Populare cu 1/2 tone de peste facuta de APS SCOBARUL Alba

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Populare cu 1/2 tone de peste facuta de APS SCOBARUL Alb

Mesaj de Vladut Mateianu »

apsscobarul scrie: Inca nu va-ti lamurit cu nea faneeeeeee Popescu :?: el nu este numai ESCROC este si un MARE MINCIOS :lol: cei 8 membrii fondatori ai APS Scobarul au fost membrii pescari la APSA Alba nu angajati si nu nea dat afara, noi l-am parasit cand ne-am dat seama cine este nea faneeeeeeeeeee. Iar angajatul pe care la dat afara este un om onest, corect cu pregatire de specialitate iar noi colaboram cu el de 4 ani si suntem foarte multumiti de el. Adevarul ca nea faneee la dat afara pentru ca acesta fiind un om cu verticalitate nu a vrut sa intre in cardasie cu el sa-i deconteze tote cheltuelile nejustificate care a culminat cu refuzul acestuia de ai da bani sa cumpere masina la fiuso :mrgreen:
Minte cu o nonsalanta debordanta :lol: intrebati-l cati membri pescari sportivi (de performanta :lol: ) are la clubul Cetate, si cite mii de permise a vandut prin chioscurile sale (Apulum,Cetate si federatii) ca pe chitante nu scrie COTIZATIE asa cum sustine ci DONATIE,CHELTUELI DE ELIBERARE sau TAXA DE ELIBERARE iar cu acesti bani nu a facut nimic pentru pescari
Intradevar noi avem o cotizatie de 0 (pensionari> 70 ani),20 si 35 lei / pescar / an ( ENORMA :mrgreen: ) dar avem ape in administrare cu obligatiile si cheltuelile aferente si avem probleme cu chioscurile lu nea faneee si a lui Lungu Stefan care a invatat meserie de la nea faneeeee fiind fost angajat al acestuia.
Ne-am lamurit cu fanel , ideea era ca inca mai sunt 2-3 oameni care cred in el si sper sa se lamureasca cu ce element au de-a face ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Uite ce raspunde popescu :

"Ăla cinstitul care cică este angajat, l-am adunat după drumuri că era muritor de foame, iar cât a fost angajatul APS Alba și-a luat mașină și alte acareturi prin casă, fiind descoperit de unul dintre membri fondatori că fofilase vreo 16 pagini din registrul de casă. Și în loc să-l dau pe mâna Parchetului, l-am dat afară, plecând de la ideea că are familie. Nu mai spun că atunci când l-am angajat asociația avea 394 milioane excedent financiar și 3400 de pescari sportivi asociați, iar după ce l-am angajat asociația a ajuns la 1500 membri (scriptic) pentru că individul le lua banii și uita să le taie chitanțe. Plus că au dispărut peste 500 miliona de lei.
PS De când sunt implicat în pescuit, eu nu am avut salariu și am dat gratuit asociației și federației spațiu pentru sediu și logistică. Sunt sătul de minciunile acestor indivizi. De ce nu spune individul și câte plângeri penale mi-a făcut și cu rezultat s-au soldat? Îl sfătuiesc să se tempereze. Toate au o limită. "
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

apsscobarul

Mesaj de apsscobarul »

Vladut Mateianu scrie:Uite ce raspunde popescu :

"Ăla cinstitul care cică este angajat, l-am adunat după drumuri că era muritor de foame, iar cât a fost angajatul APS Alba și-a luat mașină și alte acareturi prin casă, fiind descoperit de unul dintre membri fondatori că fofilase vreo 16 pagini din registrul de casă. Și în loc să-l dau pe mâna Parchetului, l-am dat afară, plecând de la ideea că are familie. Nu mai spun că atunci când l-am angajat asociația avea 394 milioane excedent financiar și 3400 de pescari sportivi asociați, iar după ce l-am angajat asociația a ajuns la 1500 membri (scriptic) pentru că individul le lua banii și uita să le taie chitanțe. Plus că au dispărut peste 500 miliona de lei.
PS De când sunt implicat în pescuit, eu nu am avut salariu și am dat gratuit asociației și federației spațiu pentru sediu și logistică. Sunt sătul de minciunile acestor indivizi. De ce nu spune individul și câte plângeri penale mi-a făcut și cu rezultat s-au soldat? Îl sfătuiesc să se tempereze. Toate au o limită. "

GATA :!: :!: :!: nu mai raspund la provocari cu nea faneeee ca am poluat si acest toic care speram sa fie unul cu discutii constructive pentru pescuit si pescari si sa intram si noi odata in NORMALITATE, sa punem umarul, mana de la mana cu resurse,idei,timp acordat ca altfel nu ne ajuta nimeni si sa fim atenti la cei ca nea faneee care vor numai sa se capatuiasca
Cu stima :!: :!: :!:

MUCLES 1

Mesaj de MUCLES 1 »

in concluzie nea fane cam are dreptate ! cam asa se intelege din atitudinea ta nea scobarule !

apsscobarul

Mesaj de apsscobarul »

MUCLES 1 scrie:in concluzie nea fane cam are dreptate ! cam asa se intelege din atitudinea ta nea scobarule !
Se pare ca esti mai nou pe aici (doua mesaje)sau dupa nume esti o clona a lu nea faneeeeeee ca el foloseste des aces cuvant " MUCLES " dar inainte de a face niste afirmatii gratuite mai bine INFORMEAZATE :lol: :shock: asa ca o sa-ti dau o biografie pe care sa o studiezi si sa te delectezi cu nazbatiile lui nea faneeeeeeeeeeee :
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 26416.html
sau poti gasii topicuri cu nea faneeeeee pe orice sait de pescari sper ca moderatorii sa nu se supere daca scriu despre concurenta
RAPITORI.RO topic Concursuri organizate de nea faneeeee - FRPS etc...................................
Dupa ce te informezi temeinic daca vrei intram pe topicul lui nea faneeeeeee de la linkul de mai sus si ne balacarim acolo cat doresti DUMETA dar te rog hai sa nu poluam si acest topic cu nea faneeeeeeeeee ( cu toate ca el face rating :mrgreen: )
Cu stima :!: :!: :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”