Pai stai sa îți aduc eu aminte cum ai tras la un concurs cel mai bun loc de pe balta si la sfârșit nu ți-ai găsit numele in primele 10 echipe , așa ca nu vorbi, du-te la concursuri de plăcere si lasă pe alții sa meargă la concursuri după bani, nu cred ca sa făcut de ras pe o balta unde a fost pentru prima oară, nu ești in măsura sa vorbești despre nimeni din pescuitul românesc, rezultatele tale in pescuit nu îți dau voie.popescu59 scrie:Nu ai pierdut nimic , a participat la acest concurs marele producator de bile Marian Constantin care din pacate imi e jena sa o spun sa cam facut de ris. Da nu e problema orice sut in popou este un pas inainte .E l isi inchipuia ca vine arunca 20 kg de bile si pac baga la buzunar 7500 ron.Daca erea un premiu de 1500 ron nu participa se scuza el intr-un fel , da ce a zis lasa ca ma duc eu la taranii aia si le dau cu balta in cap![]()
Toate baltile din Teleorman sunt axate pe porumb mai clar pe mamaliga , cine pescuieste strict pe bile poate sa arunce sute de kg nu va face absolut nimic in fata mamaligi din porumb
Ești prea mic in acest fenomen sa judeci pescarii...fie ei consacrați sau la început de drum pentru ca nu ai spate nimic notabil in acest fenomen.