Anul trecut cand ai pescuit??? Vezi ca in perioada de canicula mai bine te culci ziua si tragi noaptea.

Primul stand si al doilea dupa Cofetari, in drapta au si niste gropi. Ai sondat ??
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Lucian, anul asta ai prins tu mai bine noaptea decat ziua? Si ma refer incepand de pe la jumatatea lui iunie(de atunci am inceput sa pescuiesc si noaptea pe greaca si nu pot sa-mi dau cu parerea dinainte de aceasta perioada).lucianman scrie:Acolo ai si apa mai mica.
Anul trecut cand ai pescuit??? Vezi ca in perioada de canicula mai bine te culci ziua si tragi noaptea.Pestele mare se hraneste mai mult noaptea, probabil datorita temperaturii.
Primul stand si al doilea dupa Cofetari, in drapta au si niste gropi. Ai sondat ??
Nu pot sa zic c-am un loc anume unde dau...fie la pontonul 3, fie la vali, fie la primul stand dupa Cofetari. O singura data am dat pe Fan Courier.lucianman scrie:Eu si anul trecut si anul asta am prins peste mai mare noaptea. Ma rog, la mine noapte inseamna 10-5. Pescuit doar izolat, fara saculet, fara nimic. Eu pescuiesc mai mereu pe fata baltii pana in casa lui George, maxim primul stand dupa Cofetari. Nu stiu ce se intampla pe restul baltii, dar senzatia mea este urmatoarea : nu ca mananca mai mult ala mare noaptea, dar nu mai se hraneste asa intens ciortanul si atunci are si pestele mai mare ragaz sa dea cu botul de montura. Si eu am incercat solubile noaptea si am observat ca cel mic "face greva". trebuie sa doarma si el sa se facca mare![]()
Unde pescuiesti de obicei Stef ??
La Fan courier eu n-am luat nimic mai mare de 3 sau 4kg in 12h. Nu pot sa zic ca mi-a placut locul prea mult mai ales ca daca nu esti atent lansezi imediat pe malul opus. Nu stiu sincer de ce e considerat un loc bun...poate pe primavara da, e un loc bun ca-i apa mai mica. Dar altfel..lucianman scrie:Ce are deosebit Fan Curier. Toata lumea spune ca a avut rezultate ok. la tine cum a fost si ce e asa deosebit la locul ala?? La primele pontoane, inteleg...e fosta agatatura, la vali sunt parii si se deschide balta, pe cofetari al fel, dar la Fan Curier ce e ??
poate faptul ca este cap de balta si "agatzi" tot ce vine din dreapta ?lucianman scrie:Ce are deosebit Fan Curier.