Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce faceti cu 2-300kg de peste, ii faceti si dulceata!?robert 82 scrie:Multumesc pentru nada Senzor, au facut ravagii in delta pe locul vostru. Si baietii de la Brasov au prins bine (2-300 kg)...
Nesimtire este sa furi peste din locuri unde se practica doar pescuitul prinde si elibereaza ! Sau sa minti cu nerusinare spunand ca ai eliberat pestele prins, cand tu de fapt ai portbagajul plin. Am fost 5 pescari si am stat o saptamana, am mancat peste, am afumat peste, am luat si peste proaspat acasa. Asta este problema ? Eu consider ca face parte din joc. Si nu te jignesc daca nu gandesti la fel !radu1985 scrie:Ce faceti cu 2-300kg de peste, ii faceti si dulceata!?robert 82 scrie:Multumesc pentru nada Senzor, au facut ravagii in delta pe locul vostru. Si baietii de la Brasov au prins bine (2-300 kg)...Mie unul mi se pare o nesimtire sa te lauzi cu o asa cantitate de peste, indiferent de pescar, in conditiile in care nu vad sa fi fost redat mediului sau natural...ce faceti voi se numeste braconaj sportiv, adica fara setci sau alte dracovenii de genul!
Operatiunea monstrul: "Ne vom trezi domnule ca-ntr-o buna zi vom contempla (pestii) stiuca la muzeu. Da, da, la muzeu![/i]
Mda, sunt ferm convins ca l-au eliberat in totalitate, dar poate ca nu in Dunare!bogdanpesc scrie:mai nene de la Targoviste!...baietii au scris ca au prins 399 kg de crap,nu ca l-au luat acasa.