POLITICA - Basescu vs. Geoana

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Cu cine veti vota pe 6 decembrie 2009 ?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Dec 11, 2009 18:17

Basescu Traian -PDL
69
59%
Geoana Mircea -PSD
47
41%

Voturi totale: 116

Saky
Puncte: 0

Re: POLITICA - Basescu vs. Geoana

Mesaj de Saky »

Vladut Mateianu scrie:@sakal

de unde ai stiut bunicule ? :D

Era culmea sa castige Geoana, toti cu care am vorbit votau Basescu. Cu Geoana doar Moldova, deci se poate considera presedintele Moldovei.... :D

Dupa numararea voturilor din 96% din sectii, rezultatele sunt cele prezentate de \\Sakalu' !!!!!!!!!!!!!!!

:D
V-am spus ca de la neste ofiteri SRI de ai mei,dar nu pot sa le dau numele ca o sa am scandal cu Vadim !! :lol: :lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

doru_croc scrie:
gor965 scrie:NENOROCIREEEE...am pierdut 50 de ron !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Suport eu paguba, sau mai bine te invit la un pescuit. Ce zici? :lol: :lol: :lol:
Pe frigul asta nici nu mai ies din casa...iar aia erau banii de prezervative !!! :x ... :lol: :lol: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oamenii care au votat cu antonescu in primul tur, crezi ca au votat cum ia indemnat "Chuchie" ? sa fim seriosi.

plus ca orice om de bun simt nu ar vota cu o tabara care il are pe vadim si gigi becali ! :oops: ca altfel riscau sa ajunga condusi de gigi ca premier si vadim la interne ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Am prieteni in Timisoara membri UDMR ,care dupa anuntarea de catre Marko Bela a casatoriei cu Geoana,i-au transmis ca mai bine se inscriu in Romania Mare decat sa voteze cu PSD.Au sabotat la vot toate ordinele date de ,,az arany ember'' si au votat Basescu in masa.Si acum al astepta pe Bela sa vina in Timisoara la ,,impartasanie'' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mad carp Team

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

e prima data cand scriu pe un forum altceva decat masini si pescuit.
e o parere personala si raman la ea: s-a furat din ambele parti si a castigat cine a furat si controlat mai bine.
sa fim noi sanatosi si sa traim s-o votam si pe EBA la presedentie ca sigur ii lasa mostenire telecomenzile de la sistem.

nimitz

Mesaj de nimitz »

baieti nu va lasati dusi de val ca va fac eu un calcul aproximativ la gasca pd
base a luat la turul1 3,2 mil. voturi iar la turul 2 5,2 mil diferenta 2 mil.
taxa de vot 50ron. manevra suveica ... cu totul 25 mil. euro... cam cat un contract mic dea lu videanu' la asfaltari
restul e poveste...

ps. asta e adevaratul capitalism investitie minima eficienta maxima
Florin Rob
APS OBLETA

uca

Mesaj de uca »

HOTIE PE FATA!!!
Vai de capul nostru.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

De ce hotie? oi fi eu mai naiv insa eu am vazut lucrurile cam asa:

Exitpoll-ul de la ora 21 (bazat pe date de la ora 19) a fost corect. Geoana avea avans vreo 2%.

La acest exit-poll nu erau contabilizate voturile exprimate intre orele 19-21, cand preponderent la vot se mai duceau numai cei din mediul urban. Este unanim acceptat faptul ca in mediul urban s-a votat majoritar cu basescu iar in mediul rural majoritar cu geoana.
Buuunn... deci in acele 2 ore ramase balanta era norma sa se incline in favoare lui base.

La al doile-a exitpoll spre ora 23 bazat pe datele de la ora 21 ...deja toti il dadeau pe geoana cu 0,2 0,3% mai jos decat cu 2 ore in urma.

Alt factor...exitpoll-urile nu tineau cont de romanii din diaspora si de votul lor, deci inca 1% in favoarea lui Base stiut fiind faptul ca va fi votat in masa de cei din afara tarii. (In primul tur diaspora a votat cu BASE, apoi VADIM, pe 3 Crin si abia pe 4 Geoana).

In final, anularea unor voturi. Aici din nou e o chestie de logica...PSD a avut o majoritate in mediul rural, deci multe voturi, totusi in mediul rural intotdeauna proportia voturilor anulate este F MARE din cauza ... dificultatii sa-i spunem pe care o au oamenii mai putin scoliti de a face un buletin de vot corect. Deci au fost anulate multe voturi...pe motive reale..si era normal ca daca majoritatea rurala a votat Geoana ..voturile lui sa fie in numar mai mare anulate.

Una peste alta...ambele tabere probabil au "ciupit" voturi, insa eu consider victoria lui Basescu si a PDL ca fiind zdrobitoare, in ciuda procentului foarte mic ce il desparte de Geoana. De ce zdrobitoare? Pentru ca Basescu (PDL) era singur ...iar Geoana era: PSD+PNL+PC+UDMR+PNG +......+...etc. :shock:
Milionar excentric

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Andrei are dreptate. Sa nu uitam campania mediatica anti Basescu, care a avut efect de bumerang. Chiar si unii membri marcanti ai PSD recunosc ca au pierdut pa mana lor, pe vizita la Vantu si mai ales pe mana unor lideri de partid care au gonit votantii de partea cealalta (ex. Constanta Traian Băsescu - 53,63%, Mircea Geoană - 46,36%; sectorul care este, etc.)
Asta este, ar fi bine ca politicienii sa invete sa mai si piarda.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

eu atat sper : Nu conteaza cine e la putere, doar sa-i fie bine tarisoarei asteia, ca prea si-au batut multi joc de ea si inca o sa-si mai bata....
stefan avram

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”