Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
bogdanpesc scrie: Retin ce vreau in limita celor 5 kg sau captura si restul ii eliberez la Sylvian sau pe Babina ,ca sa se poata bucura si altii de ei....parol!
Varut asta ie dezinformareAlbert scrie:Mda. Legal vine asa: 5 pescari X 5kg/zi => 175 kg. Restul, pana la 400 kg, e furt.robert 82 scrie:Am fost 5 pescari si am stat o saptamana, am mancat peste, am afumat peste, am luat si peste proaspat acasa.
eugen dragnea scrie:Ca sa impacam pe toata lumea si totodata sa existe un etalon,propun site-ului Crapmania sa organizeze in cursul anului 2014 un concurs cu premii oferite de Senzor alaturi de alti comercianti din domeniu,concurs in care sa se premieze cele mai interesante/mari/deosebite etc. capturi prinse in apele publice si eliberate in acelasi loc.
Cum vi se pare?avem cu cine?se baga ceva sponsori?![]()
P.S: Ca majoritatea legilor din Romania si legea pescuitului este o tampenie: ma numesc braconier daca intr-o zi de pescuit eliberez un reproducator de 15kg pe care am tot dreptul sa-l retin, dar opresc 5+1 kg de caras palmas pentru o prajeala ?!
bogdanpesc scrie:lasa vraja Vladut....maine sunt la tine in stand la prima ora,...daca nu gasesc bile si dipuri de apa tulbure in crestere grava si vant puternic din stanga ....ai pus-o de mamaliga
AMR 2 zile