Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
sa faceti ce? felatie?Stefan Popescu scrie:DA! Suntem pregatiti.
Asortat: felatie & cunilingus !DumiD scrie:sa faceti ce? felatie?Stefan Popescu scrie:DA! Suntem pregatiti.
Aici este problema iulian_i. Baietii astia curajosi de pe forum, stiu foarte bine ca in federatie cuvantul de ordine este legea si disciplina si ca foarte putini se incadreaza in aceste exigente. Iti garantez ca federatia nu este condusa de oligofreni si ca in ea nu se va intra ca in autogara. Cluburile care doresc sa se afilieze, vor trebui sa faca dovada ca sunt capabile sa-si sustina activitatea de performanta pe alte criterii decat cele de pana acum, adica sa nu mai faca performanta pe banii sportivilor. Pescuitul sportiv nu duce lipsa de sportivi talentati, ci de manageri competenti. Sunt doua lucruri total diferite.iulian_i scrie:eu nu pricep de ce va legati de el, omu in nebunia lui a facut ce n-ati reusit voi de atatia ani...acum, nu va ramane de facut decat sa va afiliati, sa-l dati jos in secunda 2 si sa va puneti singuri sef la federatie pe cine vreti voi, simplu...ups, uitasem ca in lumea crapista de la noi nimic nu e simplu
Nu este vorba de niciun razboi. Federatia are un statut, regulamente, recunoastere nationala si autorizatia de reprezentare internationala a Romaniei pe ramura de sport pescuit sportiv. Ce pot garanta, este faptul ca toate competitiile oficiale nationale si cele internationale ce se desfasoara pe teritoriul national sunt in competenta sa, iar singurii sportivi cu drept de participare la acestea sunt cei cuprinsi in sistemul ei competitional si legitimati la cluburile afiliate. Restul sunt niste cetateni onorabili ai acestei tari, pe care eu ii respect in mod egal.popescu59 scrie:Dl Popescu vad ca evitati intrebarile mele , de ce ? Hai astept un raspuns oficial la ce v-am intrebat.Sa stie lumea concret cind incepe RAZBOIUL adevarat nu cel din desene animate .
Popescule, cu putin noroc si consecventa iasa ceva :http://www.crocodilul.ro/poze_imagini_a ... _gura.htmlStefan Popescu scrie:Nu este vorba de niciun razboi. Federatia are un statut, regulamente, recunoastere nationala si autorizatia de reprezentare internationala a Romaniei pe ramura de sport pescuit sportiv. Ce pot garanta, este faptul ca toate competitiile oficiale nationale si cele internationale ce se desfasoara pe teritoriul national sunt in competenta sa, iar singurii sportivi cu drept de participare la acestea sunt cei cuprinsi in sistemul ei competitional si legitimati la cluburile afiliate. Restul sunt niste cetateni onorabili ai acestei tari, pe care eu ii respect in mod egal.popescu59 scrie:Dl Popescu vad ca evitati intrebarile mele , de ce ? Hai astept un raspuns oficial la ce v-am intrebat.Sa stie lumea concret cind incepe RAZBOIUL adevarat nu cel din desene animate .
PS Daca va referiti la Calendarul competitional il gasiti pe web site-ul federatiei.