Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stefan Popescu scrie: Din lipsă de cunoștințe juridice faci confuzii între termeni.
Mai pun odată temeiul de drept:
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national
Atunci sa obligi ANST-ul sa incheie protocolul cu CIPS-ul![]()
federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ
problema lor. legea ne permite sa nu ne asociem ca sa nu depunem activitati profesionale impotriva dorintei noastre![]()
Crapmania.ro te-a facut cunoscut in lumea asta, ar trebui sa intelegi ca este singura ta metoda de ati expune proiectele !Stefan Popescu scrie:PS Crapmania cred că ar trebui să mă premieze, la cât trafic îi fac. Te-ai întrebat de ce topic-urile mele sunt cele mai frecventate? Îți spun eu; de frică.![]()
![]()
![]()
Scopul sau e unic. 1000 de lei de membru cotizatia federala + taxa de emitere a legitimatiilor de sportivi, + taxe pentru avizari medicale, ITM etc. De ce? Fara cluburi afiliate nu va primi CIS-ul. Cand zic fara cluburi ma refer la cele ce se vor a fi afiliate nu si la cele pe care le-a inventat ca sa infiinteze marota din debara.Catalin Bujita scrie:Pai si de ce nu ai CIS-ul? Te chinui de cativa ani sa-l capeti si fara el este ca si cum nu ar exista.
Pentru stiinta ta nu fac confuzie intre termeni, stiu in ce stadiu te afli si nu ma intereseaza, ca de altfel decat pe fiecare dintre noi, decat daca ai toate actele. Atata timp cat nu le ai nu inteleg ce vrei de la noi?! Sa ti-l dau eu! Si daca-l obtii ce o sa faci mai departe cu el? O sa impui cluburilor cum sa fie sau o sa incerci sa faci ceva pentru ele. Cu alte cuvinte mai pe intelesul tuturor: CARE ESTE SCOPUL TAU?
Să-ți răspund punctual:Catalin Bujita scrie:Pai si de ce nu ai CIS-ul? Te chinui de cativa ani sa-l capeti si fara el este ca si cum nu ar exista.
Pentru stiinta ta nu fac confuzie intre termeni, stiu in ce stadiu te afli si nu ma intereseaza, ca de altfel decat pe fiecare dintre noi, decat daca ai toate actele. Atata timp cat nu le ai nu inteleg ce vrei de la noi?! Sa ti-l dau eu! Si daca-l obtii ce o sa faci mai departe cu el? O sa impui cluburilor cum sa fie sau o sa incerci sa faci ceva pentru ele. Cu alte cuvinte mai pe intelesul tuturor: CARE ESTE SCOPUL TAU?
Asea ai facut si tu cu primarii? Ia mai zi cu balastru`. Si cu copii. Aia-mi place. O sa-i pui sa scoata rame ca tema pentru acasa?!Stefan Popescu scrie: Înțelegerile se fac între mafioți.
Cat de penal esti!!!!?Stefan Popescu scrie:Să-ți răspund punctual:Catalin Bujita scrie:Pai si de ce nu ai CIS-ul? Te chinui de cativa ani sa-l capeti si fara el este ca si cum nu ar exista.
1. Cis-ul este o chestiune de timp. Nu știu de ce nu te întrebi dacă AGVPSR are CIS.
2 Ce fac cu el? Eu personal nimic, dar din acel moment nu mai are nimeni dreptul să facă competiții oficiale, cum de altfel nici acum nu au.
3. Scopul meu este unul singur; să pun pescuitul sportiv în legalitate și să-i creez cadrul normal de funcționare. Ce nu înțelegi tu este faptul că președintele unei federații sportive este alesul Adunării Generale. Cine îl numește, îl poate și revoca. Este un principiu democratic, pe care eu îl respect. Niște domni chiar au avut o întâlnire într-o cârciumă din București (locul unde s-au luat până acum deciziile din pescuit) având ca scop afilierea în haită a cluburilor, convocarea AG, schimbarea conducerii și mutarea sediului la București. Nici măcar atât nu au avut curajul să o facă. Să mă contrazică unul dintre participanți!