PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de miyagi »

Dan Serban scrie:
cornel.s scrie:Gata! Nu mai vrea! L-am pierdut :oops: .
Tocmai da un CTRL+F in legi, sa-ti mai ofere o poveste. :lol:

Ce nu inteleg eu, de ce dracului umple forumurile cu zeci de pagini in care ne spune acelasi lucru, adica nimic; atata timp cat procentual numarul membrilor/cititori de forumuri care sunt si pescari de competitie este mult mai mic decat al celor care practica pescuitul recreativ. Parerea mea(ca user al acestui forum) este ca ii se acorda mult prea multa importanta, din punctul meu de vedere gagiu' are reale probleme si cel mai probabil scrie dintr-un salon al spitalului de glumeti, ori lipsa unei ocupatii concrete il face sa-si multiplice identitatea, azi presedintele federatiei de pescuit, maine sef la balastiera, poimaine senator.
Te-ai prins?! Face si el trafic. Se induce ca e nevorbit si nebagat in seama. Il ajutam si noi cum putem :D .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
Bai, ti-am zis cu alienarea!
marota este federatia. Cluburile nu vor sa se afilieze ca sa nu ajunga si ele la fel.
1000 de lei x 30 de pescari un club considerabil, fac 30.000 de lei : 4,5 = 6666, 66 euro / club. Ce suma urata :evil: :evil: :evil:
Ti-am mai zis AGVPS-ul este autoritate nationala. N-are nevoie de asocieri, afilieri etc. Nu asculti? De ce? Nu-ti convine?
Măi nea,
După ce că ai capul mic, îți mai stă și creierul lejer. 1000 este cotizația clubului, vizele legitimațiilor fiind de 10 lei/an. Atât și nimic mai mult.
Ia zi nene, de unde și până unde AGVPSR este autoritate națională?[/quote]

AGVPS-ul este agentie de stat. Sti ce e aia o deconcentrata? Ca si agentie de stat reglementeaza anumite chestii. Ceea ce nu face o federatie. In cazul nostru, singura detinatoare a relatiei cu un "organism de drept privat" pe baza unui protocol. Avand acest protocol si aplicand cel mai bine deocamdata, legea pescuitului sportiv de agrement face din ea sa fie autoritatea de care-ti povesteam. Nici cu asta nu esti de acord?
Ia zi-i tu lu Nenea-l tau ce faci tu cu 1000 de lei / club, caz in care se afiliaza doar 5 cluburi la feeder-ata ta? De unde scoti bani pentru participarile la competitiile nationale si internationale ca ziceai ca pescarul nu vine cu nici-un ban de-acasa?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cu ce bani platesti toti angajatii federatiei? Da` pe antrenori? Da` pe arbitrii? Da` pe profesori sau pe lectori?
Din balastru :roll: ?
Urban culture.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

cornel.s scrie:Cu ce bani platesti toti angajatii federatiei? Da` pe antrenori? Da` pe arbitrii? Da` pe profesori sau pe lectori?

Din viitoarele transferuri :lol: :lol:
Pescar de rând

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dan Serban scrie:
cornel.s scrie:Cu ce bani platesti toti angajatii federatiei? Da` pe antrenori? Da` pe arbitrii? Da` pe profesori sau pe lectori?

Din viitoarele transferuri :lol: :lol:
Bai ce prost sint?! Si io ma cert cu el!
Vezi? Asta mi-a scapat :D .
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

:lol: :lol:

Fane este un tip generos, daca nu-i ajung banii isi vinde veregheta :!: :!: :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

PS Te-ai întrebat de ce topic-urile mele sunt cele mai frecventate? Îți spun eu; de frică. :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: Pierzi semnalul puternic de tot...

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Articolul 13 din Tratatul de functionare al Uniunii Europene

La elaborarea si punerea în aplicare a politicii Uniunii în domeniul agriculturii, pescuitului, transporturilor, pietei interne cercetarii si dezvoltarii tehnologice si al spatiului, Uniunea si statele membre tin seama de toate cerintele bunastarii animalelor ca fiinte sensibile si respecta actele cu putere de lege si normele administrative, precum si obiceiurile statelor membre în privinta riturilor religioase, a traditiilor culturale si a patrimoniilor regionale.

Articolul 4 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor

Articolul 4
1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
2. Privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.

http://www.aulim.ro/ro/doc/legislatie/duda.pdf

De mentionat faptul ca Romania este semnatara a Tratatului de functionare a Uniunii Europene si a Declaratiei Universale a Drepturilor Animalelor
In Romania pescuitul nu este recunoscut ca disciplina(ramura) sportiva

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

intreb si eu ca prostu!!!
cum se explica federatiile din celelalte state membre?.....functioneaza ilegal?
sau cum exista si functioneaza cips-fips?
pe ce baza se organizeaza CM-uri?
de ce ne numim sportivi? si nu criminali sau mai rau chinuitori de pesti?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Anti FRPS scrie: Articolul 4 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor

Articolul 4
1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
2. Privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.
Ai inteles gogoasa de ce n-ai CIS-ul acum? Si nici nu-l vei avea vreodata. Cluburilor li s-a eliberat la presiunile tale, dar pescuitul nu va fo recunoscut ca sport never-ever :lol: :lol: :lol: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”