polemici mutate din topicul CIR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: polemici mutate din topicul CIR

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie: Mai Vlade , tu intelegi ca am vorbit si astazi cu Tatae si este suspect de infarct si l-am lasat pe el sa aranjeze Delta asta cu concursul tau ? Uite ca omul , avind motive obiective , nu a putut sa se ocupe . Si care e marea problema - iti virez banii de inscriere si gata , macar sa te vad multumit . Totusi gandirea lui Cristi si a mea este ca participam . Poate a neglijat aspectul .
Imi pare rau ca te indepartezi de oameni pe care ii cunosti de o viata ....si o faci la modul prost gandit . Dar nu sunt primul - ai ceva experienta sa te pisi pe cei apropiati , cu mult mai apropiati ca mine - de aceea nu ma mai mira nimic nici din postari si nici din atitudine .
Dar pentru mine deja ai devenit un om periculos si prost sfatuit .

Deja este tarziu, nu mai sunt locuri ptr concursul din delta. Si oricum nu aveam chitantierul la mine....
De mic am urat hotii. S i-am indepartat din jurul meu, chiar daca erau "apropiati" sau nu ! :wink:

Si stai linistit, de sfatuit nu ma sfatuieste nimeni, nu am timp si nici placere sa stau sa palvragesc la telefon, sa barfesc si sa ma plang.... Ce am de spus, o fac public !Chiar daca de multe ori adevarul doare.

Tu chiar nu intelegi ce bataie de joc a ajuns Apcr-ul ? Nu vezi ca noi, presedintii de cluburi, suntem luati doar ca maimutoi, bine sa dea la numar ? Ce mare si puternic este Apcr....Vai mama noastra... :(
Pai bine mai si ce vina am eu ???? Tu chiar iti poti permite sa scrii ce vrei ?
Din cite imi aduc eu aminte - te-am lasat acum vreo 2 ani de zile - cu presedintele propus de tine si ales , cu un numar respectabil de asociatii membre , cu un protocol proaspat semnat de AGVPS samd . Ce vina am eu Vlade ??? Am o vina , ca nu m-am bagat ca presedinte , dar tot din cauza combinatiilor tale , cu topicuri citite si de altii .
De ce trebuie sa scrii asa despre mine si sa lasi o parere proasta despre mine , nelegata de APCR ??? Cu ce am gresit eu fratele meu ? Citeste si nevasta-mea pe aici si zau ca nu merit chestia asta . Chiar asa , nu ai nimic de spus ?
Ultima oară modificat Lun Oct 24, 2011 21:46 de către Val, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:Mai Vlade - eu sunt LEGENDA pe Vodca - Cola - tu pe ce esti alimentat frate ? Tu citesti ce scrii ? Te intereseaza ???

Ce scriu eu, ai sa le observi si tu in timp..... Si cu deconturile false, si cu deturnarea banilor, si cu "vanzarea" dreptului de a gazdui CM Sarulestiului in schimbul unor "atentii" , etc.....

Fata de tine, nu uita ca eu stiu EXACT cum functioneaza SISTEMUL.... Tu sti doar partea de fatada, de agatare.....

Sa fi sanatos, trebuie sa ies cu prietenii la o friptura si o saramura.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:Mai Vlade - eu sunt LEGENDA pe Vodca - Cola - tu pe ce esti alimentat frate ? Tu citesti ce scrii ? Te intereseaza ???

Ce scriu eu, ai sa le observi si tu in timp..... Si cu deconturile false, si cu deturnarea banilor, si cu "vanzarea" dreptului de a gazdui CM Sarulestiului in schimbul unor "atentii" , etc.....

Fata de tine, nu uita ca eu stiu EXACT cum functioneaza SISTEMUL.... Tu sti doar partea de fatada, de agatare.....

Sa fi sanatos, trebuie sa ies cu prietenii la o friptura si o saramura.... :wink:

Maine dimineata ia topicul de la capat. Si daca am facut eu vreo referire la tine, sunt vinovat. Daca nu, te recompensezi printr-o ancheta serioasa in cazul lipsei cenzorilor in apcr si in cazul darii in judecata a federatiei fara acordul presedintilor de club, iniatial adevaratii conducatori ai Apcr-ului.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ok Vlade , cum vrei tu . Eu unul te inteleg .

Saky

Mesaj de Saky »

Traiasca Liga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Vladut Mateianu scrie:

Maine dimineata ia topicul de la capat. Si daca am facut eu vreo referire la tine, sunt vinovat. Daca nu, te recompensezi printr-o ancheta serioasa in cazul lipsei cenzorilor in apcr si in cazul darii in judecata a federatiei fara acordul presedintilor de club, iniatial adevaratii conducatori ai Apcr-ului.... :oops:
Bai esti nebun - ce referire sa mai faci cind imi raspunzi mie si ma intrebi daca verisoarele imi dau chitanta ?????????????????? Si ce imi propui tu sa investighez eu - nu e treaba mea - eu stiu numai despre buget echipa nationala si aici iti garantez ca sunt serios si dedicat , plus ca sunt piscat de anumite chestii .

Federatie APCR , samd - imi sunt indiferente si ce mai scriu pe aici scriu asa pentru ca vad ca se dau unii prea coafati si prea putin bazati . Timpul le rezolva pe toate . Timpul meu a trecut . De asta iti spun ca nu am prioritati .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Maine dimineata ia topicul de la capat. Si daca am facut eu vreo referire la tine, sunt vinovat. Daca nu, te recompensezi printr-o ancheta serioasa in cazul lipsei cenzorilor in apcr si in cazul darii in judecata a federatiei fara acordul presedintilor de club, iniatial adevaratii conducatori ai Apcr-ului.... :oops:
nu stiu cine a dat in judecata federatia.
insa stiu ca din partea respectiva suntem chemati intr-un proces in care ni se cere DIZOLVAREA asociatiei. asociatia presedintilor de club. adevaratii conducatori ai apcr-ului.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Hai ca eu unul am terminat . Fir intins .
Daca nu se stie cine a dat in judecata federatia ........nu ca ar fi ceva rau , chiar este bine , pentru ca nu sunt bazati si nu au toate actele necesare la nivel international . Dar chiar sa nu stii cine a semnat motivatia ....pesemne Stanila , ca atunci cind e de rau , el o face . Ii si place ...
Va spun sincer , nu dau doi bani pe federatia asta a lui Popescu . Timpul cerne si cerne bine de tot ....Hai Fir Intins .... ma duc la treaba , aici e circ .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vladut

Ce atentii au fost date pentru alegerea Sarulestiului ? Spune-mi si mie ca sa stiu ce bani sa imi cer de la Raduta ? Poate ma pricopsesc ...
Ultima oară modificat Lun Oct 24, 2011 22:21 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...presedintilor de club, iniatial adevaratii conducatori ai Apcr-ului.... :oops:
Initial cand? Fi te rog mai clar, in ce an? Ca nu mai tin minte... :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”