Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu ca arbitru cu ceva experiență(si mai bună și mai proastă),pot spune că s-a ajuns la prea mare încrâncenare în pescuit ,dacă nu se ia atitudine se va ajunge la un impas.Spun asta pentru că tot la acest concurs au mai fost și alte probleme destul de grave,mult mai grave decât cele de mai sus,cu răgnete și amenințări culminând cu aducerea bătăușilor pe baltă pentru reglarea conturilor.
Carp United aduce o medalie de la CM, doar ei stiu cum, in timp ce se intampla d-astea in minunatul pescuit de competitie autohton.gor965 scrie:
Spun asta pentru că tot la acest concurs au mai fost și alte probleme destul de grave,mult mai grave decât cele de mai sus,cu răgnete și amenințări culminând cu aducerea bătăușilor pe baltă pentru reglarea conturilor.
Cicerone Serbanescu
Romanul e creativ si poti pune si mama Go Pro-ului sa il supravegheze si tot te fenteaza.gabi1 scrie:Eu ca arbitru cu ceva experiență(si mai bună și mai proastă),pot spune că s-a ajuns la prea mare încrâncenare în pescuit ,dacă nu se ia atitudine se va ajunge la un impas.Spun asta pentru că tot la acest concurs au mai fost și alte probleme destul de grave,mult mai grave decât cele de mai sus,cu răgnete și amenințări culminând cu aducerea bătăușilor pe baltă pentru reglarea conturilor.http://www.crapmania.ro/forum/discutii- ... 86-15.html
Unii vor să câștige cu orice preț, alții ajung la disperare că pierd bani și timp la mișto(prosteală),la un moment dat se va ''sparge buboiul''. Vom vedea atunci care vor fi costurile.
Ne dezamăgești, te știam un băiat intuitiv.osc1or scrie:Oare de ce dupa concursul asta nu a mai intrat nimeni sa felicite pe toata lumea pt performante, participare, administratie, organizare?
La punctul 3 : Taxa : 1500 lei / echipa 3 pescari cu drepturi depline, 3 Arsinele, nu 4 , nu 5gor965 scrie:
3.Arșinel spune că nu scrie nicăieri că nu au voie 4,5...membri într-o echipă
4.Dacă tot se simte nedreptățit de ce nu spune că și Iulică i-a aruncat o lansetă cu ceva timp înainte chiar de față cu noi arbitri când cântăream la standul a-6,putând primi eliminare încă de atunci?
Eu ca arbitru cu ceva experiență(si mai bună și mai proastă),pot spune că s-a ajuns la prea mare încrâncenare în pescuit ,dacă nu se ia atitudine se va ajunge la un impas.Spun asta pentru că tot la acest concurs au mai fost și alte probleme destul de grave,mult mai grave decât cele de mai sus,cu răgnete și amenințări culminând cu aducerea bătăușilor pe baltă pentru reglarea conturilor.
Cicerone Serbanescu
La sedinta tehnica Marian Constantin a spus clar ca din acel moment el este doar concurent si ca Nea Cici o sa ia toata deciziile! De ce trebuia acordul lui Marian?addicted scrie:multumesc ghita adrian petru corectitudine !!!Si mari constantin ca nu a dictat eliminare fara probe...
Toată ziua nu ai sesizat că rămâi fără țigări?, să nu apelezi în toiul nopții la o ''brigadă'' de prieteni să te aprovizioneze? Unul nu era suficient?Nea Cici baietii care au venit la noi in stand sunt prietenii nostrii si nu batausi venisera sa aduca tigari si sucuri nu au stiut ca nu au voie noaptea