Si despre baltile din Bulgaria? Vad ca e o intrecere in a abera peste tot.
P.S. Daca te-ai bagat in seama cu mine, nu asta era motivul pentru care i-am raspuns asa, daca e prea fina ironia, mai invata, fiti fara griji, "cocalarii" nu au auzit nici acum de Ever Green si Free Spirit, in 2007, nici "veteranii" nu le prea "miroseau"...am ceva vechime in pescuit, asta, asa, si pentru aia care nu inteleg, sau nu vor sa inteleaga!! Daca raspundeti la subiect, bine, daca nu, unii sunt mai nocivi decat "cocalarii", dar gura, la fel de mare o au, iar de bagat in seama aiurea, la fel...
P.P.S. Aceeasi bagatori in seama, acelasi rahat mancat, nu va saturati niciodata, POFTA BUNA!!
P.P.P.S. Am avut un spatiu comercial pe care mi l-a subinnchiriat o femeie in Neptun, La Steaguri, cu ceva ani in urma, se vedea ce hram poarta, cand s-a prezentat, la fel, si cand a semnat, si-a pus eticheta "Patron", la fel si altii, v-ati tatuat si pe frunte "Pescar de competitie"??
Asta chiar mi se pare de "cocalar", eu, doar m-am burzuluit - ca sa inteleaga odata ca nu pescuiesc de ieri, si mai stiu cate ceva, de mai mult timp, cand unii habar n-aveau despre multe, eu le si foloseam - in fata unui supozitor care nu rezista, este dependent de a intra exact unde spunea ca miroase, probabil, de fapt, sigur, vorbeste exeperienta...
P.P.P.P.S. DACA NU TE APROPII DE UN RAHAT, NU MIROASE...
MORALA, DACA NU BAGI IN SEAMA UN RAHAT, NU STIE NIMENI CA EXISTA!!

Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!