polemici mutate din topicul CIR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: polemici mutate din topicul CIR

Mesaj de Val »

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: ...presedintilor de club, iniatial adevaratii conducatori ai Apcr-ului.... :oops:
Initial cand? Fi te rog mai clar, in ce an? Ca nu mai tin minte... :wink:
Cind l-a pus el pe Stanila presedinte ...Bibu avea draci pe el :oops: :oops: dar Bibu nu facea 10.000 EUR / an din sponsorizari . Nu facut nici Stanila pentru ca a fost criza .... Dar Vali , nu te supara sunt doi ani de atunci ... si nu ati miscat nimic in APCR .
V-am lasat cu protocol semnat , cu imagine fata de AGVPS ....samd . Ce ati facut voi ...?? Nu am fost acolo si nici nu mai vreau .
Ultima oară modificat Lun Oct 24, 2011 22:31 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

De normalitate vorbiti voi ?
@Andrei, daca tot voiai sa aduci pacea mondiala :) , de ce dracului n-ai postat a doua zi factura asta nenorocita?
@Vladut, pai dca aduci in discutie "verisoare" vis-a-vis de Val, esti intr-o mare eroare! In plus de asta, fiind partenerul lui, ma implici si pe mine in aceeasi oala, si nu cred ca cineva pe lumea asta m-a vazut pe mine sau pe Val la vreun concurs in asemenea companii! Iarta-ma, dar am o virsta si un statut social , si nu permit sa ma murdareasca gratuit cineva , fie si pe un forum de pescuit!
Problema ,de fapt, e ca in functie de interesele fata de unul sau altul(si intotdeauna , nu stiu cum se face, dar astia se schimba..), la multe concursuri se fac concesii ! Imi cer scuze fata de unii prieteni sau cunoscuti din lumea asta a carpfishingului, dar intre o chermeza si un concurs e diferenta mare! Si concursuri serioase sunt din ce in ce mai putine...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Mult prea putine .....concursuri care se vor adevarate si care sa caute sa atrag pescari si nu amatori sau arzatori de timp liber . Viata e grea astazi .

Si Andrei a gresit in doua faze - fie ca nu a pus factura asta imediat pe PM , fie ca a pus-o prea tarziu si public . Scriam acum ceva vreme ca nu trebuie sa pui pe Forum orice cost , dar asta e limita alegerii de catre fiecare - Eu unul consider ca limita postarii bugetului echipei nationale a fost trecut ....cu mult peste ceea ce eu doream . Dar eu sunt unul singur si nimeni din lot nu a mai cerut asa ceva !? Plus ca NU EXISTA nic iun fel de topic cu participarea colegilor mei , vizavi de acest CM !! Chiar nu am fost acolo ??? Locul 6 - OK din 22 echipe - locul 3 in dimineata concursului , samd , eu am deschis ceva , s-a dus dracului .......PACAT !
Din pacate cred ca este singura data cind un lot a plecat la CM fara sa stie pe ce bani sta ..... la modul general . Nu stiu cum a fost anul trecut , dar eu stiu cum a fost anul asta . Plus discutii inexistente .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:@Vladut

Ce atentii au fost date pentru alegerea Sarulestiului ? Spune-mi si mie ca sa stiu ce bani sa imi cer de la Raduta ? Poate ma pricopsesc ...
Tu ce ai facut , ai facut ptr Romania...... Bani ai, lasa-i pe altii sa manance din aceasta combinatie.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: ...presedintilor de club, iniatial adevaratii conducatori ai Apcr-ului.... :oops:
Initial cand? Fi te rog mai clar, in ce an? Ca nu mai tin minte... :wink:

Ti-a raspuns Val, acum 2 ani, cand inca credeam in povesti si sunam oamenii sa vina sub aripa Apcr, unde speram sa existe un consiliu director, ca sa nu mai poata fura nimeni......

Acum realizez cat de naiv eram. Dar si cati naivi mai sunt in aceasta lume a pescuitului.... :mrgreen:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vladut Mateianu scrie:Cere la ce concurs vrei si maine vei avea chitanta rosie pe forum..... :wink: Nu ma doare mana sa scriu, chitante gasesti la toate magazinele.....

Important este ca chitantele sa fie corecte, pe sume reale. Nu chitante cu tarusi = 80 de milioane, banda = 60 de milioane, etc....

ps apropo, la concursul de stiuca din delta unde te-ai inscris iti dau chitanta de la pensiune, cu cazare , masa si ..etc. :wink: PAROL.

ps 2 "verisoarele" care insotesc uneori pescarii pe la concursuri, dau chitanta fiscala ? ia lumineaza-ma mai val ! :D

@ cezar

mai sus ai raspunsul meu. nu este nici o insinuare, l-am intrebat pe val (cel care urla ca doreste chitante :!: ), daca curvele venite pe la diverse petreceri, concursuri, sau in general, dau chitanta ptr prestari servici ! de aici, pana la a-l acuza de asa ceva este cale lunga, m-ar batea Dumnezeu sa fac asemenea afirmatii.... :oops: raspunsul il astept in continuare, deoarece treaba cu chitantele (problema din aceasta seara a lui val) o consider un atac personal, gratuit. :!:
CS SENZOR

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...acum 2 ani...
Vladut, nu degeaba te-am intrebat. Acum 2 ani, cand zici tu, sperai ca presedintii de cluburi sa conduca intradevar, cate cluburi ai reprezentat (si ai votat in numele lor) in sedinta in care l-ai propus pe, atunci, incoruptibilul Costel Stanila, pe care-l umplii de rahat acum...???
O sa-mi spui ca da, ai reprezentat 3-4 cluburi (sau mai multe) dar ai avut mandat... Mandat my ass... :evil: Cand stim toti foarte bine ce loby faceai pentru Costel, omul tau, din clubul tau. Cinstit, corect, nu-l intereseaza banii, are bani destui... etc. Acum e invers: hot, bandit, combinator si cate altele... Scuze, dar parca vad un clasic in viata, care ieri ridica in slavi un Florin sau Mihai Costea si azi ii face mascarici.
Spui ca te-ai inselat in legatura cu Costel. Vezi sa nu zici la anu ca te-ai inselat din nou si te-ai anturat gresit.

In rest s'auzim numai de bine. Ca de rau suntem satui.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: ...acum 2 ani...
Vladut, nu degeaba te-am intrebat. Acum 2 ani, cand zici tu, sperai ca presedintii de cluburi sa conduca intradevar, cate cluburi ai reprezentat (si ai votat in numele lor) in sedinta in care l-ai propus pe, atunci, incoruptibilul Costel Stanila, pe care-l umplii de rahat acum...???
O sa-mi spui ca da, ai reprezentat 3-4 cluburi (sau mai multe) dar ai avut mandat... Mandat my ass... :evil: Cand stim toti foarte bine ce loby faceai pentru Costel, omul tau, din clubul tau. Cinstit, corect, nu-l intereseaza banii, are bani destui... etc. Acum e invers: hot, bandit, combinator si cate altele... Scuze, dar parca vad un clasic in viata, care ieri ridica in slavi un Florin sau Mihai Costea si azi ii face mascarici.
Spui ca te-ai inselat in legatura cu Costel. Vezi sa nu zici la anu ca te-ai inselat din nou si te-ai anturat gresit.

In rest s'auzim numai de bine. Ca de rau suntem satui.

????? Cred ca ma confunzi...... Eu am votat doar in numele clubului Senior, NU am reprezentat niciodata alt club, nu am avut delegatie de la nimeni sa-l reprezint..... Mai gandeste-te si vezi care au fost delegatii altor cluburi.

De facut lobby da, recunosc. Am facut si ptr Costel si ptr Andrei, cand a fost propus presedinte.Si nu vad nimic rau in asta, in perioada aia chiar credeam in ei.....
Asa credeam si in Iliescu acum 15 ani cand l-am votat, asa credeam si in Basescu acum 7 ani....... intre timp am realizat ca erau doar niste mincinosi....... :wink:

PS Prefer sa nu ma mai anturez cu nimeni, nu mai am chef sa fac munca patriotica, ptr ca apoi sa le fac p...a mare altora !

In rest, vezi ca ai ramas singurul care ii sprijina pe cei 2, se poate sa sti mult mai multe decat noi despre "dedesubturi".....dar, un vechi proverb spune ca cine se aseamana , se aduna... 8)
CS SENZOR

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ... vezi ca ai ramas singurul care ii sprijina pe cei 2, se poate sa sti mult mai multe decat noi despre "dedesubturi"...
Ha, mai lipseste sa ma acuzi si pe mine ca am furat sau ca mi-a facut cineva parte :lol:
Vorba altui clasic in viata, "te bagi"?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...un vechi proverb spune ca cine se aseamana , se aduna... 8)
Nu ne luam dupa proverbe Vladut. Deocamdata, conform hotararii AG, CS Ovidius face parte din APCR. Ce va fi, vom vedea dupa sedinta. Pana atunci, orice acuzatie fara dovezi este egala cu ZERO. Incerci doar sa creezi atmosfera negativa, sa denigrezi o organizatie din care, deocamnada, faci parte.
Si daca tot o dai in proverbe, uite unul care ti se potriveste: Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”