Pai bine mai si ce vina am eu ???? Tu chiar iti poti permite sa scrii ce vrei ?Vladut Mateianu scrie:Val scrie: Mai Vlade , tu intelegi ca am vorbit si astazi cu Tatae si este suspect de infarct si l-am lasat pe el sa aranjeze Delta asta cu concursul tau ? Uite ca omul , avind motive obiective , nu a putut sa se ocupe . Si care e marea problema - iti virez banii de inscriere si gata , macar sa te vad multumit . Totusi gandirea lui Cristi si a mea este ca participam . Poate a neglijat aspectul .
Imi pare rau ca te indepartezi de oameni pe care ii cunosti de o viata ....si o faci la modul prost gandit . Dar nu sunt primul - ai ceva experienta sa te pisi pe cei apropiati , cu mult mai apropiati ca mine - de aceea nu ma mai mira nimic nici din postari si nici din atitudine .
Dar pentru mine deja ai devenit un om periculos si prost sfatuit .
Deja este tarziu, nu mai sunt locuri ptr concursul din delta. Si oricum nu aveam chitantierul la mine....
De mic am urat hotii. S i-am indepartat din jurul meu, chiar daca erau "apropiati" sau nu !![]()
Si stai linistit, de sfatuit nu ma sfatuieste nimeni, nu am timp si nici placere sa stau sa palvragesc la telefon, sa barfesc si sa ma plang.... Ce am de spus, o fac public !Chiar daca de multe ori adevarul doare.
Tu chiar nu intelegi ce bataie de joc a ajuns Apcr-ul ? Nu vezi ca noi, presedintii de cluburi, suntem luati doar ca maimutoi, bine sa dea la numar ? Ce mare si puternic este Apcr....Vai mama noastra...
Din cite imi aduc eu aminte - te-am lasat acum vreo 2 ani de zile - cu presedintele propus de tine si ales , cu un numar respectabil de asociatii membre , cu un protocol proaspat semnat de AGVPS samd . Ce vina am eu Vlade ??? Am o vina , ca nu m-am bagat ca presedinte , dar tot din cauza combinatiilor tale , cu topicuri citite si de altii .
De ce trebuie sa scrii asa despre mine si sa lasi o parere proasta despre mine , nelegata de APCR ??? Cu ce am gresit eu fratele meu ? Citeste si nevasta-mea pe aici si zau ca nu merit chestia asta . Chiar asa , nu ai nimic de spus ?