Vladut,
Speram sa avem un dialog civizat. Eu doar am intrebat cine sunt persoanele neserioase. Nu vrei sa spui ca iti e frica. Nu e nici o problema.
Nu am sa iti raspuns la apelativele tale dar am sa iti spun urmatoarele:
- acum cativa ani mi-a fost sunata sotia chiar in momentul in care faceam primul concurs pe Tanbabesti. Aseara amenintai cu Anaf-ul concursurile de la Sarulesti. Ai sters intre timp postarea. Iar vizita de la Anaf am avut. Pot sa mai vina baietii ca lucram legal.

Acum stiu cine e sifon. Tu.
- ai spus ca promovarea costa. La CN-ul de anul asta, crapmania a vrut sa fie sponsor, dupa care, de frica, s-a retras. Cum de la semifinale si finala participantii au fost obligati sa poarte veste cu senzor si crapmania. Cat a costat promovarea si unde s-au virat banii? Asta legat de promovorea de care zici tu ca are un pret.
- cine sunt eu? Un user pe forum care te-a intrebat civilizat niste lucruri afirmate de tine. Nu caut nici o reclama. Daca vreau ai platesc lui Miere. Prefer sa platesc facebook-ului pe motiv ca e unul aici pe forum care scrie tampenii fara sa probeze.
Sa astept un raspuns sau sa astept un ban?

P.S. ma rugat Dan City sau cum ai spui tu Dan Mecanicu Nebunu' sa iti transmit urmatoarele: te saluta si te invita gratuit la Campionatul National de Plantat. Sper sa nu consideri reclama. Daca da,da-mi un cont sa iti transfer bani.