Off-topic <-> Competitii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Off-topic <-> Competitii

Mesaj de osc1or »

Madalin Dirla scrie:
P.S. Osc1or,sincer daca pescuiai locul unde ai cazut cum trebuie erai pe podium la sfarsit,decat un loc (de campat) frumos mai bine unul inundat care sa tina peste :wink:
Nu te contrazic cu nimic... am avut ceva agatatura in malul de vis a vis, ne-am incapatanat sa pescuim acolo, am pierdut foarte multe monturi cu tot cu inaintas si am stricat locul de tot pana la final.. asta este... lipsa de experienta...

Probabil si daca pescuiam pe insula tot nu castigam.. nu are legatura daca castigam eu sau nu cu stilul de organizare al concursurilor de pe green paradise care dpmdv sunt la un nivel foarte scazut..
Critic echilibrat

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

osc1or scrie:
robert 82 scrie:Bine ca dl.Toni86 nu poate sterge si aici , altfel ramaneau doar puncte puncte din postarea ta !
Multi se vor inscrie la concurs fara a citi plangerile noastre de aici... pacat ca nu ne putem spune ofurile acolo unde trebuie, dar deh... a platit omul anuntul, chiar inteleg situatia..
E regretabil ce-ai patit tu (echipa ta) dar nu cred ca trebuie sa astepti sa se anunte alt concurs al aceluiasi organizator, ptr. a-ti prezenta nemultumirile. Gandeste-te ca prin absurd nu s-ar inscrie nimeni la concursul lui, cu toate ca e posibil sa-si fi invatat lectia si sa se fi organizat mai bine. Fii convins ca multi citesc si in subforumul asta ce se discuta iar problemele semnalate nu sunt ceva "unicat". Se mai intampla chestii de genul asta cand organizatorul vrea sa si centreze, vrea si sa dea cu capul...crezand ca poate sa le faca pe toate, la modul perfect. Ei bine, nu, de cele mai multe ori in incercarea de a le face pe toate bine, sfarsesti prin a le face pe toate prost. La un moment dat a "rasarit" ideea ca un organizator "multifunctional" aduce un discount la bugetul de cheltuieli, rezultand o suma mai mare la premii (eventual o taxa mai mica), dar sa-mi fie cu iertare, eu zic ca e riscant si sunt sanse mici sa multumesti toti pescarii, fie ca sunt in concurs fie ca sunt acasa, in fata calculatorului, ptr. ca uite,acestia din urma, in ultima vreme au inceput si ei sa aiba pretentii de la un organizator ( sa afiseze clasamentul repede, sa le puna poze, etc., ori daca el e prins cu bucataria si/sau cantarirea, m-as mira sa fie foarte prompt).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

George,sincer sa fiu treaba nu sta chiar asa cum a prezentat-o Oscior,am fost si noi acolo, dar fiecare cu parerea lui :wink: .
As vrea sa-l intreb pe Oscior la cate concursuri a participat pana la acesta de la Green Paradise?

gor965 scrie:
osc1or scrie:
robert 82 scrie:Bine ca dl.Toni86 nu poate sterge si aici , altfel ramaneau doar puncte puncte din postarea ta !
Multi se vor inscrie la concurs fara a citi plangerile noastre de aici... pacat ca nu ne putem spune ofurile acolo unde trebuie, dar deh... a platit omul anuntul, chiar inteleg situatia..
E regretabil ce-ai patit tu (echipa ta) dar nu cred ca trebuie sa astepti sa se anunte alt concurs al aceluiasi organizator, ptr. a-ti prezenta nemultumirile. Gandeste-te ca prin absurd nu s-ar inscrie nimeni la concursul lui, cu toate ca e posibil sa-si fi invatat lectia si sa se fi organizat mai bine. Fii convins ca multi citesc si in subforumul asta ce se discuta iar problemele semnalate nu sunt ceva "unicat". Se mai intampla chestii de genul asta cand organizatorul vrea sa si centreze, vrea si sa dea cu capul...crezand ca poate sa le faca pe toate, la modul perfect. Ei bine, nu, de cele mai multe ori in incercarea de a le face pe toate bine, sfarsesti prin a le face pe toate prost. La un moment dat a "rasarit" ideea ca un organizator "multifunctional" aduce un discount la bugetul de cheltuieli, rezultand o suma mai mare la premii (eventual o taxa mai mica), dar sa-mi fie cu iertare, eu zic ca e riscant si sunt sanse mici sa multumesti toti pescarii, fie ca sunt in concurs fie ca sunt acasa, in fata calculatorului, ptr. ca uite,acestia din urma, in ultima vreme au inceput si ei sa aiba pretentii de la un organizator ( sa afiseze clasamentul repede, sa le puna poze, etc., ori daca el e prins cu bucataria si/sau cantarirea, m-as mira sa fie foarte prompt).

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Madalin Dirla scrie: As vrea sa-l intreb pe Oscior la cate concursuri a participat pana la acesta de la Green Paradise?
De cand s-a curatat balta sau si inainte?!!!!!!
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Nea Cornele, se intreaba la cate a fost inainte pana la acest concurs..adica daca a mai fost la vreunu dar nu neaparat pe GP.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Claudiu Garlea scrie:Nea Cornele, se intreaba la cate a fost inainte pana la acest concurs..adica daca a mai fost la vreunu dar nu neaparat pe GP.
Bei! Iooooo si Nea Victor, ....... . , de-abia acu` am vazu` ca avem bradu` inpodobit. Intelegiiii?!!!!!
Urban culture.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Madaline, are relevanta la cate concursuri am mai participat pana la acela? De ce ma intrebi? ti se pare ca sunt prea pretentios?
Acela de la green paradise a fost primul pt mine ca participant, dar am fost pe balta ca vizitator la mai multe concursuri organizate de alte echipe de organizatori... la APS, la Senior Carp, la Babita, chiar si la o balta mult mai mica si mai fara pretentii pe la Fagaras (imi scapa numele)... ce a fost la Green Paradise a fost mult sub...

Spune concret cu ce am exagerat in cele expuse de mine aici?

Poate pt tine care participi la multe concursuri pe an, un simplu clasament final sau o diploma de participare nu au valoare, dar pt mine care particip la 1-2 concursuri pe an (din lipsa de parteneri, bani, timp liber, etc...) un clasament final sau o diploma este tot ce conteaza!
E frumos sa ajungi acasa sa te intrebe sotia pe ce loc ai iesit la concurs si sa ridici din umeri? intra saraca femeie la banuieli :)
Critic echilibrat

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

osc1or scrie:Madaline, are relevanta la cate concursuri am mai participat pana la acela? De ce ma intrebi? ti se pare ca sunt prea pretentios?
Acela de la green paradise a fost primul pt mine ca participant, dar am fost pe balta ca vizitator la mai multe concursuri organizate de alte echipe de organizatori... la APS, la Senior Carp, la Babita, chiar si la o balta mult mai mica si mai fara pretentii pe la Fagaras (imi scapa numele)... ce a fost la Green Paradise a fost mult sub...

Spune concret cu ce am exagerat in cele expuse de mine aici?

Poate pt tine care participi la multe concursuri pe an, un simplu clasament final sau o diploma de participare nu au valoare, dar pt mine care particip la 1-2 concursuri pe an (din lipsa de parteneri, bani, timp liber, etc...) un clasament final sau o diploma este tot ce conteaza!
E frumos sa ajungi acasa sa te intrebe sotia pe ce loc ai iesit la concurs si sa ridici din umeri? intra saraca femeie la banuieli :)
Beeeei Osc1or! Tu ejti var cu CPKao? Ce dreaq bei! Sifonarilor :).
Urban culture.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Osc1or a spus ceva clar: A crescut taxa si premiile au scazut! Urat gest dar poate au crescut pretentiile organizatorului! Restul e cancan!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Daca nu zicea Osu` nu va spargeati niciunu`. Hai ca ie Craciunu` si sa nu injuram :wink: !
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”