Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
martianu scrie:Propun un concrs pe o balta salbatica( braconat) necunoscuta cu peste putin, nu supra populata gen MV. H.P unde daca iti bagi picorele in apa te ciugulesc pesti printe degete, acolo sa ne vedem valoarea.
Spor la organizare!martianu scrie:Propun un concrs pe o balta salbatica( braconat) necunoscuta cu peste putin, nu supra populata gen MV. H.P unde daca iti bagi picorele in apa te ciugulesc pesti printe degete, acolo sa ne vedem valoarea.
ionut72 scrie:martianu scrie:Propun un concrs pe o balta salbatica( braconat) necunoscuta cu peste putin, nu supra populata gen MV. H.P unde daca iti bagi picorele in apa te ciugulesc pesti printe degete, acolo sa ne vedem valoarea.
Pai, eu propun sa incerci sa-l organizezi tu! Dupa ce vorbesti cu concesionarul baltii, vezi cat costa, tocmesti echipa de arbitrii, cumperi diplomele si cupele, hotarasti daca e si cu premii in bani sau nu, stabilesti taxa de concurs, faci regulamentul, anunti toate astea si vezi cine si daca vine. Te bagi?
ma bag si eu la salbaticie si ii provoc pe nicu zetec, butelie, vasile cornel:))Marian Constantin scrie:ionut72 scrie:martianu scrie:Propun un concrs pe o balta salbatica( braconat) necunoscuta cu peste putin, nu supra populata gen MV. H.P unde daca iti bagi picorele in apa te ciugulesc pesti printe degete, acolo sa ne vedem valoarea.
Pai, eu propun sa incerci sa-l organizezi tu! Dupa ce vorbesti cu concesionarul baltii, vezi cat costa, tocmesti echipa de arbitrii, cumperi diplomele si cupele, hotarasti daca e si cu premii in bani sau nu, stabilesti taxa de concurs, faci regulamentul, anunti toate astea si vezi cine si daca vine. Te bagi?
eu ma inscriu direct .. speram sa nu fie doar vorbe in vant ...
1.Marian Constantin
eu propun balta puricel ( alexandria) o balta frumoasa cu peste destul si foarte bine administrata de patron ce ofera toate conditiile de la foisor,ponton,curent si frigider si multa verdeata si linistealex.mosorivschi scrie:Propun ca si locatie balta Magura Buturugeni. Sunt convins ca o parte din voi cunoasteti aceasta balastiera.Suporta in jur de 15 standuri in regim de concurs si are o multime de structuri, praguri, etc.
Populatie piscicola medie, mai sunt si unele exemplare mari in balta, exista si crap si cteno.
Cum vi se pare?
martianu scrie:Propun un concrs pe o balta salbatica( braconat) necunoscuta cu peste putin, nu supra populata gen MV. H.P unde daca iti bagi picorele in apa te ciugulesc pesti printe degete, acolo sa ne vedem valoarea.