PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Stefan Popescu »

DA! Suntem pregatiti.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Stefan Popescu scrie:DA! Suntem pregatiti.
sa faceti ce? felatie?

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Dl Popescu vad ca evitati intrebarile mele , de ce ? Hai astept un raspuns oficial la ce v-am intrebat.Sa stie lumea concret cind incepe RAZBOIUL adevarat nu cel din desene animate .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

DumiD scrie:
Stefan Popescu scrie:DA! Suntem pregatiti.
sa faceti ce? felatie?
Asortat: felatie & cunilingus !
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

eu nu pricep de ce va legati de el, omu in nebunia lui a facut ce n-ati reusit voi de atatia ani...acum, nu va ramane de facut decat sa va afiliati, sa-l dati jos in secunda 2 si sa va puneti singuri sef la federatie pe cine vreti voi, simplu...ups, uitasem ca in lumea crapista de la noi nimic nu e simplu :D

Stefan Popescu
pescar de competitie

iulian_i scrie:eu nu pricep de ce va legati de el, omu in nebunia lui a facut ce n-ati reusit voi de atatia ani...acum, nu va ramane de facut decat sa va afiliati, sa-l dati jos in secunda 2 si sa va puneti singuri sef la federatie pe cine vreti voi, simplu...ups, uitasem ca in lumea crapista de la noi nimic nu e simplu :D
Aici este problema iulian_i. Baietii astia curajosi de pe forum, stiu foarte bine ca in federatie cuvantul de ordine este legea si disciplina si ca foarte putini se incadreaza in aceste exigente. Iti garantez ca federatia nu este condusa de oligofreni si ca in ea nu se va intra ca in autogara. Cluburile care doresc sa se afilieze, vor trebui sa faca dovada ca sunt capabile sa-si sustina activitatea de performanta pe alte criterii decat cele de pana acum, adica sa nu mai faca performanta pe banii sportivilor. Pescuitul sportiv nu duce lipsa de sportivi talentati, ci de manageri competenti. Sunt doua lucruri total diferite.

Stefan Popescu
pescar de competitie

popescu59 scrie:Dl Popescu vad ca evitati intrebarile mele , de ce ? Hai astept un raspuns oficial la ce v-am intrebat.Sa stie lumea concret cind incepe RAZBOIUL adevarat nu cel din desene animate .
Nu este vorba de niciun razboi. Federatia are un statut, regulamente, recunoastere nationala si autorizatia de reprezentare internationala a Romaniei pe ramura de sport pescuit sportiv. Ce pot garanta, este faptul ca toate competitiile oficiale nationale si cele internationale ce se desfasoara pe teritoriul national sunt in competenta sa, iar singurii sportivi cu drept de participare la acestea sunt cei cuprinsi in sistemul ei competitional si legitimati la cluburile afiliate. Restul sunt niste cetateni onorabili ai acestei tari, pe care eu ii respect in mod egal.
PS Daca va referiti la Calendarul competitional il gasiti pe web site-ul federatiei.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
popescu59 scrie:Dl Popescu vad ca evitati intrebarile mele , de ce ? Hai astept un raspuns oficial la ce v-am intrebat.Sa stie lumea concret cind incepe RAZBOIUL adevarat nu cel din desene animate .
Nu este vorba de niciun razboi. Federatia are un statut, regulamente, recunoastere nationala si autorizatia de reprezentare internationala a Romaniei pe ramura de sport pescuit sportiv. Ce pot garanta, este faptul ca toate competitiile oficiale nationale si cele internationale ce se desfasoara pe teritoriul national sunt in competenta sa, iar singurii sportivi cu drept de participare la acestea sunt cei cuprinsi in sistemul ei competitional si legitimati la cluburile afiliate. Restul sunt niste cetateni onorabili ai acestei tari, pe care eu ii respect in mod egal.
PS Daca va referiti la Calendarul competitional il gasiti pe web site-ul federatiei.
Popescule, cu putin noroc si consecventa iasa ceva :http://www.crocodilul.ro/poze_imagini_a ... _gura.html
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mulți o să aibă parte de sugestia ta. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@popescu

Cand o sa inveti sa respecti pescarii, atunci vei fi respectat ! Intr-o tara democratica, oamenii isi aleg conducatorii, nu invers. Asa ca nu te bucura de ce ai realizat(daca ai realizat ceva) ca mai devreme sau mai tarziu tot pescarii vor avea ultimul cuvant de spus..... sau poate intre timp te mai cizelezi.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”