aruncata ).
parerea mea...