Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Am eu impresia sau ești un pic ofticat?Vali Vesa scrie:"...va avea o întâlnire de lucru..."
Limbajul de lemn la el acasa, parca citesc dn Scanteia cand tovarasul avea vizite de lucru...

Am eu impresia sau ești un pic ofticat?Stefan Popescu scrie:Vali Vesa scrie:"...va avea o întâlnire de lucru..."
Limbajul de lemn la el acasa, parca citesc dn Scanteia cand tovarasul avea vizite de lucru...

[/quote
[/quoteÎn orice caz nu caut dobitoci ca tine. Pescarii sportivi (nu dobitocii) au dreptul să fie informați corect despre actuala stare de organizare a pescuitului sportiv.shimanobig scrie:Am eu impresia sau ești un pic ofticat?Stefan Popescu scrie:Vali Vesa scrie:"...va avea o întâlnire de lucru..."

[/quote
Bai Lakenstein....
date drecu de oropsit senil,ce rasa ma-tii cauti pe forumul acesta lingaule.Pai hai sa-ti spun eu ceva,daca in viata mea am sa fiu nevoit sa platesc la tine o cotizatie sau orice fel de taxa pentru participarea mea la un concurs ....atunci am sa zic: ma pish pe el pescuit,nu-mi mai trebuie.
asa ca date-n smoala si foc si marsh din preajma noastra....batran infect, schizofrenic si paranoic
Nici noi nu avem nevoie de schizofrenici, ca tine.Stefan Popescu scrie: În orice caz nu caut dobitoci ca tine. Pescarii sportivi (nu dobitocii) au dreptul să fie informați corect despre actuala stare de organizare a pescuitului sportiv.
ADMIN, admiți asemenea specimene pe forum? Cred că ar trebui făcută puțină curățenie. Asta pentru ca forumul să își mențină renumele, nu să devină o cocină.
Ce ti-am spus eu Popescule, ca "te ceri" la P(end)ULA !!!gabi1 scrie:Stefan Popescu, iar te ceri la dictionarul cu arhaisme & cuvinte inferioare ??("colegul" este pe receptie)