Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Florin , in mare parte ai dreptate. Totusi nu sunt atat de grave lucrurile pe cum le expui .Florin G scrie:In timpul meciului nici nu vreau si nici nu este corect sa am schimburi de informatii cu echipele adverse despre cum sa facem sa castigam meciul. Ori este competitie ori sezatoare.
In timpul meciului ai un antrenor care tipa la tine unde sa te plasezi si cum sa joci.Florin G scrie:In timpul meciului nici nu vreau si nici nu este corect sa am schimburi de informatii cu echipele adverse despre cum sa facem sa castigam meciul. Ori este competitie ori sezatoare.
Regulamentul,din pacate nu poate contracara non combatul.Dan Mitranescu scrie:Florin , in mare parte ai dreptate. Totusi nu sunt atat de grave lucrurile pe cum le expui .Florin G scrie:In timpul meciului nici nu vreau si nici nu este corect sa am schimburi de informatii cu echipele adverse despre cum sa facem sa castigam meciul. Ori este competitie ori sezatoare.
Pot sa-ti dau exemple de multe echipe care castiga constant podiumuri si nu beneficiaza de ajutorul nimanui.
"Prietenii" sau ajutoare pot veni si fara sa faci parte din acelasi club.
Regulamentul este singurul care poate diminua aceste jocuri de culise.
Am mai discutat pe tema asta , nu reiau.
Florin G scrie:Salut ,
Putem sa ne radem si sa facem oleaca de caterinca, ok.
Eu am deschis acest subiect la modul serios si nu imi permit sa iau pe cineva la misto
In general , cei care vor sa joace dupa reguli si in competitii curate pt a se vedea unde este valoarea sportivului sunt capitalistii , comunistii trucau orice competitie din orice domeniu tocmai pt a masca incompetenta.
Este frustrant sa vezi ca se coalizeaza niste echipe consacrate pt a scoate un nimeni din joc.
Competitia ma motiveaza.
Am inteles ca nu trebuie sa deschizi cutia pandorei si ca trebuie sa ramana incremenit sistemul ( probabil ca este unul din motivele pt care nici nu se dezvolta asa cum ar trebui ).
Sa fie bine ca sa nu fie rau !
Respect !
Da.osc1or scrie:Stie cineva de vreun caz concret in care o echipa iesita din calcule pt podium s-a apucat sa nadeasca excesiv, eventual la marginea directiei lor de pescuit pt a strica vadul echipei vecine si pt a ajuta o echipa prietena? .
--------osc1or scrie: Si eu eram de acord cu Florin G pana la concursul APS de pe Greaca din toamna, cand a venit GL cu 5 sau 6 echipe, si 2 sau 3 echipe s-au luptat intre ei pana in ultima ora pt primul loc... ceilalti care au iesit din calcule pe parcurs au redus motoarele, dar ii cam inteleg...