Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Am eu impresia sau ești un pic ofticat?Vali Vesa scrie:"...va avea o întâlnire de lucru..."
Limbajul de lemn la el acasa, parca citesc dn Scanteia cand tovarasul avea vizite de lucru...
Am eu impresia sau ești un pic ofticat?Stefan Popescu scrie:Vali Vesa scrie:"...va avea o întâlnire de lucru..."
Limbajul de lemn la el acasa, parca citesc dn Scanteia cand tovarasul avea vizite de lucru...
În orice caz nu caut dobitoci ca tine. Pescarii sportivi (nu dobitocii) au dreptul să fie informați corect despre actuala stare de organizare a pescuitului sportiv.shimanobig scrie:Am eu impresia sau ești un pic ofticat?Stefan Popescu scrie:Vali Vesa scrie:"...va avea o întâlnire de lucru..."
![]()
![]()
![]()
[/quote
Bai Lakenstein....
date drecu de oropsit senil,ce rasa ma-tii cauti pe forumul acesta lingaule.Pai hai sa-ti spun eu ceva,daca in viata mea am sa fiu nevoit sa platesc la tine o cotizatie sau orice fel de taxa pentru participarea mea la un concurs ....atunci am sa zic: ma pish pe el pescuit,nu-mi mai trebuie.
asa ca date-n smoala si foc si marsh din preajma noastra....batran infect, schizofrenic si paranoic
Nici noi nu avem nevoie de schizofrenici, ca tine.Stefan Popescu scrie: În orice caz nu caut dobitoci ca tine. Pescarii sportivi (nu dobitocii) au dreptul să fie informați corect despre actuala stare de organizare a pescuitului sportiv.
ADMIN, admiți asemenea specimene pe forum? Cred că ar trebui făcută puțină curățenie. Asta pentru ca forumul să își mențină renumele, nu să devină o cocină.
Ce ti-am spus eu Popescule, ca "te ceri" la P(end)ULA !!!gabi1 scrie:Stefan Popescu, iar te ceri la dictionarul cu arhaisme & cuvinte inferioare ??("colegul" este pe receptie)