recomandare bile

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Lucian Manea
Puncte: 0

Re: recomandare bile

Mesaj de Lucian Manea »

Acolo ai si apa mai mica.

Anul trecut cand ai pescuit??? Vezi ca in perioada de canicula mai bine te culci ziua si tragi noaptea. :D Pestele mare se hraneste mai mult noaptea, probabil datorita temperaturii.
Primul stand si al doilea dupa Cofetari, in drapta au si niste gropi. Ai sondat ??
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

lucianman scrie:Acolo ai si apa mai mica.

Anul trecut cand ai pescuit??? Vezi ca in perioada de canicula mai bine te culci ziua si tragi noaptea. :D Pestele mare se hraneste mai mult noaptea, probabil datorita temperaturii.
Primul stand si al doilea dupa Cofetari, in drapta au si niste gropi. Ai sondat ??
Lucian, anul asta ai prins tu mai bine noaptea decat ziua? Si ma refer incepand de pe la jumatatea lui iunie(de atunci am inceput sa pescuiesc si noaptea pe greaca si nu pot sa-mi dau cu parerea dinainte de aceasta perioada).
Eu unul nu am reusit noaptea peste 2kg sa iau nimic. Tot ce am luat mare a fost ziua orice as fi facut. Ultima data am pus pe 2 lansete si solubile noaptea(in stanga patului de bile)...am zis ca este schimbarea asta mare de temperatura zi-noapte, este si apa scazuta si sa incerc si cu solubile, cine stie. Nu au avut niciun succes.
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Recordul meu pe Greaca a fost prins seara pe la 19 dar ca sa iti dau un exemplu . Weekendul trecut am pescuit la MArius de la ora 18 pana la 02 cand m-am bagat la somn din cauza ploii. Nu am avut peste sub 5,5 kg la 7 bucati scoase pe mal si cel mai bine au mancat dupa ce a inceput ploaia. In acelasi timp la Vali erau niste baieti care l-au executat din toate pozitiile la plantat : 9, 10, 11,14 kg cred ca au pierdut sirul bucatilor .

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Eu si anul trecut si anul asta am prins peste mai mare noaptea. Ma rog, la mine noapte inseamna 10-5. Pescuit doar izolat, fara saculet, fara nimic. Eu pescuiesc mai mereu pe fata baltii pana in casa lui George, maxim primul stand dupa Cofetari. Nu stiu ce se intampla pe restul baltii, dar senzatia mea este urmatoarea : nu ca mananca mai mult ala mare noaptea, dar nu mai se hraneste asa intens ciortanul si atunci are si pestele mai mare ragaz sa dea cu botul de montura. Si eu am incercat solubile noaptea si am observat ca cel mic "face greva". trebuie sa doarma si el sa se facca mare :D

Unde pescuiesti de obicei Stef ??

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

lucianman scrie:Eu si anul trecut si anul asta am prins peste mai mare noaptea. Ma rog, la mine noapte inseamna 10-5. Pescuit doar izolat, fara saculet, fara nimic. Eu pescuiesc mai mereu pe fata baltii pana in casa lui George, maxim primul stand dupa Cofetari. Nu stiu ce se intampla pe restul baltii, dar senzatia mea este urmatoarea : nu ca mananca mai mult ala mare noaptea, dar nu mai se hraneste asa intens ciortanul si atunci are si pestele mai mare ragaz sa dea cu botul de montura. Si eu am incercat solubile noaptea si am observat ca cel mic "face greva". trebuie sa doarma si el sa se facca mare :D

Unde pescuiesti de obicei Stef ??
Nu pot sa zic c-am un loc anume unde dau...fie la pontonul 3, fie la vali, fie la primul stand dupa Cofetari. O singura data am dat pe Fan Courier.
Nu stiu ce sa zic...eu noaptea somez :(

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Ce are deosebit Fan Curier. Toata lumea spune ca a avut rezultate ok. la tine cum a fost si ce e asa deosebit la locul ala?? La primele pontoane, inteleg...e fosta agatatura, la vali sunt parii si se deschide balta, pe cofetari al fel, dar la Fan Curier ce e ??

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

lucianman scrie:Ce are deosebit Fan Curier. Toata lumea spune ca a avut rezultate ok. la tine cum a fost si ce e asa deosebit la locul ala?? La primele pontoane, inteleg...e fosta agatatura, la vali sunt parii si se deschide balta, pe cofetari al fel, dar la Fan Curier ce e ??
La Fan courier eu n-am luat nimic mai mare de 3 sau 4kg in 12h. Nu pot sa zic ca mi-a placut locul prea mult mai ales ca daca nu esti atent lansezi imediat pe malul opus. Nu stiu sincer de ce e considerat un loc bun...poate pe primavara da, e un loc bun ca-i apa mai mica. Dar altfel..

didelu

Mesaj de didelu »

lucianman scrie:Ce are deosebit Fan Curier.
poate faptul ca este cap de balta si "agatzi" tot ce vine din dreapta ?
mai poti lansa si in stanga mult ( daca e liber ) spre malu opus , unde incepe sa se lateasca si mai dai de ceva mai interesant
dar , oricum nu se compara cu inceputul baltii ...
si intr-adevar , noaptea nu mai vine " piranha " asa mult
stima,

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

m-am decis asupra bilelor !!!!!
porumb inmuiat cateva ore in apa cu aroma de squid.
3 boabe -4 pe firul de par sa vad daca mai mi-l ia scoicile
Un lucru e sigur :
peste are balta...mare si mult !!!! si ma vaoi duce sambata !!! 36 ore.
Abia astept !!!!!

pycostef

Mesaj de pycostef »

Eu am pescuit de 2 ori anul acesta, de fiecare data pe locul din dreapta Cofetariului (la Directori, parca) si am reusit sa prind doar o singura data unul de 8 kg, in rest piranha de ciortan intra la orice, inclusiv la 2 bile tari de 24mm...vreau sa schimb locul si sa pescuiesc "la vali", intrebarea e dc chiar agata asa rau cum se zice...multumesc anticipat
<*)))))><{
Ene Stefan

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”