Eiiii...lasati

! Problema nu e cu "spectatorii prosti"...aia sunt cei mai buni cotizanti...adica targetul !!! Aia dau banul la concursuri umfland buzunare si instant devin pescari profesionisti ...alea...alea...recunoscuti de...aia care organizeaza concursuri . Pe cand "spectatorii destepti" care vin cu intrebari , cu comentarii , cu chestii incomode ... astia sunt maximum de nenorociti...nu participa financiar la smecheri .
Asa orice panarama/rezerva/0 in pescuit , marca banul , participa la un concurs/mai multe , iese pe locul 100 din 50 de echipe si apare in viata reala si pe forumuri...bueiii sunt profi...nu ma trag de sireturi cu "spectatorii" desi in mod real multi "spectatori" s-ar...cu bolta pe "profesionistul spanacului" pe balta !
Pescarii adevarati , greii sunt mega recunoscuti de toata lumea si sunt extrem de putini iar faza ridicola e ca nu ii vezi pe grei pe forumuri jignind cu ifose pe toata lumea . Din pacate cei care au stat pe langa grei si le-au mirosit basinile ...pe baza vorbei de "te crezi smecher daca ai mirosit o basina de smecher" , vin si isi dau ifose si se supara cand le spui adevarul .
Eu nu am vazut vreun campion mondial de la crap de la Energy , Bogdan Drăgan - Mihai Pripon...campioni Mondiali si alti mega grei...care sunt prezenti pe forum sa-i jigneasca pe altii...poate ca ei sunt constienti de valoarea lor ? Poate valoarea lor e dublata de bun simt ?
Problema principala e de fapt alta , acum toata lumea organizeaza concursuri...de unde si concursurile si sponsorii celorlalti sunt naspa , toata lumea face nada de unde siii..."ne-a furat reteta" si sunt naspa , toata lumea face echipament ...de unde si "ale mele ie bune...ale lor e naspa" , deci nu mai ies banii si cei fara valoare reala pe piata se apropie de faliment !
Pana acum Shimano era dujmanul...acum e bun ? Apropos de sponsori !