Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca pestele nu colaboreaza mai pierdem vremea pe forum .. Binenteles ca suntem obisnuiti cu pescarii de tastatura si nu trebuie sa i luam in serios ...matei1971 scrie:Marian, chiar nu ai ce face. Lasa-l în pace ca are mintea odihnita. Un moderator nu poate face curat pe aici?
Nae, vorbești in neștiința de cauza, boilesurile lui Marian sunt foarte bune. Nu stau sa îți enumerez podiumurile de anul trecut pe care le-am obținut cu ele.popescu59 scrie:Nu este nici un show este purul adevar . Asa se intimpla cind te crezi invincibil si mai ales cind alergi dupa bani multi . E bine inainte de toate sa vezi unde trebuie sa mergi la concurs sa studiezi balta si dupa ce te informezi ce si cum ei in calcul daca ai posibilitatea cu ce produci sa poti urca pe podium.
Ce a facut Marian ?Simplu ne-a convins ca bilele produse de el sunt bune foarte bune da da la MV2 si la Peris unde pestele sta unul peste altul , unde este peste mic si putin Bilele lui nu au avut talent ,asta e adevarul . E bine inainte de a merge la concursuri pe balti no name INDIFERENT DE CIT DE MARI SUNT PREMIILE sa ei in calcul si ce si cit ai de pierdut in urma unui esec.
Pai cum se face ca eu prind cu bilele de la marian pe balti no name si le fac concurenta celor care planteaza cu porumbAlexandru Mihai scrie:Nae, vorbești in neștiința de cauza, boilesurile lui Marian sunt foarte bune. Nu stau sa îți enumerez podiumurile de anul trecut pe care le-am obținut cu ele.popescu59 scrie:Nu este nici un show este purul adevar . Asa se intimpla cind te crezi invincibil si mai ales cind alergi dupa bani multi . E bine inainte de toate sa vezi unde trebuie sa mergi la concurs sa studiezi balta si dupa ce te informezi ce si cum ei in calcul daca ai posibilitatea cu ce produci sa poti urca pe podium.
Ce a facut Marian ?Simplu ne-a convins ca bilele produse de el sunt bune foarte bune da da la MV2 si la Peris unde pestele sta unul peste altul , unde este peste mic si putin Bilele lui nu au avut talent ,asta e adevarul . E bine inainte de a merge la concursuri pe balti no name INDIFERENT DE CIT DE MARI SUNT PREMIILE sa ei in calcul si ce si cit ai de pierdut in urma unui esec.
Văd ca ai o problema cu omul Marian Constantin si nu sti cum sa dai in el.
Ar fi mai bine sa te abții de la comentarii fără sens asupra lui.