POLITICA - Basescu vs. Geoana

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Cu cine veti vota pe 6 decembrie 2009 ?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Dec 11, 2009 18:17

Basescu Traian -PDL
69
59%
Geoana Mircea -PSD
47
41%

Voturi totale: 116

exclusiv
Puncte: 0

Re: POLITICA - Basescu vs. Geoana

Mesaj de exclusiv »

Adio tananacule!!!Si aici viata lui politica a luat sfarsit...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Sakal scrie:
gor965 scrie:Bai, nu va pricepeti la sondaje...bine ca am pus pariu pe tov. Gioana ...am castigat 50 ron ! :lol: :lol: :lol:
Stai tata ca nu sa terminat !!!!!

Am informatii de la niste oficeri sri, nu pot sa le dau numele !!!! :lol: :lol: :lol:
Base 50,3
Geoana 49,7
Daca i se ''scoala'' (procentul) lui gaozaru' Sef...se lasa cu perversiuni ! :wink: ...cel putin lui Crina Antonescu , ai sparge rozeta ! :lol: :lol: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Rezultatul dimineata, la cafea. Noapte buna Romania...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

daca as fi pentru o zi presedinte...v-as amaneta pe toti si nu ma-ti prinde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gigi nita

Mesaj de gigi nita »

BASESCU 50,43%-GEOANA49,57% dimineata la ora 8.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@sakal

de unde ai stiut bunicule ? :D

Era culmea sa castige Geoana, toti cu care am vorbit votau Basescu. Cu Geoana doar Moldova, deci se poate considera presedintele Moldovei.... :D

Dupa numararea voturilor din 96% din sectii, rezultatele sunt cele prezentate de \\Sakalu' !!!!!!!!!!!!!!!

Rusine Tvr,Realitatea si Antene ptr manipulare si dezinformare.... :twisted: O sa se ocupe Traian acum, sa va multumeasca personal.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

scor final dupa informatii din surse 50,28 TB
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

NENOROCIREEEE...am pierdut 50 de ron !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

ce-ai cu TVR-ul? aici te inseli. televiziune de stat, cu sefi pusi de basescu... sunt umili executanti si o stie toata lumea.
de ce dezimformare? erau niste exit pool-uri care nu puteau influenta nicidecum numaratoarea. daca era acum 5 ani cand se faceau estimari din 2 in 2h era altceva, dar acum cand sunt dupa inchiderea urnelor?
logica imi spune ca altul trebuia sa fie scorul si e o logica simpla dar se pare ca e mult pana la practica si "realitate"... daca chiar asta e realitatea.
primul tur: 30% geoana + 20% antonescu = 50% geoana in turul 2. se mai pot adauga voturile minoritatilor, png si deja se trece lejer peste 52-53%.
unde e diferenta? de ce nu se respecta calculele?
se fura acum in turul 2? s-a furat mai mult in turul 1?
niste alegeri organizate de pd-l, cu sefi de sectii pd-l, cu toate ministerele si autoritatile din teritoriu care se ocupa de alegeri conduse de pd-l... nu ai cum sa nu iti pui intrebari si sa nu crezi macar pt 1 secunda ca se poate incerca intoarcerea rezultatului in favoarea lor.
nu stiu unde ati votat dar eu am decis sa nu stau cateva h la specialele din bucuresti si am plecat intr-o localitate vecina, aiurea, unde am crezut eu ca pot ajunge mai repede cu masina la 7 seara.
la intrarea in sectie era un domn care numai a autoritate locala nu arata si care postat in fata usii mi-a spus sec ca nu mai sunt buletine de vot. vazand ca nu am de gand sa plec instant si ca vreau sa imi spuna persoanele care efectiv aveau treaba cu procesul de votare (cei de la mese) a deschis usa si m-a lasat sa intru sa verific. se pare ca mai erau buletine.
dupa mine au "debarcat" 6 oameni condusi de un distins la costum ce parea ca se cunoaste cu "seful de sectie" din fata usii. la intrebarea "au mana buna?" normal ca s-a raspuns afirmativ si au intrat incolonati.
toate astea intr-un orasel dintr-un judet care stiu sigur ca este portocaliu...

decizia la care am am ajuns si e una trista: NU MAI VOTEZ NICI DACA AM SA CANDIDEZ EU, pana nu o sa fiu sigur ca votul meu e numarat corect, nu e anulat printr-o stampila in plus sau nu e anulat de un zidar care e plimbat prin 7 sectii de votare de sefii lui. asta nu e o acuzatie pt ca TOTI sunt o apa si'un pamant.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

gor965 scrie:NENOROCIREEEE...am pierdut 50 de ron !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Suport eu paguba, sau mai bine te invit la un pescuit. Ce zici? :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”