PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...Sugerez titulatura Pescuitul pentru toți fraierii...
Nu-ti dai seama ca esti PENIBIL ??? Asa se exprima un presedinte de federatie? D-aia nu o sa ai in federatie decat oameni cu interese in sistem si oportunisti. Oamenii de caracter nu o sa ai.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Întrucât nu pot accesa topic-ul privind Campionatul Național de Crap, atrag atenția din acest topic (până nu voi fi banat) asupra faptului că o anumită revistă (pusă ca paravan) anunță un Campionat Național 2013 pentru tineret. Această revistă nu are nici o calitate de a organiza asemenea competiție, întrucât Campionatele naționale la toate probele de pescuit sportiv și la toate categoriile de vârstă sunt dreptul exclusiv al Federației Române de Pescuit Sportiv. Așa că cei care v-ați lăsat amăgiți de himera unui titlu național, reevaluați situația semnalată și trageți concluziile ce se impun. Cu revista ne vom lămuri noi pe cale juridică.
Sugerez titulatura Pescuitul pentru toți fraierii. Am impresia că încă nu s-a priceput că pescuitul sportiv din România are din 2 aprilie 2013 un reprezentant legal.
Bai bolnavule! Tu vorbesti de "calitati"? Tu ce calitate ai sa-ti "insusesti" pescuitul sportiv si sa-i pui lesa? Pa cine faci fraier? Sau vrei sa nu mai iesi din casa :roll: ?
Te duci la puscarie ........ si nu te lasa aia sa iesi decat o ora la plimbare :wink: . Si asta numai in tarc.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Eu vorbesc de legalitate, fiule! Nu mi-am însușit pescuitul sportiv și nici nu intenționez acest lucru. Nici nu vreau să-i pun lesă. Dimpotrivă, cred că l-am scos din lesa pe care i-o puseseră alții. Poți să înțelegi așa ceva? Dacă nu, înseamnă că ai o problemă!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
Eu vorbesc de legalitate, fiule! Nu mi-am însușit pescuitul sportiv și nici nu intenționez acest lucru. Nici nu vreau să-i pun lesă. Dimpotrivă, cred că l-am scos din lesa pe care i-o puseseră alții. Poți să înțelegi așa ceva? Dacă nu, înseamnă că ai o problemă!
Mai vedem noi cum stai tu cu legalitatea :wink: . Si cu mansarda :| . Chiar iti pui in ambitie sa faci pe toata lumea din vorbe nu?
Nu e bine Fane, nu e bine.
Urban culture.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie:Ce-i Albert? Esti nelinistit?
Absolut deloc :lol: :lol:
Stefan Popescu scrie:Ar trebui sa stii ca
..stiu mai multe decat stii mataluta despre multe lucruri :lol:
Stefan Popescu scrie:Federatia nu este de nasul tau.
Corect.Copiile si copiutile mototolite pe care le fluturi tu inseamna "federatia lu' peste". Hartiile alea se folosesc la haznale.Eu n-am treaba cu asa ceva.Tu te balacesti in ele.Asa ca-ti doresc agitatie constructiva.Ca sa te ajut o sa trag o data apa sa ai material
de rumegat.
P.S. cum merge cu uebchemu? Ti-a vazut cineva cis-u'? :lol:

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Stefan Popescu scrie:Întrucât nu pot accesa topic-ul privind Campionatul Național de Crap, atrag atenția din acest topic (până nu voi fi banat) asupra faptului că o anumită revistă (pusă ca paravan) anunță un Campionat Național 2013 pentru tineret. Această revistă nu are nici o calitate de a organiza asemenea competiție, întrucât Campionatele naționale la toate probele de pescuit sportiv și la toate categoriile de vârstă sunt dreptul exclusiv al Federației Române de Pescuit Sportiv. Așa că cei care v-ați lăsat amăgiți de himera unui titlu național, reevaluați situația semnalată și trageți concluziile ce se impun. Cu revista ne vom lămuri noi pe cale juridică.
Sugerez titulatura Pescuitul pentru toți fraierii. Am impresia că încă nu s-a priceput că pescuitul sportiv din România are din 2 aprilie 2013 un reprezentant legal.

Nea Fane, cum facem daca noi vrem sa pescuim nesportiv la acest Campionat National de Tineret? denumirea poate fi schimbata, oricand..
Incearca sa ne slabesti cu aberatiile tale, traiesc cu impresia ca tu visezi noaptea si povestesti ziua.
La varsta ta ar trebui sa-ti cauti alte activitati..incearca sa cresti porumbei, fluturi; ocupa-ti timpul altfel, pentru ca noi, comunitatea de pescari de crap, ne-am plictisit/saturat de tine si de gogosile tale.
Pescar de rând

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

E simplu Dane. Campionatul National de Pescuit de Agrement si s-a rezolvat :wink: .
Nu-ti mai cere nimeni CIS si nici legitimatie. Oricum fiecare cunoaste pe fiecare si se pot desfasura astfel de actiuni, iar Fane ramane cu cluburile alea fantoma cu care a infiintat federatia sa-si faca CN-u sportiv.
Poate candva o sa ne spuna si noua care au fost membrii aia exact care i-au conferit dreptul legal sa infiinteze federatia !
Urban culture.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Care este calendarul competitional al federatiei lu peste prajit? Sau este singura federatie sportiva care are ca obiect de activitate interzicerea sportului respectiv?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:E simplu Dane. Campionatul National de Pescuit de Agrement si s-a rezolvat :wink: .
Nu-ti mai cere nimeni CIS si nici legitimatie. Oricum fiecare cunoaste pe fiecare si se pot desfasura astfel de actiuni, iar Fane ramane cu cluburile alea fantoma cu care a infiintat federatia sa-si faca CN-u sportiv.
Poate candva o sa ne spuna si noua care au fost membrii aia exact care i-au conferit dreptul legal sa infiinteze federatia !
CE MAI FACI CORNELUS? BINE, SANATOS?

LINKURI SUNT PERMISE DOAR PARTENERILOR CRAPMANIA.RO ! ESTE ASA GREU SA RESPECTATI UN REGULAMENT ? -MODERIUS

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Aoleu MAMAAAAAAAAAAAAA e TARE HIRTIA ASTA .Ne puteti spune mai concret ce inseamna hirtia asta ?Se poate cumva sa nu mai mergem la pescuit daca ce ?S-au cum ?Nu mai putem participa la concursuri daca ce ? S-au cum ?Vreau sa vad prima masura luata de federatie , asta ca sa ma puteti convinge ca ati avea ceva putere . Chiar sunt curios impotriva cui veti avea putere sa luati masuri legislative .Ca asa amenintari cu darea in judecata chiar m-am plictisit . Vreau sa vad concret ce putere aveti .Nu numai vorbaraie fara rost hai sa vedem faptele.Sunteti in stare sa treceti la fapte ? DA ORI BA ?S-au cea ce ne tot spuneti se va concretiza in viiitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ?Daca da findca sunt sigur ca asa veti spune cind preconizati ca veti fi in masura sa luati atitudine cu adevarat?In 3 -6-10 luni sau 2-4-8-9 ani ?Cinddddddddddddddd ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”