Madalin Dirla scrie:As vrea sa-l intreb pe Oscior la cate concursuri a participat pana la acesta de la Green Paradise?
L-ai prins la meniu, dupa zeci de concursuri si nopti pe balta ti se usuca papilele gustative si o farfurie de ciorba si-o saramura din juma' de biban se transforma in festin, nu?
Asteptam si noi raspunsuri de la dl Toni , din ce am vazut nu este prea interesat sa ne raspunda , cu toate ca nu am scris in topicul de la afisarea concursului.
In primul rind dl Toni de ce s-a marit taxa ?
Este indradevar nr de 15 participanti cel mai bun numar pentru balta dv sau ar trebui redus nr de concurenti ?
Cum se va proceda cu pesti morti pe timpul concursului ? Mai ales ca se stie ca pestii nu mor din cauza concurentilor .
Cine va arbitra acest concurs ? Asta findca arbitrajul facut de dv am inteles ca a fost sub orice critica.
Locurile de pescuit pina in primavara se vor reamenaja? findca am inteles ca o parte din locurile de pescuit sunt sub orice critica .
Ne puteti spune pina la data concursului ce cantitate de peste si mai ales ce marimi( in kg) de peste aveti in lac ?
Sper ca ne veti raspunde la intrebarile noastre fara sa va suparati , mai ales ca doriti sa promovati acest lac .
Oscior,inainte cu o noapte de concurs a plouat puternic si asa s-a inundat locul unde ati cazut voi...daca tin minte bine admin. baltii a dus cateva roabe de nisip sau paleti nu mai tin minte exact tocmai pentru a rezolva problemele aparute......referitor la mancare cred ca a fost pentru toata lumea la fel acum ca tu ai nimerit juma de biban si altul juma de ciortan nu trebuie luata personal.
La cele mai multe concursuri daca nu te clasezi pe podium diploma de participare(daca se da) o primesti in "ALB".
Nu vreau sa iau partea nimanui dar din punctul nostru de vedere nu a fost totul asa negru cu mai descris tu.
Sarbatori fericite si La multi ani!!
osc1or scrie:Madaline, are relevanta la cate concursuri am mai participat pana la acela? De ce ma intrebi? ti se pare ca sunt prea pretentios?
Acela de la green paradise a fost primul pt mine ca participant, dar am fost pe balta ca vizitator la mai multe concursuri organizate de alte echipe de organizatori... la APS, la Senior Carp, la Babita, chiar si la o balta mult mai mica si mai fara pretentii pe la Fagaras (imi scapa numele)... ce a fost la Green Paradise a fost mult sub...
Spune concret cu ce am exagerat in cele expuse de mine aici?
Poate pt tine care participi la multe concursuri pe an, un simplu clasament final sau o diploma de participare nu au valoare, dar pt mine care particip la 1-2 concursuri pe an (din lipsa de parteneri, bani, timp liber, etc...) un clasament final sau o diploma este tot ce conteaza!
E frumos sa ajungi acasa sa te intrebe sotia pe ce loc ai iesit la concurs si sa ridici din umeri? intra saraca femeie la banuieli
Buna seara , nu am raspuns pana acum pt. ca nu am vazut off-topic-ul dl Popescu, intodeauna am fost interesat sa multumesc pescarii ce au intrat la mine pe poarta , bineinteles nu intodeauna poti sa multumesti pe toata lumea , dupa felicitarile din parte pescarilor ce au plecat de la mine de pe balta, pot sa zic ca am multumit 98 % din pescari... cea ce sunt foarte multumit , incerc sa inbunatatesc balta si sa cresc densitatea piscicola de la an la an .
Referitor la concursul organizat de mine in primavara .
1- Eu am cerut sa fie stersa postarea lui "oscior" din motivul ca nu am vrut sa ii raspund pe topic-ul de concurs si sa se tot lungeasca cu prostii , in loc sa se lungeasca cu lista de participanti sau intrebari pt o organizare mai buna
2- La intrebarea referitoare la marirea taxei de participare v-am raspuns in alt topic , in acela in care am spus ca, nu o sa mai arbitrez eu si o sa platesc arbitri profesionisti, dar cum am spus si atunci o sa se mareasca taxa; cu toate ca nu stiu unde am gresit in arbitraj , au fost cate 2 martori unul dintr-o echipa alaturata altul din alta , decizia ce am luat-o pt pesti ce au facut soc termic, (se invata si la scoala ,dar nu toata lumea merge) eu zic ca a fost una de bun simt si de omenire , nu am eliminat echipele ce au avut cate un ciortan de 1-1,25 kg din cocnurs , dar ca masura nu le-am punctat pestii .
3- Nici una din echipele care au avut un peste mort nu faceau parte din prietenii mei , era chiar prima data cand ii vedeam , adica chiar si fiul d-voasta dl Poescu se afla printre ei , ce vroiati sa le zic plecati acasa? , echipele compuse din prietenii mei au fost clasati printre ultimele locuri daca vreti sa stiti Dl Robert82 , nu cred ca ma cunoasteti de faceti afirmatiile astea proaste , sunt un om foarte corect si educat , dar si mie imi sare cate o data tandara, daca vad ca eu respect si nu sunt respectat
4- S-au micsorat locurile , din 18 am ramas cu 15 (adica fondul este mai mic) , .
5 -Masura cu pestii morti a fost deja scrisa in regulament daca nu ati apucat s acititi la "SANCTIUNI" scrie foarte clar
6- Arbitrajul inca nu am vorbit , dar bineinteles ca o sa arbitreze cineva din cei profesionisti si cuonscuti
7 -Locurile au fost amenajate Dl popescu urmeaza sa li se faca si ubrare pana la concurs , locul unde a stat oscior a fost scos , nu din cauza neamenajarii sau ca nu tine peste( echipa lu' jony de la carpzon a luat locul 2 pe acest loc) din cauza unor potentiale ploi ce pot creste nivelul apei si Aceasta zona poate fi inundata , acest loc si inca un loc de la jumate vor ajuta la desfacerea directiilor de pescuit
8 -o sa fie 2 locuri pe insula mica si insula mare , pesti nu stau in zona asta, ei se refugiaza in aceasta zona cand nu se simt in siguranta , deci locurile de pe insula sunt cu dute vino .
Densitatea de peste din balta este la ora actuala de 4,5 tone , 3 tone cu pesti intre 1-5 kg , 1 tona pesti intre 5-10 kg , restul peste 10 kg , cel mai mare crap din balta este de 20 kg prins o singura data anul trecut, anul acesta a fost recordul un crap de 16 kg prins pt prima data in 3 ani ,urmat de un ten de 15 kg , iar cel mai mari pesti din balata sunt 2 teni aduci acum 3 ani unul de 18 si unul de 16 kg , nu au fost prinsi pana acum ,dar cusiguranta au amandoi peste 20 kg
9 -In primavara inaite de concurs balta v-a mai fi populata cu inca 4 tone de crap intre 2-4 kg
Anul trecut la concursul din vara costurile organizarii au fost mai mari, nu puteam sa fac in continuare concursuri sa blochez balta 3 zile si sa castig 2000 ron , eu zic ca am facut sacrificii mari ca m-am mutat pe balta ca sa muncesc mai mult.
Sarbatori fericite tuturor si incercati sa fi-ti mai buni unii cu altii , asta face din noi oameni
Toni86 scrie:Buna seara , nu am raspuns pana acum pt. ca nu am vazut off-topic-ul dl Popescu, intodeauna am fost interesat sa multumesc pescarii ce au intrat la mine pe poarta , bineinteles nu intodeauna poti sa multumesti pe toata lumea , dupa felicitarile din parte pescarilor ce au plecat de la mine de pe balta, pot sa zic ca am multumit 98 % din pescari... cea ce sunt foarte multumit , incerc sa inbunatatesc balta si sa cresc densitatea piscicola de la an la an .
Referitor la concursul organizat de mine in primavara .
1- Eu am cerut sa fie stersa postarea lui "oscior" din motivul ca nu am vrut sa ii raspund pe topic-ul de concurs si sa se tot lungeasca cu prostii , in loc sa se lungeasca cu lista de participanti sau intrebari pt o organizare mai buna
2- La intrebarea referitoare la marirea taxei de participare v-am raspuns in alt topic , in acela in care am spus ca, nu o sa mai arbitrez eu si o sa platesc arbitri profesionisti, dar cum am spus si atunci o sa se mareasca taxa; cu toate ca nu stiu unde am gresit in arbitraj , au fost cate 2 martori unul dintr-o echipa alaturata altul din alta , decizia ce am luat-o pt pesti ce au facut soc termic, (se invata si la scoala ,dar nu toata lumea merge) eu zic ca a fost una de bun simt si de omenire , nu am eliminat echipele ce au avut cate un ciortan de 1-1,25 kg din cocnurs , dar ca masura nu le-am punctat pestii .
3- Nici una din echipele care au avut un peste mort nu faceau parte din prietenii mei , era chiar prima data cand ii vedeam , adica chiar si fiul d-voasta dl Poescu se afla printre ei , ce vroiati sa le zic plecati acasa? , echipele compuse din prietenii mei au fost clasati printre ultimele locuri daca vreti sa stiti Dl Robert82 , nu cred ca ma cunoasteti de faceti afirmatiile astea proaste , sunt un om foarte corect si educat , dar si mie imi sare cate o data tandara, daca vad ca eu respect si nu sunt respectat
4- S-au micsorat locurile , din 18 am ramas cu 15 (adica fondul este mai mic) , .
5 -Masura cu pestii morti a fost deja scrisa in regulament daca nu ati apucat s acititi la "SANCTIUNI" scrie foarte clar
6- Arbitrajul inca nu am vorbit , dar bineinteles ca o sa arbitreze cineva din cei profesionisti si cuonscuti
7 -Locurile au fost amenajate Dl popescu urmeaza sa li se faca si ubrare pana la concurs , locul unde a stat oscior a fost scos , nu din cauza neamenajarii sau ca nu tine peste( echipa lu' jony de la carpzon a luat locul 2 pe acest loc) din cauza unor potentiale ploi ce pot creste nivelul apei si Aceasta zona poate fi inundata , acest loc si inca un loc de la jumate vor ajuta la desfacerea directiilor de pescuit
8 -o sa fie 2 locuri pe insula mica si insula mare , pesti nu stau in zona asta, ei se refugiaza in aceasta zona cand nu se simt in siguranta , deci locurile de pe insula sunt cu dute vino .
Densitatea de peste din balta este la ora actuala de 4,5 tone , 3 tone cu pesti intre 1-5 kg , 1 tona pesti intre 5-10 kg , restul peste 10 kg , cel mai mare crap din balta este de 20 kg prins o singura data anul trecut, anul acesta a fost recordul un crap de 16 kg prins pt prima data in 3 ani ,urmat de un ten de 15 kg , iar cel mai mari pesti din balata sunt 2 teni aduci acum 3 ani unul de 18 si unul de 16 kg , nu au fost prinsi pana acum ,dar cusiguranta au amandoi peste 20 kg
9 -In primavara inaite de concurs balta v-a mai fi populata cu inca 4 tone de crap intre 2-4 kg
Anul trecut la concursul din vara costurile organizarii au fost mai mari, nu puteam sa fac in continuare concursuri sa blochez balta 3 zile si sa castig 2000 ron , eu zic ca am facut sacrificii mari ca m-am mutat pe balta ca sa muncesc mai mult.
Sarbatori fericite tuturor si incercati sa fi-ti mai buni unii cu altii , asta face din noi oameni
Toni, era mult mai elegant daca faceai aceasta postare in topicul de concurs si nu imi stergeai acea postare..
Iti doresc toate cele bune si mult success in tot ceea ce faci! ai o balta super frumoasa!!
Multumesc Toni pentru raspunsuri , bune sau rele pozitive sau negative ai spus exact cea ce este pe teren . Acum vei vedea ca dupa ce lumea va citi raspunsurile tale se vor domoli si vor aprecia ca esti corect.
Nu stiu daca ai observat ca m-am inscris fara nici o problema la acest concurs , intrebarile puse de mine ereau de interes pentru majoritatea .
Pina la urma daca in continuare mor pesti in saci cum vei proceda ? mai ales ca pescarii se stie ca nu au nici o vina .Asta care o spui tu cu eliminearea iti spun sincer ca goneste multi pescari care ar vrea sa se inscrie la concurs . Chiar nu ai gasit o modalitate sa nu se mai lase pestii sa moara ?S-au noi pescarii dupa ce ii bagam in sac trebuie dupa fiecare 15 min sa le suflam in gura ?Si daca pesti mor dupa ce sunt pusi in saci in apa ce vina au pescarii ???Hai sa vedem si solutia si rezolvarea acestei probleme .
o sa mai raspund o data la aceasta intrebare , cu toate ca am spus clar in regulament
1 daca un peste moare din cauza pescarului , il scapa pe jos, ii rupe gatul cu un ac , atunci v-a fi eliminat
2 daca un peste incepe sa intre in soc termic se observa pt ca iese la suprafata cu tot cu sac , atunci trebuie anuntat arbitru sa vina in cel mai scurt timp , pestele o sa se cantareasca si o sa se puncteze, in cazul in care la cantarire aduceti pestele mort si nu ati anuntat arbitrul din timp ve-ti fi depunctat cu 20 de kg
3 daca se anunta arbitrul si acesta nu vine in maxim 15 minute , iar pestele este gasit mort o sa se cantareasca si o sa se puncteze
Lucrurile aceste s-au intamplat din cauza ca, in urma cu 2 zile inainte de concurs au fost inundatii , apa se racise imediat, si brusc a 2 zi a fost canicula , diferenta de temp din lac de unde erau prinsi pestii si temperatura apei din mal era foarte mare de 18-20 de grade, nu se intampla des aceste lucruri . asa ca nu trebuie sa va faceti griji , cu toate astea am scris clar in regulament sactiunile .
Cam dur este capitolul asta , adica daca pe la ora 12 prind un peste il pun in sac si dupa aceea in timpul nopti adorm iar dim pestele este mort in sac este de vina pescarul ca nu a vegheat la capatiiul pestelui naspa treaba . Trebuie gindit inainte sa te inscrii la concursuri pe acest lac fiindca oricind te poti trezi pentru sa zicem 2 pesti de 1,2 kg gasiti morti in saci ,ca esti eliminat din concurs . Trebuie revizuit acest capitol findca e clar ca pescarul nu are nici cea mai mica vina si pentru asa ceva trebuie sa plateasca tot el.
Cam dur este capitolul asta , adica daca pe la ora 12 prind un peste il pun in sac si dupa aceea in timpul nopti adorm iar dim pestele este mort in sac este de vina pescarul ca nu a vegheat la capatiiul pestelui naspa treaba .
Numai cu gandul la dormit esti Nae,.....sa fie de la andropauza pentru pestii cu"probleme" cumpara-ti salon de terapie intensiva(lada frigorifica)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".