PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Stefan Popescu »

Catalin Bujita scrie:
andrei vladeanu scrie:
Catalin Bujita scrie: Pai eu nu inteleg ce beneficiu as avea eu personal ca pescar sportiv legitimat, sau Free Carp Deva (club sportiv de pescuit la crap), prin infiintarea unei alte asociatii de cluburi.
...iar la intrebarea asta trebuie sa-ti raspunzi singur.

Nu Andrei, trebuie sa ma convingi
Te conving eu:
Art. 24
(
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
.................................................................................
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

Ai înțeles?

Stefan Popescu
pescar de competitie

andrei vladeanu scrie:
Stefan Popescu scrie:A fost recunoscută ramura de sport pescuit la crap? :lol: :lol: :lol: Vezi că la recunoaștere îți cere și statutul federației internaționale de profil. Nu știu să fie vreo federatie internațională de pescuit la crap.
ii facem recunoastere. stai linistit nea fane, ca se rezolva...
Deabia aștept. Cât mai durează? :lol: :lol: :lol:
Nu de alta, dar pescuitul la crap este înscris ca probă sportivă la FRPS.
Nu ar strica să solicitați și o rezervare de denumire la RNONG. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai încercat?
Ultima oară modificat Mie Ian 23, 2013 11:37 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

nu stiu. nu ne-am apucat inca.
sa vedem daca isi doresc cluburile. s-ar putea sa nu vrea aceasta asociere federativa, iar proiectul sa fie sortit esecului la fel ca epava dumitale de federatie...
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Atata timp cat pescuitul nu va fi recunoscut ca sport "de sine statator" nu e nicio nevoie de infiintarea vreunei federatii Andrei. APCR-ul ar fi de ajuns. Daca te iei dupa mintea lui fane il poti baga in nomenclatorul de meserii si-am scapat cu totii de doxat.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

andrei vladeanu scrie:nu stiu. nu ne-am apucat inca.
sa vedem daca isi doresc cluburile. s-ar putea sa nu vrea aceasta asociere federativa, iar proiectul sa fie sortit esecului la fel ca epava dumitale de federatie...
O să fie cam complicat, întrucât cluburile sunt constituite pe ramura de sport „pescuit sportiv”. Scrie pe verso-ul Certificatelor de identitate sportivă și pe autorizația de funcționare. Nu există cluburi sportive nici de crap, nici de spinning, nici de muscă artificală. :lol: :lol: :lol:
PS Te-a sunat dl. Răduță?

andrei vladeanu
Veteran

Stefan Popescu scrie:
andrei vladeanu scrie:
Stefan Popescu scrie:A fost recunoscută ramura de sport pescuit la crap? :lol: :lol: :lol: Vezi că la recunoaștere îți cere și statutul federației internaționale de profil. Nu știu să fie vreo federatie internațională de pescuit la crap.
ii facem recunoastere. stai linistit nea fane, ca se rezolva...
Deabia aștept. Cât mai durează? :lol: :lol: :lol:
Nu de alta, dar pescuitul la crap este înscris ca probă sportivă la FRPS.
Nu ar strica să solicitați și o rezervare de denumire la RNONG. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai încercat?
stii ce nu intelegi d-ta nea fane si nu ai sa intelegi niciodata?
daca exista vointa comuna a cluburilor si a persoanelor importante din fenomen orice proiect se poate face.

cu 3 hartii, 2000 de citate din legi, 3000 de postari pe forum, 10 cluburi fantoma si o groapa plina cu broaste nu o sa faci niciodata nimic cu toate RNONG-urile din lume...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Stefan Popescu scrie:
O să fie cam complicat, întrucât cluburile sunt constituite pe ramura de sport „pescuit sportiv”. Scrie pe verso-ul Certificatelor de identitate sportivă și pe autorizația de funcționare. Nu există cluburi sportive nici de crap, nici de spinning, nici de muscă artificală. :lol: :lol: :lol:
m-a sunat. ne vedem luni.
ce-ti zic aici o sa-ti spun si luni.
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Îți doresc succes. Mă îndoiesc că îl vei avea! Nu știi în ce țară trăiești? Credeam că ai priceput deja, dar văd că m-am înșelat.

Stefan Popescu
pescar de competitie

andrei vladeanu scrie:
Stefan Popescu scrie:
m-a sunat. ne vedem luni.
ce-ti zic aici o sa-ti spun si luni.
Corect. I-am spus eu deja.

andrei vladeanu
Veteran

Stefan Popescu scrie:
Corect. I-am spus eu deja.
mi s-a umplut c...l de lacrimi :D