Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
TV si internet wireless au pe balta asta salbatica?SEPY31 scrie: eu propun balta puricel ( alexandria) o balta frumoasa [...] ce ofera toate conditiile de la foisor,ponton,curent si frigider si multa verdeata si liniste
Cantarirea oficiala se face in fata blocului, in Colentina, vis a vis de Mc.DumiD scrie:aici am ceva nelamuriri...adica sa mergem la braconat?martianu scrie:Propun un concrs pe o balta salbatica( braconat)
atunci mergem 400 km in delta si nici semnal la telefon nu avemosc1or scrie:TV si internet wireless au pe balta asta salbatica?SEPY31 scrie: eu propun balta puricel ( alexandria) o balta frumoasa [...] ce ofera toate conditiile de la foisor,ponton,curent si frigider si multa verdeata si liniste
Ar fi super un asemenea concurs... Imbini natura cu competitia.... In asa fel impaci pe toata lumea... Unii care fug de carpodroame altii care le lauda....SEPY31 scrie:atunci mergem 400 km in delta si nici semnal la telefon nu avemosc1or scrie:TV si internet wireless au pe balta asta salbatica?SEPY31 scrie: eu propun balta puricel ( alexandria) o balta frumoasa [...] ce ofera toate conditiile de la foisor,ponton,curent si frigider si multa verdeata si liniste)
era vb sa fie o balta ce nu organizeaza concursuri nu daaca are sau nu tv si wi-fi