Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
"Razboinicul luminii", pune frana ca n-am impins vagoane in gara impreuna! Te-ai bagat ca musca-n lapte sa te dai cu parerea despre cat de corect si gramatical am scris eu, fara sa te fi intrebat nimeni. N-am inteles de unde pana unde comentezi tu afirmatiile mele, cand eu nu le-am comentat niciodata pe ale tale. Chiar si cand ai scris tampenii.Ne cunoastem de undeva sau trebuie sa ne cunoastem?!
A expirat si "termenul de garantie" al topicului.Albert scrie:Ma scuzati da' vad ca, de ceva postari, ati ajuns sa fiti on-topic
Asa e, ai dreptate! In ce ma priveste, mea culpa!Ma scuzati da' vad ca, de ceva postari, ati ajuns sa fiti on-topic
Bravo! Ti-ai mai revenitionut72 scrie:Asa e, ai dreptate! In ce ma priveste, mea culpa!Ma scuzati da' vad ca, de ceva postari, ati ajuns sa fiti on-topic
popescu59 scrie:Vladut am o geanta plina cu produse de la Frank , daca nu face nimic in concursu asta jurrrrrrr ca le arunc pe toate,
Hai Johann hai, fire cit mai intinse.
Am vazutgabi1 scrie:Terminati cu prostiile, Nae(59) arunca bilele de la F.W, si voi faceti caz de unele cu termen incert.![]()
popescu59 scrie:Vladut am o geanta plina cu produse de la Frank , daca nu face nimic in concursu asta jurrrrrrr ca le arunc pe toate,
Hai Johann hai, fire cit mai intinse.