O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Florin G

Re: O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Mesaj de Florin G »

Imi cer scuze , am raspuns imediat dar am apasat gresit la trimitere si dupa aceea m am luat cu altele.
Raspund acum.
Nu voi da nume pt ca imi place la nebunie pescuitul si vreau sa merg mai departe in ciuda dificultatilor. Nu doresc sa imi pun pe nimeni in cap.
La intrebarea doi raspund cu intrebare : credeti ca toate concursurile sunt corecte ? Daca rspunsul este nu , intrebarea care vine este cine face manevrele , eu ? sau cei care se cunosc si au diverse interese ?Daca raspunsul este da , atunci naivul nu sunt eu .
Personal cred ca cei care au multe concursuri la bord stiu mai bine decat mine cum se pot face nefacute. Nu spun ca le fac ci ca stiu cum se pot face si probabil au si simtit cum este sa o iei.
In principiu imi pare rau ca am deschis subiectul si chiar rog moderatorul sa il stearga daca este posibil.

Toate bune !

Florin G

Mesaj de Florin G »

In timpul meciului nici nu vreau si nici nu este corect sa am schimburi de informatii cu echipele adverse despre cum sa facem sa castigam meciul. Ori este competitie ori sezatoare.

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

Florin G scrie:In timpul meciului nici nu vreau si nici nu este corect sa am schimburi de informatii cu echipele adverse despre cum sa facem sa castigam meciul. Ori este competitie ori sezatoare.
Florin , in mare parte ai dreptate. Totusi nu sunt atat de grave lucrurile pe cum le expui .
Pot sa-ti dau exemple de multe echipe care castiga constant podiumuri si nu beneficiaza de ajutorul nimanui.
"Prietenii" sau ajutoare pot veni si fara sa faci parte din acelasi club.
Regulamentul este singurul care poate diminua aceste jocuri de culise.
Am mai discutat pe tema asta , nu reiau.

Florin G

Mesaj de Florin G »

Domnule Mitranescu nu va cunosc personal sau cred ca nu va cunosc , doar am citit din postarile dvs.
Apreciez echilibrul .
Multumesc.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Florin G scrie:In timpul meciului nici nu vreau si nici nu este corect sa am schimburi de informatii cu echipele adverse despre cum sa facem sa castigam meciul. Ori este competitie ori sezatoare.
In timpul meciului ai un antrenor care tipa la tine unde sa te plasezi si cum sa joci.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

joker_x

Mesaj de joker_x »

Dan Mitranescu scrie:
Florin , in mare parte ai dreptate. Totusi nu sunt atat de grave lucrurile pe cum le expui .
Pot sa-ti dau exemple de multe echipe care castiga constant podiumuri si nu beneficiaza de ajutorul nimanui.
"Prietenii" sau ajutoare pot veni si fara sa faci parte din acelasi club.
Regulamentul este singurul care poate diminua aceste jocuri de culise.
Am mai discutat pe tema asta , nu reiau.
Regulamentul,din pacate nu poate contracara non combatul.
Florian Serban

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Stie cineva de vreun caz concret in care o echipa iesita din calcule pt podium s-a apucat sa nadeasca excesiv, eventual la marginea directiei lor de pescuit pt a strica vadul echipei vecine si pt a ajuta o echipa prietena? Sunt curios cine a platit nada in exces.
In cazul in care o echipa iese din calcul pt podium si refuza sa mai nadeasca in ultima zi sa zicem, nu se poate considera non combat.. si eu daca as fi in situatia asta (si din pacate am fost :)) fara sanse dupa o anumita perioada de timp, nu am mai nadit deloc... pur si simplu din considerente financiare, nu ca sa ajut echipa adversa.. Ma poate acuza cineva ca am renuntat sa mai pescuiesc si m-am bagat la somn?
Si eu eram de acord cu Florin G pana la concursul APS de pe Greaca din toamna, cand a venit GL cu 5 sau 6 echipe, si 2 sau 3 echipe s-au luptat intre ei pana in ultima ora pt primul loc... ceilalti care au iesit din calcule pe parcurs au redus motoarele, dar ii cam inteleg...

Imi e greu sa cred ca pe banii lor se duc la concurs cu gandul "azi ma duc sa il ajut pe X (din alta echipa) sa mai ia un podium" platesc nada + taxa + transport + mancare 3 zile (pt unii poate o jumatate de salariu) ca sa ma duc sa ma culc 2 zile pe balta sa se duca pestele meu de pe vad spre vadul lui...
Critic echilibrat

the mover

Mesaj de the mover »

Florin G scrie:Salut ,
Putem sa ne radem si sa facem oleaca de caterinca, ok.
Eu am deschis acest subiect la modul serios si nu imi permit sa iau pe cineva la misto
In general , cei care vor sa joace dupa reguli si in competitii curate pt a se vedea unde este valoarea sportivului sunt capitalistii , comunistii trucau orice competitie din orice domeniu tocmai pt a masca incompetenta.
Este frustrant sa vezi ca se coalizeaza niste echipe consacrate pt a scoate un nimeni din joc.
Competitia ma motiveaza.
Am inteles ca nu trebuie sa deschizi cutia pandorei si ca trebuie sa ramana incremenit sistemul ( probabil ca este unul din motivele pt care nici nu se dezvolta asa cum ar trebui ).
Sa fie bine ca sa nu fie rau !

Respect !

Citez Pharaoh-care ti-a descris postarea cel mai bine,,Reguli in concurs exista deja, ceea ce vrei tu este discriminare. La fel de bine puteai sa spui sa nu mai participe aia cu brandul de peste 45 cm sau cu echipament mai scump de 1000 de euro...sau mai stiu eu ce ineptie.""

Nu te obliga nimeni sa iesi din fenomen,baietii ti-au dat numai niste ,sugestii,iti mai dau si eu una:Apuca-te si organizeaza concursuri exact dupa regulamentele pe care le doresti si-ai rezolvat problema.
Si cu asta am terminat orice discutie,.....n-are nici un rost........!
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

osc1or scrie:Stie cineva de vreun caz concret in care o echipa iesita din calcule pt podium s-a apucat sa nadeasca excesiv, eventual la marginea directiei lor de pescuit pt a strica vadul echipei vecine si pt a ajuta o echipa prietena? .
Da.
Nu conteaza numele lor, important este ca nu gasim solutii de contracarare... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

osc1or scrie: Si eu eram de acord cu Florin G pana la concursul APS de pe Greaca din toamna, cand a venit GL cu 5 sau 6 echipe, si 2 sau 3 echipe s-au luptat intre ei pana in ultima ora pt primul loc... ceilalti care au iesit din calcule pe parcurs au redus motoarele, dar ii cam inteleg...
--------

-Atata timp cat lotul pentru Campionatul National se selectioneaza dupa performantele sportive e normal sa ne luptam intre noi si sa fie rivalitate .
-Atata timp cat exista un `top 3 in club unde performantele sportive se premiaza de club e normal sa fie o rivalitate intre noi .. :wink:

in `top 3 pentru locul 2 si 3 a fost lupta pana la ultimul concurs daca ai observat si orice podium conta :

-Mirea Catalin-8 podiumuri in diferite echipe
-George Alexandru -8 podiumuri in diferite echipe
-Mircea Pompy Catalin-7 podiumuri in diferite echipe
-Dan Stoica -7 podiumuri in diferite echipe
-Petre Iulian -7 podiumuri in diferite echipe

-Cu totul ca este o rivalitate , circulatia de informatii de la unul la altul exista pentru ca eu am cerut asta ca membru fondator al acestui club . Pe banii lor in schimb nu pot cere eu sa ajute alta echipa de la noi sa castige ...gen nu mai pescui sa ajuti echipa noastra ,nadeste mult sa scoti echipa rivala X din joc ,pescuieste mai departe si incurca echipa rivala Y .

Pe banii lor sunt stapani :wink: ... si daca ajuta echipa noastra, o fac pentru ca asa vor ei pentru ca suntem pe langa colegi de club si prieteni in viata privata . :wink:

Ajutorul intre echipe se face si daca nu sunt dintr-un club anume ....se fac din prietenii si Mitranescu a punctat acest aspect ..:wink:

o zi buna :wink: si va astept pe balta sa-mi cereti sfaturi daca vreti ...eu am ajutat mereu daca mi-a cerut cineva, stiind ca vede ce inseamna un ajutor si poate se alatura clubului pe care l-am infintat (o parte din membrii asa au venit in club ) :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”